نسل جدید «کروم بوک فلیپ» ایسوس، سخت افزاری ضعیف تر از شنیده ها دارد
حدود یک سال پیش کمپانی ایسوس از کروم بوک جمع و جور اما مقاوم و ضخیمی به نام Flip پرده برداشت که با ارائه مشخصاتی به نسبت ضعیف، صرفاً دانش آموزان و تجهیز مدارس را ...
حدود یک سال پیش کمپانی ایسوس از کروم بوک جمع و جور اما مقاوم و ضخیمی به نام Flip پرده برداشت که با ارائه مشخصاتی به نسبت ضعیف، صرفاً دانش آموزان و تجهیز مدارس را هدف قرار داده بود.
در حالی که مدل مذکور تنها حدود 219 دلار قیمت داشت، چندی پیش صفحه معرفی دومین نسل فلیپ سهواً برای لحظاتی روی وب سایت ایسوس قرار گرفت و سپس شایعاتی به گوش رسید که به مشخصاتی تقریباً قدرتمند و قیمتی معادل با 800 دلار اشاره داشتند؛ اما حالا که اولین نمونه از آن به دست برخی از رسانه ها رسیده است، مشخص شده سخت افزاری به مراتب ضعیف تر در داخل بدنه قرار دارد.
پیش از این شایعات مورد بحث از تجهیز کروم بوک فلیپ 2 به پردازنده سری M اینتل و 64 گیگابایت حافظه داخلی سخن می گفتند، اما این محصول که در واقع 499 دلار قیمت گرفته، یکی از پردازنده های سری پنتیوم اینتل را با 32 گیگابایت حافظه داخلی ارائه می نماید.
هرچند که این مشخصات به مراتب از آنچه قبل تر شنیده می شد کمتر است، اما در قیاس با نسل قبلی رشد چشم گیر و قابل توجهی داشته.
به خصوص اینکه ظاهر فلیپ 2 نیز به اندازه ای ظریف تر و زیباتر از نسخه قبلی است که مشابه با مدل های تراز اول کروم بوک های ایسوس به نظر می رسد.
ناگفته نماند کروم بوک فلیپ 2 با نام رمز C302CA هنوز به طور رسمی توسط ایسوس معرفی نشده، اما به احتمال زیاد در جریان نمایشگاه CES 2017 به نمایش در خواهد آمد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آخرش من نفهمیدم؛ این کروم بوک ها بدرد چی میخورند هر چی ازش سرچ کردم نفهمیدم فرقش با لپ تاپ چی بود ؟ ??
تفاوتش در سیستم عامل اون هست که chrome os هست و سبک تر از سیستم عامل های دسکتاپی دیگه ست بدلیل اینکه 70~80 درصد از پردازش ها و ذخیره ها در فضای ابری انجام میشه و بخاطر کانفیگ سخت افزاری سبک شون معمولا قیمت تمام شده پایینی دارن و برای موارد آموزشی (مقاطع ابتدایی و اولیه) کاربرد فراوانی دارند ؛البته خودم دیدم که با پردازنده های رده بالاترِ اینتل هم ساخته شده ن که احتمالا استفاده سازمانی دارن چون بشدت شبکه محور و اصطلاحا cloud based هستن (توی خود گوگل معمولا در کنار مکبوک ازشون خیلی استفاده میشه) ؛ضمنا گوگل داره روی توسعه ش برای اجرای اپ های اندروید کار میکنه که اگر عملی بشه ، پیشرفت بزرگی محسوب میشه و نیاز به اپ سوم شخص مثل بلوستَکس رو از بین میبره و اسم پروژه ش هم "اندرومِدا" ست .