جعبه ابزار: ده اپلیکشن ضروری برای iPhone 7 شما
سپتامبر گذشته، اپل از آخرین نسخه سری تلفن ها همراه خود پرده برداشت. تلفنی که شاید چندان نوآوری خاصی در آن به جز حذف جک ۳.۵ میلیمتری و کلید فیزیکی Home بکار نرفته بود، هنوز ...
سپتامبر گذشته، اپل از آخرین نسخه سری تلفن ها همراه خود پرده برداشت. تلفنی که شاید چندان نوآوری خاصی در آن به جز حذف جک ۳.۵ میلیمتری و کلید فیزیکی Home بکار نرفته بود، هنوز میان اپل دوستان از محبوبیت خاصی برخوردار است.
iPhone 7 همانند سال های گذشته خیلی سریع وارد بازار ایران شد و تعداد کاربران آن، روز به روز در حال افزایش است. به هر روی، تلفن های هوشمند به تنهایی سخت افزاری زیبا و شکیل هستند و به نوعی اپلیکیشن ها هستند که در آن ها روحی تازه می دمند.
در ادامه مطلب به معرفی ۱۰ اپلیکیشن پر مخاطب و نام آشنا خواهیم پرداخت که استفاده از آن ها روی هر iPhone 7 ضروری است. در ادامه با دیجیاتو و جعبه ابزار همراه باشید.
Musixmatch
مسلما با در دست داشتن تلفن همراه لوکس و قدرتمندی همچون iPhone 7 و خصوصا پس از عرضه ایرپادها بعد از مدت زمانی طولانی، نمی توان به راحتی از جادوی موسیقی دست کشید. اما برای لذت بردن از موسیقی نیاز به نصب یک اپلیکیشن قدرتمند و جذاب پخش موزیک، کاملا حس می شود.
با این وجود، شاید پس از گشت و گذار میان انبوهی از اپلیکیشن های موجود در اپ استور به کلی در انتخاب یکی از آن ها برای اجرای موزیک های خود با مشکل مواجه شوید. اما اگر در میان جستوجوهای مختلف به Musixmatch رسیدید، دیگر از ادامه گشت و گذار میان دریایی از اپلیکیشن های مخصوص اجرای موزیک دست بکشید.
Musixmatch به طور کلی اپلیکیشن همه فن حریفی است و می تواند به صورت کامل نیاز شما را برای استفاده از هر برنامه دیگری بر طرف کند. شاید اولین ویژگی کاربردی Musixmatch که نظر اکثر کاربران (مخصوصا ایرانی ها) را به خود جلب کرده، سیستم نمایش متن ترانه ها همزمان با پخش موسیقی باشد.
به وسیله Musixmatch می توانید تقریبا به متن همه ترانه های ساخته شده در هر نوع سبکی دسترسی پیدا کنید. علاوه بر این، Musixmatch رابط کاربری بسیار زیبایی هم دارد که همین موضوع جذابیت استفاده از آن را چند برابر می کند.
Microsoft Outlook
در آنکه آیفون۷ یک موبایل لوکس و جذاب است شکی نیست و همین عامل می تواند دلیلی باشد که بسیاری از مدیران را برای خرید محصول تازه اپل تشویق شوند. مدیران نیز شغل پیچیده ای دارند و ممکن است در طول یک روز اداری صدها ایمیل مختلف و مهم دریافت کنند. به همین منظور، استفاده از یک اپلیکیشن مدیریت ایمیل که بتواند هر پیام الکترونیکی را دسته بندی و مرتب کند، کاملا ضروری به نظر می رسد.
برای مرتب نگه داشتن ایمیل ها برنامه های بسیاری وجود دارند؛ اما گل سر سبد آن ها Microsoft Outlook است. Microsoft Outlook علاوه بر دارا بودن ویژگی های ملزم یک اپلیکیشن مدیریت کننده ایمیل، رابط کاربری فوق العاده ای دارد که به واسطه آن ایمیل ها در دسته های مختلف قرار می گیرند و بسیار مرتب و منظم برای کاربر به نمایش در می آیند.
با ساخت حساب کاربری مایکروسافت، می توانید به تمامی ویژگی های قابل توجه One Drive و تقویم فوق العاده آن روی اپلیکیشن خود دسترسی داشته باشید. علاوه بر این، Microsoft Outlook از تمامی سرویس دهنده ها بزرگ ایمیل پشتیبانی می کند و می تواند گزینه بسیار خوبی برای مدیران یا افرادی که در طول روز ایمیل های زیادی به دستشان می رسد، باشد.
Microsoft Outlook
سازنده: Microsoft | قیمت: رایگان | دسته بندی: — |
سیستم عامل: iOS | حجم: ۱۶۸ مگابایت | زبان: — |
Manual
شاید تا کنون شاهد هنرنمایی عکاسان بسیاری با دوربین آیفون ها بوده اید و مسلما قدرت عکس برداری لنز دوربین این تلفن های همراه در کنار رابط کاربری خوب شان، بر زیبایی تصاویر گرفته شده می افزایند.
با این حال، برای گرفتن عکس های حرفه ای به اپلیکیشن هایی همچون Manual نیاز پیدا می کنید. Manual اپلیکیشنی برای عکس برداری سریع نیست و بی بهره از هر گونه فیلتر یا افکت خاصی است.
می توانید با استفاده از این اپلیکیشن روی آیفون ۷ خود، به تمامی تنظیمات کوچک و بزرگ عکس برداری دسترسی پیدا کنید و به وسیله آن عکس های با کیفیتی با فرمت Raw بگیرید.
Manual
سازنده: William Wilkinson | قیمت: ۳.۹۹ دلار | دسته بندی: — |
سیستم عامل: iOS | حجم: ۳.۴ مگابایت | زبان: — |
VSCO
با قدرت گرفتن دوربین های تلفن های همراه، داشتن چندین اپلیکیشین ویرایشگر تصویر نیز جزء نیاز های مبرم کاربران موبایلی شده است. از طرفی دوربین های قدرتمند تعبیه شده روی تلفن های اپل، جذابیت عکاسی را دو چندان کرده است. اما تمامی ویرایشگرها کامل نیستند و افرادی که بسیار از دوربین تلفن ها خود استفاده می کنند، می بایست برای ویرایش تصاویر خود از چندین برنامه مختلف استفاده کنند تا به نتیجه دلخواه برسند.
VSCO ویرایشگر تصویری است که در کنار شبکه اجتماعی کوچکی که در آن تعبیه شده، یک ویرایشگر فوق العاده است. علاوه بر فیلترهای بی شماری که اپلیکیشن به آن ها مجهز شده، ابزارهای کاربردی بسیاری را همچون تنظیمات اکسپوژر، کنتراست، روشنایی تصویر، شدت رنگ و سایه و شفافیت، در دسترس کاربر قرار می دهد.
در کنار فیلترهای بی شماری که در اپلیکیشن قرار داده شده، می توانید برای دسترسی به فیلترهای بیشتر، سری به فروشگاه درون برنامه ای VSCO بزنید و با خرید برخی از آن ها جلوه ای جذاب تر برای عکس های خود به وجود آورید. همچنین با ورود به بخش Journal می توانید عکس های خود را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
Feedly
اگر سری به فضای وب بزنید و بخواهید با جستوجو کلید واژه های مختلف از اخبار روز مطلع شوید، با تعداد بیشماری از وبسایت های خبری رو به رو می شوید که خواندن مطالب آن ها با زمان محدودی که همه افراد این روزها در اختیار دارند، میسر نیست.
اما توسعه دهندگان اپلیکیشن های خبرخوان قصد دارند تا به وسیله امکانات برنامه های خود روند این پروسه را برای کاربران ساده تر کنند و ویترینی از اخبار مهم را در اختیار آن ها بگذارند. Feedly نام یکی از این اپلیکیشن ها است که می توانید به وسیله آن، به کلیه اخبار روز از وبسایت های مختلف، دسترسی داشته باشید.
با استفاده از Feedly می توانید به آخرین اخبار رسانه های انتخابی، کانال های یوتوب و بلاگ ها دسترسی پیدا کنید و آخرین پست های هر یک از آن ها را با ورود به این اپلیکیشن دنبال کنید.
ممکن است در برخی اوقات به مطالب جالبی برخورد کنید و به دلیل عدم وجود وقت لازم نتوانید به مطالعه آن متن بپردازید. خوشبختانه تکنولوژی این روزها، برای هر درخواستی از سوی کاربران پاسخی مناسب و البته کاربردی دارد و شاید جواب لازم برای رفع این نیاز، در اپلیکیشن Pocket نهفته باشد.
Pocket اپلیکیشنی است که به کاربران این اجازه را می دهد تا تمامی متن ها، ویدیوها و دیگر مطالبی را که فرصت مطالعه آن ها را ندارند در محلی ذخیره کرده و در فرصتی مناسب به سراغ شان بروند. استفاده از Pocket بسیار ساده است؛ کافی است با نصب آن روی تلفن هوشمند خود، با ورود به صفحه مطلب ها یا ویدیوهای مختلف، آن ها را در Pocket ذخیره کرده و بعدا به مرورشان بپردازید.
نکته قابل توجه در مورد Pocket آن است که این اپلیکیشن تقریبا به تمامی قسمت های مختلف موبایل شما دسترسی دارد و می توانید مطالبی را که در وبسایت ها یا شبکه های اجتماعی منتشره شده اند را در این برنامه ذخیره کنید.
FarsTap
FarsTap اپلیکیشنی است که مخصوص کاربران ایرانی طراحی شده تا از سرعت بیشتر و کیفیت بهتری هنگام استفاده از کیبورد فارسی بهره مند شوند. شاید در نگاه اول FarsTap کیبوردی معمولی برای آیفون ها به نظر برسد و هیچ تفاوتی با صفحه کلید های مجازی دیگر نداشته باشد.
اما FarsTap به یک موتور پیشبینی قدرتمند مجهز شده که علاوه بر تشخیص املای اشتباه لغات، نحوه نگارش متن توسط شما را زیر نظر می گیرد. این ویژگی به FarsTap اجازه پیشبینی لغات بعدی شما را می دهد تا به وسیله آن، کاربر بتواند با سرعت بیشتری به تایپ کردن بپردازد.
VLC
در میان پخش کننده های فایل های صوتی و تصویری، VLC Player همیشه درمیان بهترین ها قرار میگیرد. خوشبختانه تمامی کاربران آیفون ها می توانند با استفاده از این پلیر قدرتمند به اجرای فایل ها با فرمت های مختلف بپردازند.
VLC اپلیکیشنی رایگان و متن بازی است که می تواند با اتصال به سرویس هایی مانند دراپ باکس، وان درایو، iCloud Drive و آیتونز، در اجرای فایل های ذخیره شده به کاربران کمک شایانی رساند.
اما مهمترین ویژگی VLC که جایگاه آن را روی تلفن های هوشمند جدید همچون آیفون ۷ نیز ثابت کرده، پشتیبانی از بسیاری فرمت هایی است که پخش کننده پیش فرض دستگاه قادر به تشخیص آن ها نیست.
1Password
با خرید یک تلفن همراه گران قمیت همانند آیفون ۷، باید به امنیت فایل های خود نیز بیشتر اهمیت دهید. یکی از راه های افزایش امنیت در دنیای مجازی، استفاده از رمزهای پیچیده و متفاوت است. علاوه بر این می بایست برای هر وبسایت یا اپلیکیشنی، رمزی متفاوت استفاده کرد تا در صورت فاش شدن یکی از رمزها از لو رفتن اطلاعات حساب های کاربری دیگر جلوگیری نمود.
اما استفاده از چندین و چند رمز عبور متفاوت و در عین حال پیچیده، مشکل به خاطر سپردن را با خود به همراه می آورد. به همین منظور توسعه دهندگان 1Password با طراحی این اپلیکیشن کاربردی، راه حل جالبی را به کاربران پیشنهاد می کنند. 1Password برای شروع از کاربر رمزی پیچیده درخواست و پس از آن فعالیت رمز گذاری خود آغاز می کند.
1Passwordبا ذخیره سازی رمز وارد شده توسط کاربر، با ورود او به وبسایت ها یا اپلیکیشن های مختلف رمزی پیچیده ای را برای حساب کاربری تولید و در دیتابیس خود ذخیره می کند. جالب آن است که بدانید با هر بار ورود کاربر به وبسایت های مختلف، 1Passwordرمز عبوری کاربر را به طور خودکار وارد می کند.
Launcher with Notification Center Widgets
از اپلیکیشن های مختلف برای نیازهای گوناگون صحبت کردیم و حال نوبت به بخش رابط کاربری و زیبایی آیفون رسیده است. لانچرهای بسیاری روی پلتفرم های مختلف وجود دارند که بر زیبایی و کارایی رابط کاربری تلفن های هوشمند مختلف، می افزاید.
اما اپلیکیشن Launcher در میان بیشمار لانچر موجود، یکی از بهترین ها است و ویژگی های جالب و کاربردی را در اختیار کاربران خود می گذارد. مهمترین ویژگی Launcher ویجت های آن است که بر نظم و ترتیب تاکید بسیاری دارد.
با یک اشاره می توانید در بخش نوتیفیکیشن سنتر به لیست تماس ها، ایمیل ها، فیس تایم و مخاطبین دست پیدا کنید. Launcher اپلیکیشن مرتب و زیبایی است و استفاده از آن می تواند جذابیت بیشتری به رابط کاربری iOS اضافه کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خیلی مسخره بودن برنامه ها انصافا...بجز VLC که البته جایگزین های خوبی مثل KMP و AVPLayer داره، هیچکدوم دیگه رو اصلا بشون احتیاجی پیدا نکردم و حتی الان هم وسوسه نشدن نصب کنم...از همه جالب تر هم معرفی یک برنامه پولی (اونم ایرانی) بین کلی برنامه رایگان بود، که جالبه همونم معادل خارجی رایگان و فوق العاده موفق Swift Key رو داره، که هم فارسی رو کامل ساپورت میکنه و هم کلی تم متفاوت عالی و رایگان داره...در کل جز مذخرف ترین پست های دیجیاتو بود...
فارس تپ واقعاً برنامهی خوبیه و به نظر من که بهترین کیبرد برای «فارسی زبانها»ست. سویفت کی و مداد و... رو هم امتحان کردم و به این نتیجه رسیدم.
اصلا هم ضروري نيستن...
واقعا كمبود مطلب يه چيز جديه??