چرا مدیر عامل مایکروسافت هوش مصنوعی گوگل را غیر کاربردی می داند؟
اگر به یاد داشته باشید چند ماه پیش، هوش مصنوعی استارتاپ «DeepMind» که تحت تملک گوگل قرار دارد موفق شد حرفه ای ترین بازیکن بازی فکری Go در جهان را شکست دهد؛ اتفاقی که در ...
اگر به یاد داشته باشید چند ماه پیش، هوش مصنوعی استارتاپ «DeepMind» که تحت تملک گوگل قرار دارد موفق شد حرفه ای ترین بازیکن بازی فکری Go در جهان را شکست دهد؛ اتفاقی که در آن زمان بسیار بزرگ قلمداد می شد.
مدیر عامل مایکروسافت ولی روز گذشته در جریان رویداد «Ignite» بیان کرد که به جای بازی کردن، مایکروسافت تمرکز و تلاش هایش در زمینه هوش مصنوعی را به گونه ای معطوف کرده که این تکنولوژی را در همه اپلیکیشن ها و به طور کلی همه چیز جای دهد.
آقای «ساتیا نادلا»، مدیر عامل مایکروسافت در همین رابطه گفت: «نمی خواهیم با هوش مصنوعی خود در برابر یک انسان دیگر در یک بازی برنده باشیم. می خواهیم مقوله هوش مصنوعی را به گونه ای جلو برانیم که در نهایت بتواند برای همه انسان ها توان بخش باشد تا به این شکل افراد و نهاد ها بتوانند مشکلات اجتماعی و اقتصادی را حل کنند.»
نادلا همچنین اشاره کرد که مایکروسافت سرمایه گذاری های کلانی در زمینه پیشبرد هوش مصنوعی انجام داده و این موضوع خودش را به شکل های کوچک و بزرگ در محصولات این شرکت نشان می دهد. مدیر عامل مایکروسافت برای اولین بار عنوان کرد که کورتانا، دستیار دیجیتالی این شرکت، به شکل ماهانه ۱۳۳ میلیون کاربر دارد.
اهالی ردموند در کنفرانس اخیر خود خبر می دهند که بیشتر از آنچه کاربران تصور می کنند، هوش مصنوعی به پس زمینه رانده شده و بدون اینکه کاربر متوجه شود، مشغول کار خود است. نادلا سپس به ویژگی «غلط یاب واژه ها» در نرم افزارهای مایکروسافت اشاره می کند و می گوید که این قابلیت که از هوش مصنوعی استفاده می کند، باعث می شود شما متن های بهتری بنویسید. وی در همین رابطه می گوید: «فکر کنم اگر غلط یاب واژه ها نباشد جایی من را استخدام نکنند.»
مدیر عامل مایکروسافت عنوان می کند قدم بعدی، این است که مایکروسافت تلاش کند هر چه در زمینه توسعه هوش مصنوعی اندوخته را در اختیار توسعه دهندگان قرار دهد تا آنها بتوانند تکنولوژی های نوین را در حجم گسترده در اختیار کاربران اپلیکیشن های خود قرار دهند.
در راستای همین قدم های بعدی، مدیر عامل مایکروسافت می گوید که توسعه دهندگان، API های هوشمندی را در اختیار خواهند داشت که از طریق آن می توانند هوش کورتانا و این دستیار مجازی را به اپلیکیشن های خود بیاورند.
این شرکت همچنین در رویداد Ignite، از چیپ های FPGA پرده برداشت که به شکل خانگی توسعه یافته و برای انجام محاسبات مرتبط با هوش مصنوعی بهینه شده اند. مایکروسافت از سوی دیگر خبر داد که اکنون از همین چیپ ها برای رایانش موتور جستجوی بینگ استفاده می کند و قرار است این چیپ ها در آینده، در پلتفرم رایانش ابری اش ملقب به «آژور» هم حضور پیدا کنند.
مایکروسافت در همین رویداد نشان داد که چگونه چیپ های FPGA می توانند در یک دهم ثانیه، کل پایگاه داده ویکی پدیا را به زبانی دیگر ترجمه کنند.
گوگل و مایکروسافت در زمینه پیشرفت های هوش مصنوعی طبیعتاً با هم اختلاف نظرهایی دارند اما مسئله اینجاست که مایکروسافت به توسعه دهندگان بسیار بیشتری دسترسی دارد و همین برتری، احتمالاً این شرکت را در صدر انقلاب هوش مصنوعی قرار خواهد داد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این حرفا اونم از کسی مثل مدیرعامل ماکروسافت بعید بود.
دیگه همه میدونن در حالی که همهی شرکتا سرشونو کردن توی یقهی خودشون و سعی دارن با طرحهای قدیمی و امتحان پس داده باز هم همچنان پول در بیارن، معدود شرکتهایی مثل گوگل هستن که سعی میکنن حرف جدیدی بزنن.
به شخصه گوگلو به چشم شرکتی میبینم که داره همه رو به چالش میکشه و اگر نبود، جای خالی همچین شرکتی واقعا توی بازار حس میشد.
انگار بخش کامنتهای دیجی دچار مشکل شده. (کامنتا قاطی پاتین)