ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بررسی اسپیکر و هدفون

بررسی دیجیاتو: هندزفری های ال جی +Active و Platinum از سری TONE

بعضی افراد دوست دارند موسیقی را با صدای بلند پخش کنند و آن را با بقیه به اشتراک بگذارند. اما برای بعضی از ما موسیقی یک تجربه کاملاً شخصی است، می خواهیم فقط و فقط ...

عماد ساعدی
نوشته شده توسط عماد ساعدی | ۸ آبان ۱۳۹۵ | ۲۱:۰۰

بعضی افراد دوست دارند موسیقی را با صدای بلند پخش کنند و آن را با بقیه به اشتراک بگذارند. اما برای بعضی از ما موسیقی یک تجربه کاملاً شخصی است، می خواهیم فقط و فقط صدای موسیقی باشد تا با آن به دنیای دیگری سفر کنیم؛ با تمام جزئیاتش. این، یکی از دلایلی است که عاشقان موسیقی از هدفون و هندزفری استفاده می کنند.

البته دلایل دیگری هم وجود دارد؛ هندزفری امکان لذت بردن از موسیقی را تقریباً در هر جا و هر زمانی فراهم می کند. مزاحمت ایجاد نکردن برای دیگران یا برعکس، دوری از مراحمت دیگران هم از دیگر دلایل محبوبیت هندزفری ها هستند.

اما همه چیز بی نقص نیست. هندزفری های سیم دار از کیفیت صدای بهتر و تأخیر صوتی کمی برخوردارند اما مشکلات مختلفی نیز دارند. گره خوردن یا قطع شدن سیم، سنگین و دست و پا گیر بودن سیم، از این دست مشکلات هستند. البته امروز با استفاده از سیم های تخت یا استفاده از پوشش پارچه یا کولار(Kevlar) مشکل گره خوردن سیم حل شدن اما دیگر مشکلات آن هنوز باقی هستند.

از طرف دیگر، هندزفری ها و هدفون های بی سیم هم مشکلات خاص خودشان را دارند و نمونه های خوب کمی پیدا می شود. در هندزفری های بی سیم، 3 نکته مهم وجود دارد: راحتی، کارایی و اطمینان‌پذیری.

LGheadphone (17)

راحتی یعنی نصب، راه اندازی و کار کردن با آن آسان باشد، طراحی مناسبی داشته باشد و حمل و نقل آن نیز راحت باشد. مثلاً بعضی از هندزفری های بی سیم فقط بی سیم هستند اما طراحی نامناسبی دارند به طوری که اگر بخواهید حین دویدن از آن ها استفاده کنید، سنگینی می کنند و عملاً قابل استفاده نیستند.

کارایی یعنی هندزفری باید قابلیت هایی را ارائه کند که واقعاً مفهوم هندزفری را تحقق ببخشد، قابلیت هایی مثل کنترل پخش موسیقی، شماره گیری یا پاسخ دادن به تلفن‌ها، داشتن میکروفون و مواردی از این قبیل.

اطمینان پذیری یعنی بتوانید به آن اطمینان کنید. مطمئن باشید که هندزفری شما همیشه آنجا است و می توانید در هر لحظه از آن استفاده کنید؛ بدون این که دغدغه گم شدن یا از دست دادن آن را داشته باشید. مثال بارز این مورد، AirPod، هندزفری بی سیم جدید اپل است. اگر چه تیم کوک گفته این هندزفری طراحی مناسبی دارد و از گوش نمی افتد، اما اصلاً نمی توان به این گفته اطمینان کرد.

LGheadphone (16)

تصور کنید در شلوغی اتوبوس ایستاده اید و ناگهان بر اثر برخورد با دیگران، یکی از آن ها به کف اتوبوس می افتد یا این که در همان شلوغی، یک نفر یکی از گوشی های هندزفری را بر می دارد و می رود. بنابراین نمی توانید به آن اطمینان کنید و همیشه باید حواستان جمع باشد که هر دو گوشی آن سر جایشان هستند.

ال جی را به عنوان شرکتی خلاق می شناسیم. این شرکت کره ای چند سالی است که مشغول تولید هندزفری هایی با طراحی خاص است. هندزفری هایی بی سیم که دور گردن قرار می گیرند و قرار است سه مورد فوق را تحقق بخشند. ال جی پس از عرضه چند مدل، به تجربیات مناسبی در این زمینه دست یافته و چندی پیش، سری جدید هندزفری های بی سیمش را با همکاری شرکت مشهور دانمارکی یعنی Harman Kardon معرفی کرد. این سری جدید که TONE نام دارد، علاوه بر کیفیت صوتی بالا، روی متریال و کیفیت ساخت بالا نیز تمرکز ویژه ای دارد.

