ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ایلان ماسک تنها راه بقای انسان را تبدیل شدن به سایبورگ می داند

ایلان ماسک، میلیاردر و کارآفرین برجسته، دیروز اعلام کرد انسان ها به زودی در سایه هوش مصنوعی قرار می گیرند و برای اینکه نوع بشر کنترل اوضاع را به طور کامل از دست ندهد، باید بتوانیم مستقیماً ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۰

ایلان ماسک، میلیاردر و کارآفرین برجسته، دیروز اعلام کرد انسان ها به زودی در سایه هوش مصنوعی قرار می گیرند و برای اینکه نوع بشر کنترل اوضاع را به طور کامل از دست ندهد، باید بتوانیم مستقیماً با ماشین ها ارتباط برقرار کنیم.

ماسک در جریان اجلاس جهانی دبی و پس از افتتاح شعبه تسلا در امارات متحده عربی اظهار داشت:

در آینده نزدیک شاهد ادغام و نزدیکی بیشتر هوش زیستی و هوش دیجیتال خواهیم بود و مانع اصلی در این راه، پهنای باند است، یعنی سرعت برقراری ارتباط بین مغز انسان و نسخه دیجیتالی از آن.

البته ایده همزیستی انسان و کامپیوتر را نمی توان نوآورانه تلقی کرد. پنجاه سال قبل یکی از پیشگامان علوم کامپیوتر و روانشناسی به نام «جوزف کارل رابنت لیکلیدر» مقالات متعددی را در زمینه تئوری «تعامل مشارکتی بین انسان و حسابگرهای الکترونیکی» به رشته تحریر درآورد و دیدگاه های او، نسل بعدی دانشمندان و مهندسین را تحت تأثیر قرار داد.

جوزف لیکلیدر

ماسک معتقد است پهنای باند، عامل تعیین کننده در آینده تعامل بین مغز انسان و ماشین است. او می گوید در حالی که کامپیوترها با سرعت یک تریلیون بیت در ثانیه با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند، انسان به رقمی در حدود 10 بیت بر ثانیه محدود است. وی افزود:

اگر بتوانیم ارتباطی با پهنای باند وسیع را با مغز برقرار سازیم، همزیستی بین انسان و هوش مصنوعی می تواند بسیاری از مسائل را حل نماید.

از نظر این میلیاردر آمریکایی، مغز انسان باید تکامل پیدا کند تا بتواند با سرعت بالا به اطلاعات دست یافته و از هوش مصنوعی بهره گیرد. البته همچون همیشه، ماسک هیچ ایده راهبردی و عملی را برای پیاده سازی طرحش ارائه نکرد.

او از فرصت استفاده کرده و برای توجیه نظراتش، اظهار داشت هم اکنون سیستم های خودران به مرور جایگزین راننده ها می شوند، چون وسایل نقلیه خودران از نظر ایمنی کاملاً بر انسان برتری دارند و شغل های زیادی در این حوزه از بین می روند.

گفتنیست مدیرعامل تسلا و اسپیس اکس بارها در مورد خطرات پیشرفت بی حد و مرز AI برای بقای نوع بشر هشدار داده و یکی از سرمایه گذاران اصلی روی OpenAI به شمار می رود. این کمپانی تلاش می کند تا کنترل انسان بر سرنوشتش در مقابل هوش مصنوعی از دست نرود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Sks Kwooss
    Sks Kwooss | ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

    یکی به این اسکل بگه کی الان سایبورگ نیست راه بقای انسان انسانیته.این یارو خیلی به خودش امیدواره

  • James Hetfield
    James Hetfield | ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

    یه زمانی منم به این چیزا فکر میکردم از سایبورگ و بیوروید گرفته تا زندگی تو یه بازی کامپیوتری بعد همه گفتن دیوونه ای :( الان که ایلان ماسک میگه میشه نبوغ :/

    • Ali.T
      Ali.T | ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

      قبل از همه اینا یادمه مکس پین تو یه دیالوگ تاریخی تو بازیش گفت حس میکنم تموم زندگی من یه بازی ویدئوییه

مطالب پیشنهادی