امضاء توافقنامه جدید رنو و ایران؛ مونتاژ رنو داستر و رنو سیمبل در بن رو ساوه
نمایشگاه پاریس امسال در کنار اخبار خوب خودرویی از برندهای مختلف جهان، برای ما ایرانی ها هم یک دستاورد مهم به همراه داشته است. در دومین روز از برگزاری این نمایشگاه، خبری مبنی بر توافق ...
نمایشگاه پاریس امسال در کنار اخبار خوب خودرویی از برندهای مختلف جهان، برای ما ایرانی ها هم یک دستاورد مهم به همراه داشته است.
در دومین روز از برگزاری این نمایشگاه، خبری مبنی بر توافق جدید رنو و ایران برای تولید خودرو در داخل کشور منتشر شد. بر اساس این توافقنامه استراتژیک که در حضور کارلوس گون و محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت به امضا رسیده، جوینت ونچری (شرکت مشترک) بین گروه خودروسازی رنو و سازمان گسترش و نوسازی ایران (ایدرو) ایجاد خواهد شد.
این جوینت ونچر که زمینه ساز حضور گسترده تر رنو در ایران است، شامل یک مرکز مهندسی و خرید برای حمایت از قطعه سازان داخلی و یک کارخانه تولیدی با ظرفیت تولید 150 هزار دستگاه خودرو در سال می شود.
طبق توافق حاصل شده، رنو سیمبل و داستر جدید نخستین خودروهایی هستند که از سال 2018 در شرکت مشترک تولید خواهند شد. نکته جالب در این بین تاسیس مراکز توزیع و فروش و همچنین خدمات پس از فروش توسط رنو در ایران است که باعث می شود برای اولین بار این شرکت فرانسوی بصورت کاملا مستقل فعالیت کند.
البته این فعالیت مستقل باعث قطع همکاری های رنو با سایپا و ایران خودرو نشده و از طریق شرکت مشترک رنو-پارس کماکان ادامه خواهد داشت.
محمدرضا نعمت زاده در این خصوص گفت: "ایران به دنبال جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت خودرو است تا خودروهای به روز و رقابتی را به مشتریان ایرانی عرضه کند که استانداردهای ایمنی و کیفیت را دارا هستند.
شرکتهای زیادی را مورد بررسی قرار دادیم و به این نتیجه رسیدیم که رنو، با توجه به سابقه حضور مستمر 12 ساله خود در ایران، شریکی ایده آل برای به انجام رساندن این پروژه است."
کارلوس گون مدیر رنو-نیسان هم در این باره گفته است: "بازار خودرو ایران تا سال 2020 دو میلیون ظرفیت خواهد داشت و این ظرفیتی غیر قابل انکار است. امضای این توافقنامه، مهر تاییدی است بر انتخاب های استراتژیک رنو در ایران. این توافقنامه سرآغاز فصل جدیدی است که رنو را در جایگاهی ممتاز قرار می دهد."
ناگفته نماند رنو از سال 2003 همکاری خود را با خودروسازان ایرانی شروع کرد و از آن تاریخ تاکنون حدود 500 هزار خودرو به مشتریان ایرانی تحویل داده است.
در سبد تولیدات این شرکت محصولاتی چون تندر 90، تندر وانت، داستر، ساندرو و اخیرا ساندرو استپ وی دیده می شود.
چنانچه رنو بتواند فعالیت کاملا مستقلی در ایران داشته باشد، با توجه به طیف وسیع تولیدات و همچنین قیمت نسبتا مناسب می تواند نماینده ای شایسته برای تقریبا همه اقشار کشور تولید کند؛ البته در صورتی که با استفاده از تجربه بدست آمده از پروژه ال 90 از درگیر شدن رنو در حاشیه های تازه جلوگیری شود.
همانطور که پیشتر مشخص شده بود، رنو مسئولیت کارخانه بن رنو در نزدیکی شهر ساوه را برعهده خواهد گرفت و ظرف دوسال آینده مدل هایی نظیر رنو داستر جدید، رنو سیمبل را در این سایت مونتاژ خواهد کرد. قیمت این خودروها در شرایط فعلی بازار کشومان در حدود 70 میلیون تومان برای رنو سیمیل و حدود 100 میلین تومان برای رنو داستر است و با توجه به نرخ تورم سالانه کشور و اضافه شدن هزینه های تولید به نظر می رسد که قیمت نهایی این دو مدل جدید رنو در سال 2018 نیز در همین محدوده قیمت فعلی نمونه های وارداتی قرار بگیرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مهندس هاي ايراني امثال مهندس آرين و... خودروهاي هيبريدي برقي با قيمت حدود 20ميليون تومان ميسازن براشون حكم جلب صادر ميكنن ايرانخررو و ... دست اين دولتيها مانند نعمت خ... هست هميشه بايد وارد كننده تكنولوژي باشيم ممكلتمون بايد هميجوري سالها درجا بزنه صنعت خودروسازي كه بيفته دست يه باند سالها همينه وضعش.متاسفم
بابا بیان جمش کنن اینا میخوان سر کی...هرچند ک ما اهوازیم غمی نداریم بدبخت بقیه استانا میخوان چ کنن