آمریکایی ها می گویند پوتین مستقیماً در کمپین پیروزی ترامپ نقش داشته است
دستگاه امنیتی ایالات متحده همانطور که پیش تر وعده داده بود، با انتشار یک گزارش دولت روسیه را به انجام هک گسترده برای تحت تاثیر قرار دادن نتایج انتخابات آمریکا متهم کرد. بر اساس این ...
دستگاه امنیتی ایالات متحده همانطور که پیش تر وعده داده بود، با انتشار یک گزارش دولت روسیه را به انجام هک گسترده برای تحت تاثیر قرار دادن نتایج انتخابات آمریکا متهم کرد.
بر اساس این گزارش ولادیمیر پوتین که مهره ی اصلی این ماجرا به حساب می آید، پیش از انتخابات دستوری صادر کرده بود تا هکر های این کشور با کاهش اقبال عمومی به هیلاری کلینتون، به انتخاب دیگر کاندیدای مورد نظر روسیه یعنی دونالد ترامپ کمک کنند.
هرچند از انتشار اطلاعات محرمانه در این گزارش خودداری شده، اما دولت ایالات متحده مبنای آن را تحقیقات CIA، FBI و NSA اعلام کرده است. آژانس های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا می گویند تقریباً به طور یقین اطمینان دارند که گروه های هکری Guccifer 2.0 و DCLeaks تلاش کرده اند به اطلاعات کمیته ملی دموکرات ها و دیگر مقامات این حزب دست پیدا کنند.
این همان اطلاعاتی است که در نهایت به ویکی لیکس و تلویزیون دولتی روسیه یعنی راشا تودی راه یافت، چرا که ژولین آسانژ با این رسانه روابط نزدیکی دارد. اما نکته ی جالب ماجرا اینکه هرچند در داده های استخراج شده اطلاعات در مورد هر دو حزب رقیب آمریکا وجود داشته است، اما روسیه از انتشار داده های حزب دونالد ترامپ یعنی جمهوری خواهان خودداری کرده است.
آمریکا می گوید راشا تودی، اسپوتنیک و دیگر رسانه های روسیه در نقش شرکای جرمی هستند که با قدرت به انتشار اخبار دروغ مثل بیماری خانم کلینتون اقدام کرده و جزئی ترین اطلاعات ویکی لیکس را به طور گسترده در معرض انتشار قرار داده اند.
ایالات متحده اعتقاد دارد روسی ها حتی هشتگ DemocracyRIP را هم آماده کرده بودند تا حتی اگر نتوانستند جلوی ریاست جمهوری هیلاری کلینتون را بگیرند هم حداقل وی را با راه اندازی کمپین در شبکه های اجتماعی تضعیف نمایند.
بر اساس این گزارش اقدامات روسیه برای تحت تاثیر قرار دادن انتخابات از حوالی ماه مارس 2016 آغاز شده، اما این کشور پیش از این هم تلاش برای هک کردن اطلاعات آمریکایی ها را در پرونده ی خود دارد، از جمله آژانس مبارزه با دوپینگ که مدتی پیش حکم به محکومیت ورزشکاران روسی داده بود.
در این گزارشات، پیش بینی جالبی از آینده نیز صورت گرفته. آمریکایی ها معتقدند روسیه از موفقیت خود در سال گذشته میلادی، برای کمپین های بعدی بر علیه ایالات متحده و متحدینش نیز استفاده خواهد کرد. در همین رابطه، روسیه کمپین فیشینگ جدیدی را برای کسب اطلاعات کارکنان دولتی آمریکا و سازمان های غیر دولتی که در سیاست های دفاعی و خارجی نقش دارند، آغاز کرده است.
به گفته نهادهای امنیتی ایالات متحده، روسیه با جمع آوری اطلاعات بیشتر از سازوکار دولتی این کشور می تواند تأثیر بیشتری را بر کمپین های آتی بر جای بگذارد، چون از برنامه های آتی ترامپ آگاه خواهد شد.
گفتنیست ترامپ پس از دیدن نسخه محرمانه این اسناد، باز هم از اظهار نظر صریح خودداری کرده و صرفاً صحبت های پیشین خود مبنی بی تأثیر بودن دخالت احتمالی روسیه در نتایج انتخابات را تکرار نمود، و نسبت به این موضوع نیز انتقاد کرد که چرا DNC اجازه دسترسی مستقیم به سرورها را به تیم او نمی دهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
جالبه که چقدر طرز فکرا متفاوته. یک خبر مشخص و هزاران تحلیل نامعلوم
تمرین دموکراسی میکنیم البته از نوع واقعی نه نمایشی و پوشالی