ایستگاه نوستالژی؛ بهترین بازی های پلی استیشن 1 برای تلفن های هوشمند
همیشه گفته اند برای این که به موفقیت برسید، باید ابتدا طعم شکست را بچشید. شاید همکاری سونی با نینتندو برای توسعه یک پلتفرم خانگی به سرانجام نرسید و ژاپنی ها پیش از عرضه پلی ...
همیشه گفته اند برای این که به موفقیت برسید، باید ابتدا طعم شکست را بچشید. شاید همکاری سونی با نینتندو برای توسعه یک پلتفرم خانگی به سرانجام نرسید و ژاپنی ها پیش از عرضه پلی استیشن 1 زخم زبان های زیادی را شنیدند ولی آن ها با استقبال عجیب مردم از دیوایس خود نتیجه تمام تلاش های خود را دیدند. موفقیت هایی که همچنان باورش برای بعضی ها سخت است.
چون سونی توانست از نینتندو و سگا که پادشاهان عرصه کنسول سازی بودند پیشی بگیرد. پلی استیشن 1 را می توانیم یکی از خاطره سازترین دیوایس های صنعت گیمینگ به خصوص برای ما ایرانی ها بنامیم. به همین خاطر و ادامه سری مقالات ایستگاه نوستالژی، تصمیم گرفتیم تا بهترین های پلی استیشن 1 که می توانید روی تلفن های هوشمند خود انجام دهید را معرفی نماییم. پس تا پایان همراه ما باشید.
ePSXe
همان طور که می دانید، برای تجربه عناوین پلتفرم های قدیمی روی اسمارت فون ها نیازمند یک شبیه ساز هستید. برنامه ePSXe هم آمده تا همین مسئولیت را برای شما ایفا کند. اما برای چه بین این همه امولاتور رایگان ما ePSXe را که برای داشتنش باید چندین دلار بپردازید انتخاب نمودیم؟ خیلی سادست. چون با سرعت بالا، قابلیت پشتیبانی از چندین بازیکن و قابلیت های گوناگونش توانسته خود را به عنوان بهترین شبیه ساز پلی استیشن 1 روی اندروید معرفی نماید. فقط به یاد داشته باشید برای انجام بازی ها ابتدا باید فایل آن ها را دانلود نمایید. برای این کار هم کافیست تا به وب سایت CoolROM رفته و عنوانی که به دنبالش هستید را بگیرید.
ePSXe for Android
سازنده: epsxe software | قیمت: 3.75 دلار | دسته بندی: — |
سیستم عامل: اندروید | حجم: - مگابایت | زبان: — |
Metal Gear Solid
مقاله «پنج و نیم سوار آخرالزمان» که پیرامون DOOM نوشتیم را به یاد دارید؟ همانگونه که آنجا گفتیم، ساخته استودیوی اید سافتور نخستین بازی تیراندازی اول شخص نبود ولی توسعه دهنده با اضافه سازی المان های مثبت توانست جریان این سبک را عوض کرده و انقلاب به پا کند. دقیقا مشابه همین مسئله را هم با Metal Gear Solid دیدیم. شاید پیش از عنوان معروف کوجیما بازی های گوناگونی از سبک مخفی کاری منتشر شدند اما هیچکدام همانند متال گیر سالید روی روند ساخت این گونه عناوین تغییرات ندادند. Metal Gear Solid را می توانید از اینجا دانلود کنید.
Crash Bandicoot
نه فقط یکی از به یاد ماندنی ترین عناوین پلی استیشن 1، کرش بندیکوت از پرچمداران برند معروف سونی بوده و هست. به گونه ای که با وجود غیبت چندین ساله آن روی پلی استیشن ها، همچنان خیلی ها آن را فراموش نکرده اند. خوشبختانه ژاپنی ها هم به درخواست های تمام نشدنی بازیکن ها جواب داده اند و سال آینده می توانیم با بازسازی سه گانه ابتدایی این سری، خاطرات خود را تجدید نماییم. چه کسی می داند، شاید این ها بهانه ای برای ادامه کرش به دست استودیوهای داخلی سونی باشند. Crash Bandicoot را می توانید از اینجا دانلود کنید.
