ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

بهترین لپ تاپ های سال ۲۰۱۶ به انتخاب دیجیاتو

هیچکس تردیدی ندارد که ظهور و گسترش استفاده از ابزارهای موبایل، روی بازار کامپیوترهای شخصی تاثیر گذاشته و فروش آنها را کاهش داده است. اما بر خلاف پیشبینی ها، هنوز هم کامپیوترهای شخصی بسیاری از ...

سینا گلستانه
نوشته شده توسط سینا گلستانه | ۲۸ آذر ۱۳۹۵ | ۲۲:۰۰

هیچکس تردیدی ندارد که ظهور و گسترش استفاده از ابزارهای موبایل، روی بازار کامپیوترهای شخصی تاثیر گذاشته و فروش آنها را کاهش داده است. اما بر خلاف پیشبینی ها، هنوز هم کامپیوترهای شخصی بسیاری از عملکردها را خصوصاً در حوزه کسب و کار به شکل مناسب تری انجام می دهند، در نتیجه امکان جایگزین کردن کامل آنها با ابزارهای موبایل وجود ندارد.

از طرف دیگر باید توجه داشت که تهدید بازار کامپیوترهای شخصی توسط ابزارهای موبایل باعث شده تولید کنندگان دست به کار شده و برای رقابت، انواع قابلیت های مبتکرانه را به محصولات خود اضافه نمایند.

حالا لپ تاپ هایی در بازار وجود دارند که به لولاهای عجیب و مبتکرانه مجهز هستند یا به جای دکمه های کیبورد، یک نمایشگر لمسی نواری شکل در اختیار شما قرار می دهند.

اگر قصد خرید لپ تاپ دارید یا می خواهید با بهترین های موجود در بازار آشنا باشید، از شما دعوت می کنیم با ادامه ی این مطلب همراه شوید.

بهترین انتخاب عمومی: Dell XPS 13

xps13s-11

قیمت از حدود 800 دلار

سبک، زیبا، پر قدرت و خوش قیمت

شرکت Dell در تولید XPS 13 آنقدر موفق عمل کرده که انتخاب محصول دیگری به عنوان بهترین لپ تاپ در سال 2016 دشوار خواهد بود. این کامپیوتر ظریف از ترکیب آلومینیوم و فیبر کربن ساخته شده و طراحی چشم نوازی دارد که توجه ها را به سوی خود جلب می کند.

ظرافت طراحی حتی در اطراف نمایشگر دستگاه هم به چشم می خورد، چرا که صفحه نمایش مبتنی بر فناوری InfinityEdge ساخته شده و حاشیه قابل توجهی ندارد.

این در حالی است که یک کادر پلاستیکی نه چندان دلچسب نمایشگر بسیاری از رقبای محصول را در میان گرفته است. علاوه بر این باید توجه داشت که این موضوع تنها زیبایی دستگاه را افزایش نمی دهد، بلکه به کاهش وزن و ابعاد XPS 13 منجر شده است.

اما با وجود وزن و ابعاد مناسب، ظرفیت باتری دستگاه آنقدری هست که برای یک روز استفاده کفایت کند. البته این موضوع تا حد زیادی به نوع استفاده ی شما و خصوصیات مدلی که انتخاب کردید بستگی دارد.

برای مثال بالاترین مدل از XPS به پردازنده Core i7 و نمایشگری با رزولوشن 1800 در 3200 مجهز است، اما باز هم می توانید با هر شارژ روی حداقل 8 ساعت استفاده از محصول حساب باز کنید.

از دیگر نقاط قوت دستگاه نیز می توان به تاچ پد بزرگ و دقیق و تجربه تایپ مناسب کیبورد اشاره کرد.

البته XPS 13 هم مثل هر محصول دیگری نقاط ضعف خود را دارد، از جمله وب کم دستگاه که به دلیل عدم وجود حاشیه ی کافی، در پایین نمایشگر قرار دارد و اگر زیاد مکالمه ی تصویری انجام می دهید، لازم است به این موضوع عادت کنید.

اما ایرادهای دستگاه در مجموع همینقدر جزئی هستند و لابلای جذابیت های محصول به چشم نخواهند آمد.

