علی بابا در تخفیف های «روز مجردها» موفق به رکوردشکنی شد
هلدینگ علی بابا طی فستیوال «روز مجردها» که جمعه گذشته برگزار شد، توانست به رکورد فروش 120.7 میلیارد یوانی (برابر با 17.73 میلیارد دلار) دست یابد که البته رشد خرید محصولات از سوی مردم، کاهشی چشمگیر را ...
هلدینگ علی بابا طی فستیوال «روز مجردها» که جمعه گذشته برگزار شد، توانست به رکورد فروش 120.7 میلیارد یوانی (برابر با 17.73 میلیارد دلار) دست یابد که البته رشد خرید محصولات از سوی مردم، کاهشی چشمگیر را در مقایسه با بازه زمانی مشابه در سال قبل داشت چرا که مردم به دنبال تخفیف های بیشتر و برچسب های قیمت ارزان تر بودند.
علی بابا در فروش گسترده اخیر خود، توانست ظرف 5 دقیقه، از مرز درآمد میلیارد دلاری عبور کند و و خیلی زود، رکورد سال پیش خود که با فروش ویژه 9 ساعته به دست آمده بود را بشکند. اگرچه در مجموع، درآمد فروش روز مجردان علی بابا تا 32 درصد از سال 2015 میلادی بیشتر بود، اما همانطور که گفته شد میزان رشد، کاهشی چشمگیر نسبت به رقم 60 درصدی سال گذشته را به خود دید که از صرف هزینه کمتر از سوی خریداران برای هر محصول حکایت دارد.
این رویداد 24 ساعته که به صورت سالانه در روز 11 نوامبر برگزار می شود، معمولاً معیار خوبی برای مشاهده عملکرد علی بابا و در مجموع، فروشگاه های اینترنتی چینی به شمار می رود. با این همه، جک ما، رییس هیئت مدیره این شرکت طی سخنرانی خود در نیمه شب و دقایقی پیش از اتمام تخفیف ها، اهمیت آمار را ناچیز خواند.
وی گفت که همه چیز درباره ارقام نیست و فاکتورهای مورد بررسی در روز مجردها، گمراه کننده هستند زیرا ارزش اکوسیستم گسترده تر کمپانی را کاهش می دهند. ما در ادامه سخنان خود گفت وقتی کمپانی با کاهش اندک سرعت رشد در روز مجردان مواجه شد، وی احساس آرامش بیشتری کرد چرا که برآمدن از پس چنین حجم سفارشاتی، خود یک چالش بسیار بزرگ است.
گفتنی است که فروش روز مجردهای چین، در حال حاضر سود به مراتب بیشتری نسبت به «جمعه سیاه» و «دوشنبه سایبری» در ایالات متحده روانه جیب چینی ها می کند؛ امری که از گستردگی بازار این کشور و تمایل مردم آن به خرید اینترنتی، با وجود ارزش کمتر واحد پولی نسبت به دلار حکایت دارد.
البته روز مجردها، شمشیری دو لبه برای بسیاری از خرده فروشی ها به شمار می رود؛ در واقع کمپانی های مختلف می گویند که با وجود حجم بسیار زیاد فروش و سفارشات، قیمت پایین و رقابتی محصولات سبب می شود حاشیه سود بسیار کمی عاید آنها شود. ضمناً بنابر آمار ارائه شده از سوی علی بابا، هزینه میانگین هر سفارش از 194 یوان سال گذشته میلادی، به 184 یوان (27 دلار) رسیده است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
وجه تسمیه علی بابا تو چین چیه؟