هوش مصنوعی گوگل بیماری چشم مرتبط با دیابت را شناسایی می کند
در حال حاضر حدود ۴۱۵ میلیون بیمار دیابتی در دنیا وجود دارد که یکی از عوارض شایع در میان آنها «بیماری رتینوپاتی دیابتی» است که در حال حاضر مهمترین عامل کوری در میان انسان ها به شمار ...
در حال حاضر حدود ۴۱۵ میلیون بیمار دیابتی در دنیا وجود دارد که یکی از عوارض شایع در میان آنها «بیماری رتینوپاتی دیابتی» است که در حال حاضر مهمترین عامل کوری در میان انسان ها به شمار می رود. با این وجود اگر این بیماری به سرعت تشخیص داده شود، قابل کنترل و درمان خواهد بود. با همین انگیزه شرکت گوگل در حال تربیت هوش مصنوعی خود برای کسب مهارت در تشخیص رتینوپاتی دیابتی است.
پزشکان به طور معمول می توانند با بررسی وضعیت رگ های خونی در پشت عنبیه چشم افراد، به ابتلای آنها به بیماری مذکور پی ببرند. در افراد دیابتی برخی از این مویرگ ها در این ناحیه دچار پارگی یا لختگی می شوند.
گوگل برای آموزش هوش مصنوعی خود بیش از ۱۲۸ هزار تصویر از چشم افراد بیمار و سالم که قبلاً توسط پزشکان متخصص بررسی و وضعیت بیماری رتینوپاتی دیابتی در آنها مشخص شده را به سیستم نشان می دهد و اطلاعات استخراج شده از هرکدام را نیز به پایگاه داده خود وارد می سازد.
یادگیری عمیق به هوش مصنوعی گوگل می آموزد که اطلاعات در اختیار قرار گرفته را با الگوهای مشترک میان تصاویر مطابقت داده و نشانه های مورد نیاز برای تشخیص بیماری را بیابد.
بر اساس اعلام این غول دنیای تکنولوژی، پس از پایان دوره آموزش و تکمیل الگوریتم تشخیصی، در حال حاضر دقت هوش مصنوعی این شرکت به طور تقریبی با مهارت تشخیصی چشم پزشکان متخصص برابری می کند.
این کمپانی امیدوار است روزی بتوان از تکنولوژی مورد بحث در مکان هایی که دسترسی به پزشک دشوار است بهره گرفت، ضمن این که دقت و مهارت این ذهن ساخته دست بشر با گذشت زمان و آزمون و خطاهای بیشتر افزایش می یابد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عنوان مقاله شما با آنچه در متن توضیح داده شده بسیار متفاوت است
هوش مصنوعی گوگل آخرته