Twisted Metal 2
دیده اید گاهی اوقات تا نام یک کلمه را می شنوید، ذهن شما به سمت خاطرات یا بعضی اتفاقات می رود؟ کسانی که Twisted Metal را انجام داده اند هم مطمئنا همین مسئله را با کلمه «ماشین جنگی» تجربه کرده اند. نبرد با اتوموبیل های گوناگون، ریتم بالای گیم پلی، اسلحه های عجیب و یک گرافیک استثنایی؛ این ها المان هایی نبودند که سال 1995 عرف باشند. این روزها که دوران ریسینگ های مبارزه ای روی کنسول ها به پایان رسیده است، امیدواریم سونی نیم نگاهی به Twisted Metal بیاندازد. Twisted Metal را می توانید از اینجا دانلود کنید.
Resident Evil 2
جدا از مکانیزم های گیم پلی یکی از موضوعاتی که توانست Resident Evil را فراموش نشدنی کند، المان های داستانی این عنوان است. زامبی های رزیدنت ایول نه موجودات خیالی و نادان، بلکه انسان هایی بودند که به واسطه بیماری به این وضعیت افتادند. همین مسئله هم موجب شد تا داستان ساخته معروف میکامی با وجود عنصرهای تخیلی اش، به واقعیت نزدیک باشد. همان گونه که احتمالا می دانید سه قسمت ابتدایی رزیدنت ایول همگی برای پلی استیشن 1 به انتشار رسیدند ولی برای پیشرفت های رزیدنت ایول 2 نسبت به عناوین پیشین، تصمیم گرفتیم این عنوان را انتخاب نماییم. Resident Evil را می توانید از اینجا دانلود کنید.
Spider-Man
Spider-Man همان عنوانی بود که علاقه مندان به این شخصیت محبوب می خواستند. یک دنیای بزرگ که می توانستید با استفاده از قابلیت های مرد عنکبوتی تمام آن را گشته و با دشمن های متفاوت او بجنگید. همین پرداخت مناسب به توانایی های این سوپرهیرو [همانند بتمن های راک استدی] هم بود که موجب شد ورژن پلی استیشن 1 عنوان Spider-Man بهترین اقتباس گیمینگ از روی کمیک های او لقب بگیرد. البته شاید اینسامنیاک بتواند با اسپایدرمنی که برای پلی استیشن 4 می سازد، گوی رقابت را از ساخته اکتیویژن برباید. Spider-Man را می توانید از اینجا دانلود کنید.
Gran Turismo 1 & 2
شاید این روزها خیلی ها مایکروسافت را به عنوان پادشاه سبک شبیه سازی ریسینگ کنسول ها بشناسند اما این لقب سال های پیش به سونی نسبت داده می شد. آن هم با گرن توریسمو که متاسفانه از نسل هفتم روی سراشیبی سقوط قرار گرفت. جالب اینجاست بدانید ژاپنی ها برای توسعه قسمت ابتدایی این عنوان 5 سال وقت گذاشتند؛ پروسه زمانی که نسل ششم خیلی کم بین سازندگان بازی های ویدیویی شاهد بودیم. البته آن ها نتیجه زحمات خود را دیدند و همچنان گرن توریسمو پر فروش ترین سری روی دیوایس های پلی استیشن است. Gran Turismo را می توانید از اینجا دانلود کنید.
Castlevania: Symphony of the Night
همانند فیلم معروف Fight Club که نمایش های اولیه اش با استقبال مواجه نشد، وضعیت ابتدایی عنوان Castlevania: Symphony of the Night هم خیلی مناسب نبود. از دورانی حرف می زنیم که به واسطه نینتندو 64 و پلی استیشن 1، بازی های سه بعدی کم کم جایگاه خود را بین صنعت گیمینگ پیدا کردند و عناوین دو بعدی داشتند از چرخه رقابت ها بیرون می رفتند. اما با انتشار بررسی های وب سایت ها از این ساخته فراموش نشدنی کونامی، بازیکن ها فهمیدند چه الماسی را از دست داده اند؛ عنوانی که نشان داد همچنان دوران بازی های دو بعدی به پایان نرسیده و می توانیم عناوینی متفاوت با این سبک ببینیم. Castlevania: Symphony of the Night را می توانید از اینجا دانلود کنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این یکی از بهترین مطالب معرفی بازی بود، چقدر خاطره واسمون زنده کردید . ممنون از نویسنده این مطلب اقای کریمی
رزیدنت ایول??
یادش بخیر من خیلی کراش بازی میکردم
یادش بخیر ...