XPS 13 با ویژگی های سخت افزاری متنوعی قابل خرید است تا برای تمام کاربران سودمند باشد. برای پردازنده سری های Core i3، i5 یا i7 از نسل هفتم موسوم به کیبی لیک را در اختیار دارید و حافظه ی رم تا 16 گیگابایت قابل انتخاب است.

در اینجا بد نیست اشاره کنیم که بالاترین پردازنده قابل انتخاب در بسیاری از لپ تاپ های اولترابوک رده بالا، Core i7-6500U به حساب می آید، اما Dell برای XPS 13 مدل Core i7-7500U را هم در نظر گرفته که خصوصاً در حوزه گرافیک، توان پردازشی بالاتری دارد.

در نهایت به حافظه داخلی دستگاه می رسیم که به شکل پیش فرض از نوع SSD و با ظرفیت 128 گیگابایت در نظر گرفته شده، اما تا 256 گیگابایت قابل افزایش است.

لپ تاپ های زیبا، جذاب و پر قدرت در بازار کم نیستند، اما چیزی که XPS 13 را به انتخاب اول بسیاری از کاربران و متخصصین امر تبدیل کرده این است که قیمت محصول Dell با وجود تمام این خصوصیات، از تنها 799 دلار آغاز می شود.

مدل پایه علاوه بر حافظه 128 گیگابایتی SSD، به پردازنده i3 و 4 گیگابایت حافظه رم DDR3 مجهز است.

با پرداخت 999 دلار می توانید پردازنده i5 و 8 گیگابایت حافظه رم DDR3 در اختیار داشته باشید. اضافه کردن نمایشگر لمسی به این مجموعه هم قیمت دستگاه را تا 1299 دلار بالا می برد.

اما این پایان کار نیست و بودجه ی بالاتری داشته باشید می توانید ویژگی های سخت افزار دستگاه را بالاتر ببرید.

گزینه های دیگر: Lenovo Ideapad 710S

بهترین لپ تاپ اقتصادی: Asus Zenbook UX305CA

asus_zenbook_ux305ca_closed

قیمت: از حدود 600 دلار

محصولی که با وجود قیمت اقتصادی سخت افزار قابل قبولی در اختیار شما قرار می دهد

هرچند برچسب قیمت 800 دلار برای XPS 13 کاملاً مناسب به نظر می رسد، اما سالهاست که بر اساس آمار ها کاربران به طور متوسط برای خرید لپ تاپ 600 دلار هزینه می کنند.

بر همین اساس تصمیم گرفتیم برای کاربرانی که برای قیمت دستگاه اولویت بالاتری برخوردار هستند نیز یک مدل جذاب معرفی کنیم. هرچند ذن بوک ایسوس به اندازه XPS 13 سریع نیست و حاشیه های بیشتری در اطراف نمایشگر دارد، اما نسبت به قیمت خود بهترین سخت افزار ممکن را در اختیار شما قرار می دهد.

مدل پایه از این محصول به پردازنده Core m3 در کنار 8 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه SSD مجهز است که این آخری نسبت به XPS 13 هشتصد دلاری 2 برابر بیشتر است.

اگر به سخت افزار بهتری احتیاج داشته باشید، می توانید با 50 دلار هزینه بالاتر مدل UX305UA از همین سازنده را تهیه کنید که اندکی بزرگتر و سنگین تر است اما در عوض از پردازنده Core i5 بهره می برد.

گزینه ی دیگر: HP Stream 11

بهترین کامپیوتر مک: MacBook Pro (2015)

maxresdefault

قیمت: از 1300 دلار

برای کاربرانی که به استفاده از پلتفرم مک تمایل دارند

در سال جاری، انتخاب بین کامپیوترهای مک چندان هم ساده انجام نمی گیرد. امسال اپل پس از مدتها بالاخره لپ تاپ های مک بوک پرو را بروزرسانی کرد، اما قابلیت های جدیدی که برای این محصول در نظر گرفته شده بیش از آنکه برای کاربران حرفه ای تر جذاب و کاربردی باشد، توجه کاربران عمومی تر را به خود جلب کرده و به بحث و جدل زیادی منجر شده است.

مک بوک پرو های جدید که پسوند «حرفه ای» را بر خود دارند، حالا به جای ردیف دکمه های فانکشن در بالای کیبورد، به یک نمایشگر نواری شکل لمسی مجهز هستند که به شکل محسوسی نحوه ی تعامل کاربر را با لپ تاپ تغییر می دهد.

اما نسل جدید یک تفاوت مهم دیگر هم با گذشته دارد و اینکه حالا دیگر اگر تازه ترین لپ تاپ های اپل را خریداری کنید، تنها 2 یا 4 درگاه USB نوع C در اختیار خواهید داشت که تمام عملکردها (از جمله شارژ) از طریق همان ها انجام می شود.

اگر شما کاربری هستید که لپ تاپ خود را برای کار های تخصصی مورد استفاده قرار می دهید یا در طول روز ابزارهای مختلفی را به کامپیوتر خود متصل می کنید، وجود تنها یک نوع درگاه روی مک بوک های جدید برای شما چندان دلچسب نخواهد بود.

در این صورت، لازم است همواره انواع کابل های مبدل و دانگل های متعدد را همراه داشته باشید تا در صورت نیاز به وصل کردن هر ابزار احتمالی، امکان انجام این کار وجود داشته باشد.

بدون تردید در آینده با روی آوردن تولید کنندگان ابزارهای مختلف به استفاده از درگاه USB نوع C این مشکل مرتفع می شود، اما در حال حاضر چنین خصوصیتی در کنار قیمت بالای مدل های جدید انتخاب را تا حد زیادی دشوار کرده و باعث شده، هنوز هم نیم نگاهی به مدل های عرضه شده در سال های گذشته داشته باشیم.

ساده ترین انتخاب در حالتی است که محدودیتی برای بودجه قائل نباشید و هیچ چیز هم به جز حرکت بر لبه ی فناوری شما را راضی نکند. در این صورت، مک بوک پروی 15 اینچی مدل 2016 همان چیزی است که دنبالش هستید.

این محصول قدرتمند ترین لپ تاپ ساخته شده به دست اپل است که قیمت آن از 2400 دلار آغاز می شود و همان مدلی است که فقط 4 درگاه USB نوع C دارد، در نتیجه باید بودجه جداگانه ای را نیز برای خرید مبدل های مورد نیاز خود در نظر داشته باشید.

اگر محدودیت بودجه دارید و هنوز هم تازه ترین مدل ها را می خواهید، می توانید مدل 13 اینچی از مک بوک پروی مدل 2016 را انتخاب کنید که نمایشگر کوچکتری دارد و از نظر سخت افزاری هم ضعیف تر است، اما در عوض در مدل پایه با قیمت 1800 دلار عرضه می شود.

اگر تاچ بار برای شما جذابیتی ندارد، باز هم می توانید با انتخاب مدل 13 اینچی ساخت 2016 فاقد تاچ بار هزینه خود را تا 1500 دلار کاهش دهید، اما این نسخه تنها 2 درگاه USB نوع C دارد، در نتیجه اگر تاچ بار نمی خواهید خرید مدل 2015 با قیمت 1300 دلار برای شما انتخاب منطقی تری به حساب می آید.

این مدل از نظر سخت افزاری فاصله چشمگیری با نسخه عرضه شده در سال 2016 ندارد، اما در عوض به 2 درگاه USB 3.0، دو تاندر بولت 2، یک HDMI و کارت خوان مجهز است که برای بسیاری از کاربران، نسبت به اندکی سرعت سخت افزاری بالاتر، کاربردی تر به نظر می رسد.

مک بوک 12 اینچی عرضه شده در سال 2015 هم با قیمت 1300 دلار عرضه می شود و کمتر از یک کیلوگرم وزن دارد که آن را به قابل حمل ترین لپ تاپ اپل تبدیل می کند. اما این محصول هم تنها یک درگاه USB-C دارد که حتی شارژ لپ تاپ هم با همان انجام می شود.

در نهایت به مک بوک ایر می رسیم که دیگر قابل حمل ترین محصول اپل نیست و سخت افزار چندان قدرتمندی هم ندارد، اما با شروع قیمت از 1000 دلار ارزان ترین لپ تاپ اپل محسوب می شود.

