ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ژاپن تا سال 2018 میلادی سریع ترین ابر رایانه دنیا را می سازد

جهانی که در آن زندگی می کنیم مرتبا در حال تغییر است و با خودکار شدن فرایندها و شکل گیری عصر دیجیتال روز به روز شمار بیشتری از مشاغل انسانی منسوخ و با ربات ها ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۶ آذر ۱۳۹۵ | ۱۹:۳۰

جهانی که در آن زندگی می کنیم مرتبا در حال تغییر است و با خودکار شدن فرایندها و شکل گیری عصر دیجیتال روز به روز شمار بیشتری از مشاغل انسانی منسوخ و با ربات ها و ماشین آلات جایگزین می شوند. البته در این میان، برخی کشورها با بروز این پدیده مقابله می کنند و برخی دیگر نظیر ژاپن با تمام سرعت به سمت آینده حرکت می کنند.

حال خبر رسیده که دانشمندان این سرزمین تلاش دارند سریع ترین ابرکامپیوتر جهان را بسازند و از این طریق بار دیگر نام خود را برسر زبان ها بیاندازند.

طبق گزارشی که رویترز در همین رابطه منتشر کرده، مقامات رسمی ژاپن در نظر دارند بودجه ای بالغ بر 173 میلیون دلار را صرف توسعه و ساخت کامپیوتری نماند که قادر است به سرعت محاسباتی 130 پتافلاپ برسد و به این ترتیب سریع ترین ابررایانه دنیا به نام Sunway TaihuLight را که در کشور چین قرار دارد پشت سر بگذارد.

سرعت محاسباتی این ابرکامپیوتر 130 پتافلاپ خواهد بود

گفتنی است که سرزمین آفتاب تابان هم اکنون با بحران های متعددی از جمله سالخوردگی نیروی کار و همچنین رشد اقتصادی آرام دست و پنجه نرم می کند و دستیابی به این هدف چالشی بزرگ برای آن محسوب می گردد. البته به لحاظ تاریخی این کشور کانون تکنولوژی جهان بوده اما چندی است که کره جنوبی و چین آن را در زمینه تجهیرات الکترونیکی مصرفی پشت سر گذاشته اند.

آخرین باری که ژاپن به عنوان دارنده سریع ترین ابررایانه دنیا شناخته می شد 5 سال پیش (یعنی در سال 2011) بود. در آن دوران سیستمی به نام K Computer محصول فوجیتسو با سرعت پردازش 10.5 پتافلاپ عنوان سریع ترین ابررایانه دنیا را یدک میکشید.

اضافه نماییم که این کشور در جدیدترین تلاش خود برای بازپسگیری اعتبار گذشته اش، از شرکت های مختلف درخواست کمک کرده تا ابررایانه جدید با اسم رمز ABCI را بسازند (برگرفته از سرواژه های عبارت AI Bridging Cloud Infrastructure). برنده این چالش نیز قرار است که در تاریخ 18 آذرماه اعلام می شود و آنطور که منابع آگاه گفته اند تا سال 2018 نیز طرح ارائه شده آن به صورت عملیاتی در می آید.

در ادامه شرکت هایی که هم اکنون از سرویس های ارائه شده توسط گوگل و مایکروسافت استفاده می کنند قادر خواهند بود که به صورت رایگان و به صورت محدود ابررایانه جدید ژاپن را به کار ببرند. به این ترتیب ژاپن می تواند توجه جمعیت کاربرانش را به سمت این سیستم بومی جلب نماید که البته تحقق یا عدم تحقق این امر کاملا به آینده بستگی دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • آریا
    آریا | ۷ آذر ۱۳۹۵

    البته همه شون از پردازنده های اینتل امریکایی استفاده میکنند

  • army4030
    army4030 | ۶ آذر ۱۳۹۵

    ژاپن مهد تکنولوژیه

  • hamid_hk
    hamid_hk | ۶ آذر ۱۳۹۵

    دلیلشو نمی دونم ولی دوست ندارم ژاپن عقب بمونه از دنیا. دوست دارم قوی ترین کامپیوتر رو داشته باشه.

  • CATer
    CATer | ۶ آذر ۱۳۹۵

    آره والا،به ما چه؟؟؟
    ما که توی عقب موندگی از تمامه دنیا، مقام اول رو داریم
    ما رو چه به پیشرفت؟؟؟
    ما فعلاً بریم صدقه بدیم که قطارامون به هم نخورن،پنجاه نفر جزغاله نشن...
    اوف بر بلاد کفر، خودمونو عشقه?

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی