آغاز آزمایشات ارتش آمریکا بر روی وانت هیدروژنی شورولت
کمپانی آمریکایی شورولت اخیرا یک تراک ویژه برای ارتش این کشور تولید کرده است. این تراک که بر اساس پیکاپ کلرادو شکل گرفته، بر خلاف همتایان خود به جای بنزین یا گازوییل از هیدروژن به ...
کمپانی آمریکایی شورولت اخیرا یک تراک ویژه برای ارتش این کشور تولید کرده است. این تراک که بر اساس پیکاپ کلرادو شکل گرفته، بر خلاف همتایان خود به جای بنزین یا گازوییل از هیدروژن به عنوان سوخت استفاده می کند.
این اتومبیل منحصر به فرد که کلرادو ZH2 نامگذاری شده توسط ارتش آمریکا تحت آزمایش های مختلف قرار می گیرد تا عملکرد خودروهای هیدروژنی در ماموریت های نظامی ارزیابی شود. نمونه اولیه تولید شده از اوایل سال آینده در عملیات سخت میدانی به مصاف تست های دشوار خواهد رفت.
همانطور که در تصاویر می توانید مشاهده کنید، این اتومبیل فقط یک کلرادو با پیشرانه متفاوت نیست؛ بلکه قسمت های مختلف آن برای تحمل شرایط سخت مورد بازنگری و تقویت قرار گرفته، برای مثال شاسی گسترده تر شده و مقاومت آن افزایش یافته است.
نتیجه اینکه اکنون ارتفاع خودرو 1.9 متر و عرض آن 2.1 متر می باشد. در حالت استاندارد کلرادو ابعادی برابر با 5403 میلی متر طول، 1887 میلی متر عرض و 1796 میلی متر ارتفاع دارد.
توانایی های آفرود این وانت مدرن با کمک تایرهای غول پیکر 37 اینچی و بهبود فنربندی تا میزان بسیار زیادی ارتقا پیدا کرده، بنابراین عبور از مسیرهای ناهموار کار چندان سختی برای آن نخواهد بود.
سیستم سلول سوختی موجود در این تراک هیدروژن را به الکتریسیته و آب تبدیل می کند. در مقایسه با ژنراتورهای رایج، این سیستم هیچ صدایی تولید نکرده و کاملا دوستدار محیط زیست است.
همانند کانسپت نیسان که به پیل های کمکی مجهز شده بود، کلرادو ZH2 نیز می تواند در مناطق دور افتاده انرژی الکتریسیته مورد نیاز سربازان را تامین کند.
آبی که در نتیجه کارکرد این سیستم تولید می شود، مورد توجه ارتش آمریکا قرار گرفته و آنها قصد دارند از این آب برای امور روزمره در مناطق عملیاتی استفاده کنند.
آنها همچنین گشتاور بالا در هر لحظه، صدای آکوستیک و نشانه های حرارتی کمی که کلرادو ZH2 از خود بر جای می گذارد را بسیار مورد ستایش قرار داده اند.
علی رغم مزایای زیادی که خودروهای هیدروژنی برای مصارف نظامی دارند، دو ایراد اساسی باعث شده که تولید حتی نسخه عادی اتومبیل های هیدروژنی با مشکل مواجه شود.
اول اینکه خودروهای هیدروژنی را نمی توان از جایگاه های معمولی سوخت گیری کرد، چرا که این خودروها به منبع پر فشار هیدروژن نیاز دارند و این در ساده ترین حالت مستلزم تکنولوژی پیشرفته و هزینه ساخت، حمل و نگهداری زیادی است.
دوم اینکه استفاده از هیدروژن به عنوان سوخت می تواند خطراتی را در پی داشته باشد. هیدروژن بر خلاف سوخت های موجود اشتعال پذیری بالایی داشته و کوچک ترین اشتباه می تواند خطرات بزرگی در پی داشته باشد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
درخواست مقایسه فنی با پراید وانت از دیجیاتو