مایکروسافت مشغول کار روی زبان طراحی تازه ای به نام «پروژه نئون» است [شایعه]
اگر در سال های اخیر نگاه دقیق و ریزبینانه تری به فعالیت های مایکروسافت داشته اید احتمالا متوجه شده اید که زبان طراحی این شرکت چندی است که دستخوش تغییراتی اساسی شده. اگر بخواهیم این ...
اگر در سال های اخیر نگاه دقیق و ریزبینانه تری به فعالیت های مایکروسافت داشته اید احتمالا متوجه شده اید که زبان طراحی این شرکت چندی است که دستخوش تغییراتی اساسی شده.
اگر بخواهیم این تغییرات را به صورت سلسله وار برایتان بگوییم در ابتدا ویندوز فون ۷ با طراحی مترو از راه رسید و کمی بعد این سبک همراه با ویندوز ۸ به کامپیوترهای شخصی منتقل گردید. در ادامه نیز این طراحی دستخوش تغییرات فراوانی شد تا اینکه شکل تکامل یافته خود را در ویندوز ۱۰ به ما شناساند.
حال براساس گزارش تازه ای که سایت ویندوز سنترال منتشر کرده، گام یا مرحله بعدی در این فرایند تکاملی با اسم رمز پروژه نئون (NEON) کلید خواهد خورد. البته در نظر داشته باشید که این پروژه قرار نیست طراحی کنونی اکوسیستم ویندوز را متحول نماید بلکه در واقع می توان آن را نسخه بعدی اش دانست.
از جمله اهداف مایکروسافت برای ارائه نئون نیز برطرف ساختن ناهماهنگی هایی است در ویندوز ۱۰ دیده می شوند. در حال حاضر توسعه دهندگان پلتفرم یونیورسال ویندوز می توانند منو، اپ بار (App bar)، منوهای همبرگری و بسیاری از این موارد را مطابق با سلیقه خود طراحی نمایند و همین امر به نوعی انسجام و یکپارچگی اینترفیس ویندوز را از میان می برد. از این رو به نظر می رسد که رویکرد و هدف اصلی نئون به نوعی از میان بردن این از هم گسیختگی ها باشد.
براساس گزارشی که در این باره منتشر شده، مایکروسافت یک سالی می شود که روی این پروژه کار می کند و انتظار می رود که نمود آن را در ردستون ۳ شاهد باشیم که قرار است تا اواخر سال ۲۰۱۷ به صورت عمومی عرضه گردد.
البته خاطر نشان کنیم که اینسایدرها زودتر از دیگران می توانند نمای کلی این طراحی را ببینند؛ به صورت دقیق تر، Creators Update قرار است که ماه مارس سال آینده از راه برسد و در نتیجه انتظار می رود پیش نمایش های ردستون ۳ دست کم چند ماه بعد از آن همراه با تغییرات واقعی ارائه گردند.
به روز رسانی: طبق برخی خبرها، نئون نقش نوعی پل میان محیط هولوگرافیک/واقعیت افزوده و دسکتاپ را ایفا می کند و در اصل نوعی رابط کاربری است که از دستگاهی به دستگاه دیگر تغییر می کند و تجربه کاربری را به جهان فیزیکی انتقال می دهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عنوان چه ربطی به متن پست داشت من نفهمیدم طراحی زیبا با طراحی اینترفیس تو پلتفرم برنامه های ماکروسافتی به هم هیچ ربطی نداره
ماکروسافت هر سال یک چیزی را امتحان میکنه وبعد زود کنار میزاره
نه مثل اپل و لینوکس نیست
همش تست میکنه
یک بار موتور aero میاد برای ظاهر پنجره ها بعد برش میدار
یک بار استارت میاره بعد برش میداره دوباره میزاره کلا خودش نمیدونه چیکار میخواد بکنه
ولی به خاطر قابلیت تاچ و واقعیت مجازی که نیاز هست به رابطه ویندوز و انسان
مجبور هست رابط کاربری ویندوز را برای انگشتان انسان باز طراحی کنه
چون تا چند سال اینده موس هم دیگه کم استفاده میشه
برای همین هست تو اندروید و ویندوز
ایکون ها گرد یا همون همبرگری و تخت یا همون فلت شدن
تا در مانیتور و قطعات تاچ رابطه بهتری با نوک انگشتان انسان داشته باشه سیستیم عامل ها
:microsoft: ?
Redsrone3 ?