با توجه به توضیحات بالا، مک بوک پروی مدل 2015 برای بیشتر کاربران انتخاب مناسب تری به نظر می رسد و مدل 2016 از مزیت های کافی برای جایگزین شدن با آن برخوردار نیست.

در صورت تهیه مدل 2015 چندین درگاه متنوع در اختیار دارید و لازم نیست برای گسترش استفاده و فراگیری USB نوع C منتظر بمانید، مگر اینکه بخواهید با تهیه مدل 2016 حتماً تازه ترین دستیافته های اپل را در اختیار داشته باشید.

گزینه های دیگر: MacBook Pro 2016 (بسته به نیاز شما دارای تاچ بار یا نسخه ی ارزان تر فاقد آن)

بهترین کامپیوتر سرفس: Surface Book with Performance Base

microsoft-surface-book-news-4

قیمت: از حدود 2400 دلار

اولین و بهترین لپ تاپ مایکروسافت

اولین لپ تاپ مایکروسافت در عین حال یکی از بهترین کامپیوترهای ساخته شده به دست این شرکت است و از قابلیت های پیشرفته و منحصر به فرد بهره می برد.

البته در نسل اول محصول ایراداتی به چشم می خورد که سازنده به سرعت آنها را مرتفع و نسخه بروزرسانی شده بدون مشکل از Surface Book را به بازار عرضه کرد.

البته لازم است بدانید که حتی نسخه ی بروزرسانی شده هم به آخرین نسل پردازنده های اینتل مجهز نیست و مایکروسافت هم مثل اپل پردازنده های قدیمی تر را برای لپ تاپ جدید خود در نظر گرفته است؛ از جمله برای نسخه Performance Base که مدل قوی تر است و قیمتش از 2400 دلار آغاز می شود.

در این مدل کارت گرافیک GTX 965M به شکل اختصاصی با 2 گیگابایت حافظه، وظیفه پردازش های گرافیکی دستگاه را بر عهده دارد تا امکان انجام کار های تخصصی تر در حوزه گرافیک روی این محصول وجود داشته باشد.

موضوع حتی جالب تر هم می شود وقتی بدانید این لپ تاپ قدرتمند به یک لولای آهنربایی مبتکرانه مجهز است، در نتیجه به سادگی می توانید نمایشگر آن را جدا کرده و در صورت تمایل، همراه با استایلوس به شکل یک تبلت مبتنی بر ویندوز 10 مورد استفاده قرار دهید.

سازنده در مدل جدید نه تنها توان پردازشی دستگاه را به شکل قابل توجهی افزایش داده، بلکه عمر باتری دستگاه را نیز بهبود داده و به 13 ساعت رسانده است.

Surface Book ظریف و زیبا با وجود همه ی این قابلیت ها تنها حدود 23 میلی متر ضخامت و اندکی بیش از 1.5 کیلو گرم وزن دارد، در نتیجه به راحتی می توانید آن را همراه داشته و به شکل لپ تاپ یا تبلت مورد استفاده قرار دهید.

گزینه های دیگر: Surface Pro 4

بهترین کامپیوتر 2 در 1: HP Spectre x360

sphinx5

قیمت از حدود 850 دلار

محصولی که برای تبدیل شدن به تبلت، لپ تاپ بودن خود را فدا نمی کند

کامپیوترهای 2 در 1 هنوز به بلوغی که توقع می رود نرسیده اند و بدون تردید در آینده پیشرفت های قابل توجهی خواهند داشت، اما اگر می خواهید لپ تاپ شما حتماً قابلیت تبدیل شدن به تبلت را داشته باشد، HP Spectre x360 یکی از بهترین محصولاتی است که می توانید آن را با قیمت مناسب تر از رقبا تهیه کنید.

البته هنگام خرید چنین محصولی لازم است توقعات خود را با آنچه به دست می آاورید تنظیم کنید، چرا که هرچند لپ تاپ شما قابلیت تبدیل شدن به تبلت را دارد، اما هنگامی که نمایشگر آن را برعکس می کنید به شکل کاملاً تخت روی پشت بدنه قرار نمی گیرد و اندکی شیب دارد، در نتیجه ارگونومی آن به خوبی تبلت های واقعی نخواهد بود.

وزن دستگاه نیز در نسخه 13 اینچی 1.2 کیلوگرم است که هرچند رقم مناسبی به حساب می آید، اما برای مثال آیپد پرو 12.9 اینچی (بررسی دیجیاتو) حدود نیم کیلو گرم سبک تر است.

اما به قدرت سخت افزاری دستگاه که می رسیم، تبلت باریک و سبک اپل بدون صحبت از میدان کنار می رود. قیمت Spectre x360 روی وبسایت سازنده از حدود 850 دلار آغاز می شود و تا حدود 1500 دلار بالا می رود، اما هر کدام را که تهیه کنید به پردازنده نسل هفتم سری کیبی لیک مجهز خواهد بود.

حافظه رم دستگاه بین 4 تا 16 گیگابایت قابل انتخاب است و حافظه داخلی دستگاه هم می تواند بین 128 تا 500 گیگابایت متغیر باشد، خصوصیاتی که در کنار دیگر ویژگی های دستگاه باعث می شود Spectre x360 قادر باشد به شکل مناسبی نیازهای کاربران را رفع نماید.

گزینه های دیگر: Lenovo ThinkPad X1 Yoga

بهترین عمر باتری: Lenovo ThinkPad X260

lenovo-thinkpad-x260-lid1-1500x1000

قیمت: از حدود 750 دلار

آزادی واقعی برای یک لپ تاپ

یکی از عمده ترین نقاط تمایز لپ تاپ با کامپیوتر دسکتاپ در این است که بتوانید آن را همراه خود حمل و بدون نیاز به بی حرکت ماندن در یک نقطه، آزادانه عملکردهای مورد نظر خود را انجام دهید.

اما با این وجود باتری دستگاه نخستین بخشی به حساب می آید که تولید کنندگان برای کاهش وزن و ضخامت لپ تاپ آن را فدا می کنند.

اگر عمر باتری بیش از هر چیز برای شما اهمیت دارد، ThinkPad X260 را در نظر داشته باشید که به باتری 9 سلولی با توان 72 وات در ساعت مجهز است و با هر شارژ می تواند در یک استفاده ترکیبی، تا 17 ساعت کاربر را همراهی می کند.

البته سازنده عمر باتری دستگاه را 21.4 ساعت اعلام کرده است، اما توجه داشته باشید که این موضوع تا حد زیادی به نوع استفاده شما بستگی دارد و عموماً عدد های دنیای واقعی از شرایط آزمایشگاهی کمتر هستند.

برای مقایسه، سرفیس بوک مایکروسافت را در نظر بگیرید که از نظر عمر باتری یکی از بهترین های بازار است و با هر شارژ حدود 12 ساعت کارایی دارد. مک بوک ایر هم یکی از نخستین محصولاتی است که هنگام صحبت از عمر باتری لپ تاپ ها به ذهن متبادر می شود، اما با وجود هماهنگی بالای سخت افزار و نرم افزار، ظرفیت باتری آن از 14 ساعت فراتر نمی رود.

لنوو برای فراهم آوردن عمر باتری بسیار مناسب، وزن دستگاه را هم چندان فدا نکرده و ThinkPad X260 در نتیجه 1.3 کیلو گرم وزن دارد، خصوصیتی که در کنار عمر باتری خارق العاده این لپ تاپ را به یکی از قابل حمل ترین های بازار تبدیل می کند.

بهترین لپ تاپ گیمینگ: Razer Blade Pro

razer_blade_gaming_laptop_11

قیمت: از حدود 3700 دلار

هر آنچه گیمر ها می خواهند

هرچند در بازار ایران دسترسی به محصولات گیمینگ اندکی دشوار است، اما محصولات Razer به عنوان یکی از بهترین تولید کنندگان این بخش در بازار وجود دارند؛ از جمله Razer Blade Pro که یکی از تازه ترین لپ تاپ های گیمینگ شرکت آمریکایی به حساب می آید.

محصول جدید Razer مثل لپ تاپ های قبلی از طراحی جذاب و چشم نوازی بهره می برد، اما زیر پوسته ی خود یک ویژگی منحصر به فرد دارد که برای گیمیر ها دلچسب است و Blade Pro را نسبت به رقبا متمایز می کند.

Razer برای اولین بار موفق شده در این لپ تاپ یک کیبورد مکانیکی را به کار گیرد، موضوعی که در کنار قدرت سخت افزاری بالا، فاصله Blade Pro را از نظر تجربه گیمینگ به کامپیوترهای دسکتاپ هرچه نزدیک تر می کند.

شرکت آمریکایی علاوه بر این تاچ پد دستگاه را هم مثل نسل های قبلی به سمت راست کیبورد منتقل کرده تا هنگام بازی کردن هیچ چیز جز دکمه های کیبورد در مسیر دستان شما نباشد.

این تاچ پد در عین حال قابلیت پخش تصویر را هم دارد، در نتیجه می توانید آن را به عنوان مانیتور جانبی دوم مورد استفاده قرار دهید.

Blade Pro علاوه بر این به یک نمایشگر 17.3 اینچی با رزولوشن 4K مجهز است و از فناوری G-Sync انویدیا هم پشتیبانی می کند.

از دیگر مشخصات دستگاه می توان به پردازنده اینتل Core i7 سری 6700HQ همراه با کارت گرافیک دسکتاپ GTX 1080 ساخت انویدیا، 32 گیگابیت حافظه رم DDR4 و حافظه داخلی SSD با ظرفیت 512 تا حداکثر 2 ترابایت اشاره کرد.

همانطور که با نگاهی به جدول مشخصات دستگاه هم نمایان است، این لپ تاپ از ویژگی های سخت افزاری در سطح کامپیوترهای دسکتاپ بهره می برد و از نظر توان پردازشی کمبودی ندارد؛ آن هم در حالی که ضخامت دستگاه 22.5 میلی متر و وزن بدنه ی زیبا و چشم نواز این محصول تنها 3.54 کیلوگرم است.

گزینه های دیگر: Alienware 13 R3 و Asus ROG Strix GL502

بهترین برای واقعیت مجازی: MSI GT83VR Titan SLI

msi_gt73vr_titan_sli

قیمت: از حدود 4200 دلار

لپ تاپی با کارایی چندین و چند سال

تمام لپ تاپ های جدید MSI که پسوند VR را در نام خود دارند، به کارت گرافیک های جدید رده بالا از سری پاسکال انویدیا مجهز هستند و در نتیجه می توانند هدست های واقعیت مجازی را راه اندازی کنند.

شرکت تایوانی در کامپیوترهای جدید خود تمرکز زیادی روی قابلیت اجرای واقعیت مجازی داشته و GT83VR Titan SLI یکی از بهترین ها به حساب می آید که به دو کارت گرافیک GeForce GTX 1070 با پیکربندی SLI یا یک کارت گرافیک GTX 1080 مجهز است.

این محصول در هر دو مدل، از توان پردازش گرافیکی در سطح یک کامپیوتر رومیزی برخوردار است، در نتیجه به راحتی می توانید هدست های واقعیت مجازی مثل HTC Vive یا Oculus Rift را با استفاده از آن راه اندازی کنید.

اما لپ تاپ های جدید MSI یک ویژگی منحصر به فرد هم دارند که اهمیت واقعیت مجازی برای این شرکت را نشان می دهد و GT83VR Titan SLI را نسبت به محصولات دیگر متمایز می کند.

در این لپ تاپ های جدید اگر به نرم افزار Dragon Center سازنده مراجعه کنید، یک دکمه نام VR Ready مشاهده می کنید که وقتی فعال باشد، به شکل خودکار متصل شدن هدست های واقعیت مجازی را تشخیص می دهد.

در این حالت، دستگاه پردازش های غیر ضروری پس زمینه را متوقف می کند و حداکثر توان پردازشی ممکن را در اختیار هدست واقعیت مجازی قرار می دهد تا یک تجربه کاربری روان و لذت بخش برای کاربر تضمین شود.

سیستم خنک کننده این لپ تاپ نیز Cooler Boost Titan نام دارد و از 2 فن قدرتمند در کنار 10 یا 12 لوله گرمایی تشکیل شده تا امکان استفاده از حداکثر توان پردازش کارت های گرافیکی روی GT83VR وجود داشته باشد.

GT83VR علاوه بر این یکی از نخستین لپ تاپ های گیمینگ بازار است که از نمایشگر Full HD با سرعت پاسخگویی 5 میلی ثانیه و نرخ بروزرسانی تصویر 120 هرتز بهره می برد، در نتیجه حتی هنگامی که از هدست واقعیت افزوده استفاده نمی کنید هم تجربه چشمگیری از انجام بازی های کلاسیک و معمول بازار در اختیار شما قرار می دهد.

بهترین کروم بوک: Acer Chromebook 15

acer-chromebook-15-featured-image

قیمت از حدود 250 دلار

بهترین لپ تاپ برای کاربرانی که اولیت بالاتری از هزینه ی پرداختی نداشته باشند

اگر از لپ تاپ تنها برای اینترنت گردی استفاده می کنید، کروم بوک ها قادر هستند این نیاز را با هزینه اندکی تامین نمایند. البته باید توجه داشته باشید که کروم بوک ها ویندوز ندارند و سیستم عامل Chrome OS را مورد استفاده قرار می دهند.

در این سیستم عامل، همه چیز از طریق سرویس های اینترنتی انجام می شود و در حقیقت مثل این می ماند که رابط کاربری کامپیوتر شما چیزی شبیه به مرورگر گوگل کروم باشد.

اگر چنین محصولی برای شما کاربردی است، کروم بوک 15 اینچی ایسر یکی از بهترین مدل هایی است که می توانید تهیه کنید، چرا که در دنیای ویندوز برای داشتن سخت افزار مشابه لازم است رقم های به مراتب بالاتری پرداخت کنید.

برای مثال نمایشگر Full HD دستگاه را در نظر بگیرید، یا پردازنده 1.5 گیگاهرتزی دو هسته ای سلرون اینتل، 2 گیگابایت حافظه رم و 4 گیگابایت حافظه داخلی که هر دو مورد آخر، تا 2 برابر دیگر هم قابل افزایش هستند.

گزینه ی دیگر: Asus Chromebook C201 و HP Chromebook 13 G1

بهترین لپ تاپ مالتی مدیا: Dell XPS 15

go-redirectingat-com

قیمت: از حدود 1000 دلار

نمایشگر بزرگ و چشم نواز برای تمرکز هرچه بیشتر بر محتوای تصویری

قیمت مدل 13 اینچی از این محصول آنقدر مناسب است که آن را به بهترین انتخاب بازار تبدیل کرده، اما تردیدی وجود ندارد که هر کاربری از داشتن فضای بیشتر استقبال می کند و همین موضوع باعث شده لپ تاپ های 15 اینچی بالاترین میزان فروش را داشته باشند.

اگر شما هم به محصول بزرگتری احتیاج دارید و حاضر هستید رقم بالاتری خرج کنید، Dell XPS 15 یکی از بهترین محصولاتی است که در رده ی 15 اینچی ها قابل خرید است.

با رقم بالاتری که هزینه می کنید، نه تنها فضای بیشتری در اختیار دارید، بلکه می توانید قوی ترین سخت افزار موجود در بازار را هم برای محصول انتخاب کنید، از جمله بالاترین پردازنده های چهار هسته ای، کارت های گرافیک قدرتمند انویدیا و حتی صفحه نمایش 4K که روی مدل کوچک تر ارائه نمی شود.

تنها نکته ی منفی در این میان عمر باتری دستگاه است که نسبت به بسیاری از رقبا و حتی محصول کوچکتر همین سازنده در رده پایین تری قرار می گیرد، خصوصاً اگر سخت افزار بسیار قدرتمند و نمایشگر رزولوشن بالا را انتخاب کرده باشید.

اما حتی با این وجود وقتی XPS 15 را در مقابل رقبایش قرار می دهیم، محصول جذاب تری به نظر می رسد.

Acer Aspire E15 خوش ساخت و خوش قیمت است اما زیبایی محصول Dell را ندارد. Asus X555UB-NH51 محصول لوکس تری به نظر می رسد، اما قیمت بالاتری هم دارد. حتی Inspiron 7000 که توسط Dell ساخته شده هم هرچند از بسیاری جهات با XPS 15 برابری می کند، اما صفحه نمایش چندان خوبی ندارد.

بر همین اساس می توان گفت Dell XPS 15 با در نظر گرفتن همه چیز، بهترین لپ تاپ 15 اینچی موجود در بازار به حساب می آید، مگر اینکه بخواهید هزینه کمتری بپردازید.

