ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

کِنگورو، ربات جدیدی که «عرق» می کند [تماشا کنید]

تاریخ تکنولوژی نشان داده پیشرفت به معنای رقابت بین بهترین و ارزان ترین است؛ همانطوری که مردم VHS را به بتامکس ترجیح دادند، در اغلب موارد ارزان تر پیروز میدان رقابت خواهد بود. یکی از ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۲۴ مهر ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۰

تاریخ تکنولوژی نشان داده پیشرفت به معنای رقابت بین بهترین و ارزان ترین است؛ همانطوری که مردم VHS را به بتامکس ترجیح دادند، در اغلب موارد ارزان تر پیروز میدان رقابت خواهد بود.

یکی از اصلی ترین چالش های فعالان حوزه رباتیک جهان، بالا رفتن حرارت سیستم و تاثیر منفی آن روی عملکرد ربات بوده است. در حال حاضر از فناوری های متعددی مثل سیستم چرخش مایع خنک کننده جاری در شریان های مصنوعی استفاده می شود که بسیار گران قیمت و البته سنگین وزن هستند.

بر اساس تحقیقات واحد آزمایشگاهی دانشگاه توکیو، یکی از رویکردهای ارزان تر برای سرد کردن سیستم عملیاتی ربات ها، استفاده از الگوی «عرق کردن» بوده که اولین نمونه از آن روی ربات انسان نمای کِنگورو پیاده سازی گردیده است.

MjgxOTg4NA-w600

سیستم تعریق مورد بحث روی 108 موتور فعال در کنگورو جریان داشته و با عمل تبخیر از سطح بدنه موجب خنک شدن ربات می شود. اگرچه این روش به اندازه سایر سیستم های خنک کننده جوابگو نیست، اما تا 11 دقیقه به ورزش کردن کنگورو یاری می رساند. علاوه بر این ربات انسان نمای ژاپنی با یک فنجان آب یونیزه شده، توانایی نیم روز پیاده روی پیدا می کند.

گفتنی است کنگورو از لایه پوستی برخوردار نیست و سیستم تعریق از طریق استخوان های فلزی صورت می گیرد. استخوان بندی این روبات با تکنولوژی پخت لیزری، در عملکردی مشابه با پرینت سه بعدی ساخته شده که در واقع امکان بهره وری از ظرفیت های مختلف فلز برای شکل دهی پیچیده بدن ربات را فراهم می سازد.

کانال های آلومینیمی با تراکم پایین، فریم کلی کنگورو را شکل داده و همانند یک اسفنج از هدر رفتن عرق تولید شده جلوگیری می کنند. به نظر می رسد آینده ی سیستم های خنک سازی روبات های انسان نما، در گروی سیستم تعریق خواهد بود.

ویدیوی عملکرد و ویژگی های این ربات را تماشا کنید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • amir
    amir | ۲۴ مهر ۱۳۹۵

    چه بدبختیه رباته, برو حموم

  • iCloner
    iCloner | ۲۴ مهر ۱۳۹۵

    این می تونه استارت یه پیشرفت بزرگ در عرصه رباتیک باشه

مطالب پیشنهادی