در ادامه با بررسی دیجیاتو از هندزفری‌های مدل Platinum و Active+ از سری TONE همراه باشید.

طراحی و امکانات

LGheadphone (12)

هندزفری‌های بلوتوث سری TONE ال جی، طراحی دایره شکلی دارند. این حالت راحتی مناسبی را به همراه می ‌آورد. می ‌توانید در هر حالتی که دوست دارید، هندزفری را به دور گردن‌ تان بیندازید و از آن استفاده کنید. فرق نمی کند موقع خواب یا ورزش این کار را کنید، هندزفری همیشه همراه شماست و از جایش تکان نمی خورد.

مدل اکتیو پلاس از جنس پلاستیک ساخته شده و علاوه بر انعطاف پذیری، استحکام بالایی نیز دارد. این مدل بیشتر برای افرادی مناسبی است که طراحی اسپرت را می‌پسندند و البته به گوش دادن به موسیقی در حین ورزش هم علاقه دارند. این مدل به خاطر ابعاد و وزن مناسبش (60 گرم)، روی گردن بسیار راحت است.

طراحی ظاهری مدل اکتیو پلاس جذاب نیست و اصلا به یک هندزفری 180 دلاری شباهت ندارد. یک بدنه پلاستیکی معمولی بدون طراحی خاصی، حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارد. اما برای افرادی که ورزش می کنند یک نکته هست: این مدل با برخورداری از گواهی IPx4، در مقابل نفوذ عرق به هندزفری مقاوم است اما حواستان باشد که با آن زیر دوش حمام نروید چون ضد آب نیست.

LGheadphone (19)

مدل پلاتینیوم اما بسیار جذاب است. بدنه آن با آلومینیوم پوشیده شده و کشیده و خوش فرم است. طراحی این هندزفری نگاه هر کسی را به خودش جلب می کند. حتی داخل آن دارای بافتی ریز است که نشان از دقت بالا در طراحی آن دارد. این مدل از ارگونومی مطلوبی برخوردار است اما با وجود وزن کمتر(58 گرم)، به خاطر ابعاد بزرگش در صورت ماندن روی گردن به مدت طولانی می تواند موجب خستگی آن شود.

دکمه ‌های پاسخ به تماس تلفنی و کنترل صدا، در هر دو هندزفری، در سمت چپ قرار دارند. در مدل اکتیو پلاس، درگاه شارژ نیز در همین قسمت است. در سمت راست دکمه‌های Play و کنترل پخش موسیقی قرار دارند. در مدل پلاتینیوم، درگاه شارژ در این قسمت جای گرفته است. اما مدل اکتیو پلاس در اینجا یک دکمه اضافه دارد.

LGheadphone (12)

اگر دقت کنید، در دو طرف بدنه مدل اکتیو پلاس، 3 خط منفذدار وجود دارند که نقش اسپیکر را بازی می کنند. با فشردن این دکمه، این اسپیکرها فعال می شوند و می توانید از هندزفری به عنوان یک اسپیکر کوچک استفاده کنید. این قابلیت دلیل موجهی برای چاق بودن مدل اکتیو پلاس است. ضمناً هر دو مدل، از دو میکروفون بهره می برند و می توانید با قابلیت حذف نویز، مکالمات با کیفیتی داشته باشید.

اسپیکر داخلی هندزفری +Active، حس و تجربه جدیدی از صدا را به شما می دهد.

وقتی می گوییم اسپیکر، تصور نکنید می توانید آن را به عنوان یک اسپیکر روی میز بگذارید و برای دوستانتان آهنگ پخش کنید. می توانید، اما صدایش کم است. کاربرد واقعی این قابلیت، وقتی است که هندزفری را دور گردن می اندازید، اسپیکر را فعال می کنید و موسیقی را بدون گذاشتن گوشی های هندزفری در گوش، می شنوید. تجربه جدید و حس فوق العاده ای است.

بدون گذاشتن چیزی در گوش‌تان، صدا را طوری می شنوید که انگار صدا از هدفون پخش می شود. خوبی این قابلیت، جلوگیری از خستگی گوش است و موقع دویدن و ورزش کردن خیلی به درد می خورد. توجه داشته باشید که نمی توانید از این قابلیت در مکان های عمومی استفاده کنید.

LGheadphone (30)

اگرچه این هندزفری ها بی سیم هستند، اما کاملاً هم بدون سیم نیستند. شاید از هدفون های بی سیم استفاده کرده باشید؛ این هدفون ها سیم ندارند اما کل تشکیلات هدفون روی سر قرار می گیرد و سنگینی می کند. ال جی برای برطرف ساختن چنینی مشکلاتی، بدنه هندزفری را روی گردن شما قرار داده اما برای گوشی های آن از سیم استفاده کرده تا وقتی در گوش شما قرار می گیرند، سنگینی نکنند و همچنین در تکان دادن سر خود، آزادی داشته باشید.

