ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تغییر شیوه فروش شارژ الکترونیکی مستقیم ایرانسل

یکی از سؤالات کاربران هنگام استفاده از روش شارژ الکترونیکی مستقیم، اختلاف مبلغ پرداختی و اعتبار ریالی اضافه شده به سیم کارت است. شرکت ایرانسل در راستای رفع این ابهام، روش پرداخت و اعمال مالیات ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۱۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۲

یکی از سؤالات کاربران هنگام استفاده از روش شارژ الکترونیکی مستقیم، اختلاف مبلغ پرداختی و اعتبار ریالی اضافه شده به سیم کارت است. شرکت ایرانسل در راستای رفع این ابهام، روش پرداخت و اعمال مالیات بر ارزش افزوده را تغییر داده و در این رابطه توضیحاتی را ارائه نموده که در ادامه می توانید آن را مطالعه نمایید:

ایرانسل از تغییر شیوه اعمال مالیات بر ارزش افزوده در فروش شارژ الکترونیکی مستقیم خود خبر داد

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با اعمال این تغییر، «مالیات بر ارزش افزوده» پرداختی مشترکان به جای کسر از میزان شارژ درخواستی، به مبلغ پرداختی برای خرید شارژ افزوده می‌شود.

بر این اساس، تاکنون در هنگام خرید شارژ الکترونیکی مستقیم توسط مشترکان اعتباری ایرانسل، مبلغ 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده از مبلغ پرداختی توسط مشترک کسر شده و باقی‌مانده بر روی سیمکارت وی شارژ می شد. در روش جدید که بر روی شارژ الکترونیکی مستقیم اعمال می‌شود، مبلغ مالیات بر ارزش افزوده علاوه بر مبلغ شارژ پرداخت می‌شود و میزان شارژ درخواستی به طور کامل بر روی سیمکارت مشترک اعمال خواهد شد.

برای مثال، اگر پیش از این تغییر، مشترکی اقدام به خرید شارژ مستقیم 10هزار ریالی برای حساب اعتباری خود می‌کرد، از حساب بانکی او مبلغ 10 هزار ریال کسر و پس از کسر مالیات بر ارزش افزوده 9100 ریال به حساب ایرانسل او افزوده می‌شد. پس از اعمال این تغییر، با خرید شارژ مستقیم 10هزار ریالی، 10900 ریال از حساب بانکی مشترک کسر و مبلغ دقیق 10هزار ریال به حساب ایرانسل او اضافه می‌شود.

این تغییر، بنا به درخواست مشترکان ایرانسل و برای رفع هرگونه ابهام در مبلغ شارژ دریافتی، از روز شنبه 15 آبان ماه، به تدریج در تمامی کانال‌های فروش شارژ الکترونیکی مستقیم ایرانسل اعمال خواهد شد.

در حال حاضر فروش شارژ ایرانسل علاوه بر شیوه شارژ الکترونیکی مستقیم، از طریق شیوه استفاده از پین شارژهای 16 رقمی و کارت‌های شارژ نیز انجام می‌شود که تغییر مذکور صرفا در روش شارژ الکترونیکی مستقیم اعمال خواهد شد و روش محاسبه مالیات بر ارزش افزوده برای کارت‌های شارژ و پین شارژ الکترونیک همچنان طبق روال قبل انجام می‌شود. به این صورت که پس از خرید کارت شارژ و وارد کردن رمز شارژ توسط مشترک، مبلغ مندرج روی کارت شارژ پس از کسر مالیات بر ارزش افزوده روی سیم‌کارت وی اعمال می‌شود.

ایرانسل روش‌های متنوعی را برای شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری در نظر گرفته است تا به این ترتیب امکان شارژ مجدد سیم‌کارت به راحتی و بدون محدودیتی زمانی و مکانی فراهم شود. از جمله این روش‌ها می‌توان به ارسال شارژ، شارژ خط به خط، شارژ خودکار، شارژ شگفت‌انگیز، شارژ آنلاین، شارژ از طریق خودپردازها، کارت‌خوان‌ها و کدهای دستوری، وب‌سایت‌ها و نرم‌افزارهای کاربردی، کارت شارژ و شارژ از طریق اپلیکیشن ایرانسل من اشاره کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (25 مورد)
  • Hirad
    Hirad | ۱۳ آبان ۱۳۹۵

    آدم کامنت ها رو میخونه خنده اش میگیره! یعنی دریغ از ذره ای فکر. آخه ربط مالیات به ایرانسل چیه؟ مالیات رو دولت میگیره. این ۹ درصد چه ربطی به ایرانسل داره؟ قبلا از شارژ کم میشد، حالا به قیمت شارژ اضافه میشه. خوبیش برای ما اینه که دیگه وقتی میخوایم بسته بزنیم با خیال راحت میدونیم چقدر باید خط رو شارژ کنیم و نیاز به محاسبه نیست.

    • رضا آرین
      رضا آرین | ۱۳ آبان ۱۳۹۵

      اینو هم بفهم که این بار باید بشینی محاسبه کنی که چقدر از حسابت کم میشه گلم.اون موقع هم کسی حسابش رو نمیکرد جز تو.همه میدونستن چقدر کم میشه

  • رضا آرین
    رضا آرین | ۱۲ آبان ۱۳۹۵

    ما ملت هر چی سرمون بیاد حقمونه.ده درصد از کاربران ایرانسل دو روز پشت سر هم زنگ بزنن به ۷۰۰ و اعتراض کنن آقایون دفعه بعد جرات نمیکنن هر کاری دلشون خواست بکنن.قیمت بسته ها رو گرون کردن و زمانش رو کمتر مردم تقدیر تشکر هم کردند.لااقل بیاین زنگ بزنیم بگیم تعداد مامورهاشون رو زیاد کنن

  • رضا آرین
    رضا آرین | ۱۲ آبان ۱۳۹۵

    بیشرف ها فقط فکر جیب خودشون هستن.اینجوری در واقع نه درصد به درامدشون اضافه میشه

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی