ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تراست لوک: موبایل های ZTE و لنوو نیز به بدافزار جاسوسی ADUPS آلوده هستند

با گسترش بستر اینترنت و رشد روزافزون تعداد کاربران حاضر در شبکه های جهانی، مسئله امنیت داده به مهم ترین امر مورد توجه شرکت های تکنولوژیک تبدیل شده است. یکی از مواردی که اخیراً به سرتیتر ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۰

با گسترش بستر اینترنت و رشد روزافزون تعداد کاربران حاضر در شبکه های جهانی، مسئله امنیت داده به مهم ترین امر مورد توجه شرکت های تکنولوژیک تبدیل شده است.

یکی از مواردی که اخیراً به سرتیتر خبرهای این حوزه تبدیل شده، افشای فعالیت یکی از بدافزارهای جاسوسی چینی در میلیون ها تلفن هوشمند بود که از طریق برند Blu حتی به خاک ایالات متحده آمریکا پای گذاشته است.

این فرمور مخرب که با نام ADUPS شناخته می شود و توسط یکی از شرکت های جاسوسی شانگهای توسعه داده شده، هر 72 ساعت یک بار تمام داده های پیامکی و اینترنتی کاربر را به سرورهای حاضر در کشور چین ارسال می کند.

به دنبال این اتفاق کمپانی آمازون فروش دیوایس های تولیدکننده موبایل مذکور در آمریکا را به طور کامل متوقف ساخت و مدیران Blu ضمن اظهار بی اطلاعی از ماهیت این نرم افزار، به بهره مندی از نسخه امن تر سیستم عامل اندروید روی آوردند.

these-android-phones-could-be-affected-by-adups-chinese-spyware-1280x600-w600

اما با اشراف بر همه ی این تفاسیر، موسسه تحقیقاتی Trustlook (که پیش از این کشف این بدافزار را نیز اطلاع رسانی کرده بود) بر این باور است که موبایل های Blu تنها دیوایس های آلوده شده به این بدافزار نیستند و در حال حاضر شرکت های مختلفی مورد تجاوز بدافزار جاسوسی چینی قرار گرفته اند.

در این بین نام هایی مانند Lenovo و ZTE به چشم می خورند؛ در حالی که مدیران ZTE چندی پیش اذعان داشتند بدافزار ADUPS تنها روی برخی از دیوایس های حاضر در خاک کشور چین حضور داشته و این مسئله به آمریکا کشیده نشده است و حالا در واکنش به این اطلاع رسانی، مجدداً بر مواضع خود تاکید نموده اند.

لنوو نیز فعلاً واکنشی نسبت به این ادعا عنوان نکرده و محققین این موسسه تنها هشدار می دهند که فعلاً کاربران مربوطه از وارد ساختن محتوای مهم در موبایل شان خودداری کنند.

گفتنی است بدافزار ADUPS به موجب فشرده سازی و رمزنگاری های حرفه ای انتقال داده و همینطور امکان دریافت مجوز فعالیت از کاربر، توسط آنتی ویروس های موبایل قابل شناسایی نیست.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • سپهر هدایت
    سپهر هدایت | ۳ دی ۱۳۹۵

    سال قبل هم یک بد افزار روی لپ تاپ های لنوو کشف شد، که اونم جاسوسی بود. و باعث شد که فروش لپ تاپ هایش خارج از مرزهای ایران بسیار کاهش پیدا کند.
    اگر چینی ها به این کارشون ادامه دهند، با دستهای خود قبر خود را کنده اند

مطالب پیشنهادی