این حرکت ال جی، پسندیده است. کافیست گوشی ها را بگیرید و به بیرون بکشید. سیم آن ها بین 6 تا 7 اینچ بیرون می آید و می توانید به راحتی آن ها را در گوش خود قرار دهید. در مدل اکتیو پلاس، برای برگرداندن گوشی ها به داخلی هندزفری، کافیست کمی گوشی را به بیرون بکشید و رها کنید. در مدل پلاتینیوم نیز یک دکمه سیم جمع کن برای هر گوشی تعبیه شده که با فشردن آن، سیم به داخل بدنه کشیده می شود.

LGheadphone (5)

سیم هر دو هندزفری، بسیار نازک و آسیب پذیر است.

سیم ها در مدل اکتیو پلاس راحتی مطلوبی دارند اما در مدل پلاتینیوم حتی در حالتی که تمام سیم بیرون باشد، نمی توانید سرتان را کاملاً بچرخانید و سیم هندزفری کمی کشیده می شود. مشکل دیگر سیم که در هر دو مدل وجود دارد، نازک بودن بیش از حد آن است به طوری که احتمالاً پس از چند ماه استفاده، دچار قطعی می شود. نمی دانیم چرا ال جی برای هندزفری های دردانه و نسبتا گران قیمتش از این سیم های نازک استفاده کرده است.

کیفیت صدا

LGheadphone (24)

هر دو مدل از صدای  Hi-Fi  برخوردارند. مدل پلاتینیوم با همکاری شرکت دانمارکی Harman Kardon ساخته شده و ال جی علاوه بر پروفایل صدای HD، از پروفایل صدای این شرکت نیز در این مدل استفاده کرده است. همچنین مدل پلاتینیوم در صورت استفاده با موبایل LG G5 یا هر دستگاهی که از چیپ صوتی Qualcomm aptX HD برخوردار باشد، قدرت انتقال صدای 24 بیت را خواهد داشت.

صدای هندزفری های جدید ال جی، متعادل، شفاف و عمیق است.

کیفیت صدای هر دو هندزفری بسیار خوب است. فرکانس های پایین (باس) کاملاً متعادل هستند؛ نه کم و نه زیاد. فرکانس های بخش میانی و بالای صدا (تریبل) نیز در حد مطلوبی قرار دارند و گوش شما در حین شنیدن موسیقی اذیت نمی شود. همچنین صدا عمیق و بسیار شفاف و تمیز است. چنین صدای خوبی، به لطف تکنولوژی اسپیکر چهار لایه امکان پذیر شده است.

LG-QuadBeat-3_1

ال جی برای اولین بار در هندزفری QuadBeat 3 که همزمان با LG G4 معرفی شد، از این فناوری استفاده کرد. در این فناوری، 4 لایه در مقابل اسپیکر قرار دارند که صدا پس از خروج از اسپیکر، از این 4 فیلتر می گذرد و از باس غنی و تریبل شفاف برخوردار می گردد. در واقع این فناوری را می توان نوعی اکولایزر آنالوگ دانست.

مدل اکتیو پلاس از بلوتوث 4.2 بهره می برد و مدل پلاتینیوم از بلوتوث 4.1. این مدل به ترتیب قابلیت پخش موسیقی تا 12 و 10 ساعت را دارند و هر دو در کمتر از 2 ساعت شارژ می شوند که کاملا مناسب است. زمان استندبای نیز به گفته ال جی بیش از 17 روز است.

جمع بندی

LGheadphone (13)

ال جی با هندزفری های سری TONE نشان داده که هنوز هم یکی از شرکت های خلاق محسوب می شود و البته نه تنها در زمینه تلفن همراه و نمایشگر، بلکه در زمینه صدا نیز حرف هایی برای گفتن دارد. مدل های Active+ و Platinum هر دو کیفیت ساخت و کیفیت صدای بالایی دارند و انتخاب خوبی برای عاشقان موسیقی هستند.

بین این دو، ما مدل اکتیو پلاس را می پسندیم چرا که با داشتن کیفیت صدای مشابه مدل پلاتینیوم، از اسپیکر داخلی نیز برخوردار است که حس و تجربه جدیدی از صدا را به شما می دهد. علاوه بر این قیمت مناسب تری نیز دارد. با این وجود، توجه داشته باشید که سیم این هندزفری ها نازک است و به مراقبت نیاز دارد.

هندزفری های Active+ و Platinum از سری TONE به ترتیب با قیمت های 180 و 200 دلار عرضه خواهند شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Puria_Berenji_1
    Puria_Berenji_1 | ۱۴ آبان ۱۳۹۵

    اون 24-105 بديد من برم ???

مطالب پیشنهادی