در این صورت Acer Aspire E15 گزینه مناسب تری به نظر می رسد که هرچند طراحی زیبایی ندارد، اما از امکانات کافی برای رفع نیازهای بیشتر کاربران بهره می برد و قیمت مناسب تری هم دارد.

گزینه های دیگر: Acer Aspire E15

بهترین نوآوری: MSI GT72VR 6RE Dominator Pro Tobii

1518961_38579747_laptops-msi-gt72vr-6redominator-pro-tobii-024be-gt72vr-6re-024be

قیمت: از حدود 1600 دلار

دست ها برای بازی کردن کافی نیستند

در سال جاری، تولید کنندگان مختلفی تلاش کردند کیبورد و تاچ پد لپ تاپ های خود را متحول کنند؛ از اپل گرفته که دکمه های فانکشن را با یک نمایشگر نواری شکل لمسی جایگزین کرد، تا Razer که در Blade Pro تاچ پد دستگاه را به صفحه نمایش جانبی دوم تبدیل کرده و لنوو که در Yoga Book به کلی یک سطح لمسی را به جای کیبورد و تاچ پد در اختیار شما قرار می دهد.

اما همه ی این ابتکار ها در مراحل اولیه توسعه قرار دارند و هنوز راه زیادی باقی است تا پتانسیل های کامل آنها شناسایی و به بلوغ برسند.

اما اگر به دنبال کاربردی ترین قابلیت مبتکرانه هستید که حقیقتاً تجربه کاربر شما را تغییر می دهد، لازم است با لپ تاپ Dominator Pro از MSI آشنا شوید؛ نخستین محصول شرکت تایوانی که از دوربین ردگیر چشم Tobii بهره می برد.

این دوربین EyeX نام دارد و از قابلیت Windows Hello پشتیبانی می کند، در نتیجه هنگامی که در مقابل لپ تاپ قرار گیرید، قفل دستگاه به سرعت باز می شود.

قابلیت های دیگری هم در محیط ویندوز وجود دارد که می توانید به لطف دوربین توبی آنها را انجام دهید، اما حالت استفاده از این دوربین زمانی است که مشغول انجام بازی های کامپیوتری باشید.

اگر بازی شما از فناوری Tobii پشتیبانی کند، در حقیقت علاوه بر ماوس و کیبورد، یک راه تعامل سوم هم در اختیار دارید و می توانید برخی از عملکردها را با چشم انجام دهید.

برای مثال می توانید با نگاه کردن به اطراف به اصطلاح Free Look بگیرید یا با نگاه کردن به سوی دشمنان نشانه گیری کنید.

این قابلیت ها تا حد زیادی به ابتکار سازنده ی بازی بستگی دارد، برای مثال در آخرین نسخه Assassins Creed هنگامی که به گوشه های تاریک تصویر (مثل یک دیوار که روی آن سایه افتاده) نگاه کنید روشنایی تصویر افزایش یافته و هنگام نگاه کردن به محیط های پر نور (مثل آسمان) روشنایی به شکل خودکار کاهش خواهد یافت.

البته در حال حاضر تعداد بازی هایی که از دوربین Tobii پشتیبانی می کنند محدود است و عموماً به عناوین ساخت یوبی سافت اختصاص دارد، اما سازنده قول داده در سال 2017 حداقل 100 عنوان بازی برای لذت بردن از دوربین ردگیر چشم توبی در بازار وجود داشته باشند.

در پایان از شما دعوت می کنیم برای آشنایی بیشتر، نحوه استفاده از دوربین ردگیر چشم Tobii EyeX را در بررسی ویدیویی این محصول مشاهده فرمایید.

گزینه های دیگر: Lenovo Yoga Book

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (13 مورد)
  • Md Farmer
    Md Farmer | ۱۴ اسفند ۱۳۹۶

    سلام ، من میخام یه لپ تاپ برای کار طراحی گرافیک بگیرم بین ۴ تا ۶ بودجه دارم بیشترم کارم با فتو شاپ و ایلوستریتور هست... بجز مک چه مدلایی رو پیشنهاد میکنید که تا ۳ سال اینده تامین باشم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی