ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

دومین کنفرانس بین المللی سیستم های نوین مخابرات بی سیم افتتاح شد

دانشگاه صنعتی شریف امروز سه شنبه، 17 اسفند ماه میزبان همایشی تحت عنوان سیستم های نوین مخابرات بی سیم بود که با حمایت همراه اول و حضور جمعی از دولتمردان از جمله محمود واعظی (وزیر ارتباطات ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۹

دانشگاه صنعتی شریف امروز سه شنبه، 17 اسفند ماه میزبان همایشی تحت عنوان سیستم های نوین مخابرات بی سیم بود که با حمایت همراه اول و حضور جمعی از دولتمردان از جمله محمود واعظی (وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات)، اساتید دانشگاه و کارشناسان داخلی و خارجی برگزار گردید.

در ادامه توجه شما را به بیانیه خبری همراه اول در این خصوص جلب می کنیم.

دومین کنفرانس بین المللی سیستم ‌های نوین مخابرات بی‌سیم (G5)، با حمایت همراه اول و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افتتاح شد.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، افتتاحیه این رویداد با حضور دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر حمیدرضا نیکوفر قائم مقام مدیرعامل همراه اول، جمعی از مدیران بخش دولتی، خصوصی، اساتید دانشگاه و متخصصان و کارشناسان ایرانی و بین المللی این حوزه، روز سه شنبه، ۱۷ اسفند ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

دکتر واعظی در این کنفرانس با اشاره به تحولات سریع در حوزه ICT، گفت: زمانی که مجوز ارتقای نسل ۳ و ۴ به اپراتورها داده شد، قرار بود ظرف ۳ سال این فعالیت انجام شود، اما در عمل اپراتورها در کمتر از ۶ ماه به هدف خود دست یافتند، در چنین شرایطی باید تحلیلی از وضع موجود انجام دهیم تا همزمان با تحولات تکنولوژی بتوانیم خدمت ارائه دهیم.

علاوه بر توسعه اقتصاد، ICT به توسعه فرهنگی و اجتماعی و همچنین ایجاد اشتغال هم کمک می کند

وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به اینکه ICT می تواند پیشران توسعه یک کشور باشد، گفت:‌ همه بخش های کشور می توانند با توسعه این حوزه هوشمند شوند، علاوه بر توسعه اقتصاد، ICT به توسعه فرهنگی و اجتماعی و همچنین ایجاد اشتغال کمک می کند.

دکتر واعظی با بیان این موضوع که برای ورود به 5G و فناوری اینترنت اشیا (IOT) باید از تجربیات جهانی و تربیت نیروهای متخصص بهره گرفت، گفت: حتما باید یک شبکه مطمئن و امن داشته باشیم، امنیت و حریم خصوصی کاربران به اندازه سرعت و کیفیت اهمیت دارد.

دکتر نیکوفر قائم مقام مدیرعامل همراه اول نیز در سخنرانی خود با اشاره به اینکه اپراتورها همیشه در اکوسیستم مخابرات فعال ترین عضو بودند، گفت: همراه اول در طی برنامه راهبردی ۵ ساله خود بعد از خصوصی سازی، بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده که این موضوع علاوه بر ایجاد اشتغال، باعث سرعت توسعه بی نظیر شبکه موبایل باند پهن شده است، به طوری که تعداد سایت های نسل ۳ و ۴ و ۴.۵ این اپراتور به ۲۲ هزار و ۴۵۲ سایت رسیده و از این نظر بزرگترین رشد دیتا متعلق به همراه اول است.

نیکوفر در ادامه ضمن بیان اینکه فناوری 5G فقط در خصوص ارتباط موبایلی نیست، گفت: با رشد 5G و اینترنت اشیا همه وسایل الکترونیکی به هم متصل می شود و به همین علت، به همکاری هایی خارج از حوزه مخابرات نیاز است.

قائم مقام مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه در فناوری 5G تکنولوژی های زیادی باید شکل بگیرد، گفت: سرمایه گذاری بسیار گسترده ای در این خصوص باید انجام شود. ما باید برنامه ریزی کنیم که بعد از ورود 5G اهدافمان چیست و چگونه می خواهیم به آنها دست پیدا کنیم.

وی در پایان با اشاره به چالش های پیش رو نیز گفت: چالش ها همیشه وجود دارد، اما صنعت ICT این قابلیت را دارد که همچنان یک صنعت پیشرو باشد.

این کنفرانس با تمرکز بر روی نسل پنجم ارتباطات همراه (فناوری 5G)، می‌کوشد با دعوت از محققان دانشگاهی و متخصصان صنعت که در این زمینه فعال هستند، زمینه آشنایی جامعه‌ صنعتی و دانشگاهی کشور را با این فناوری فراهم کند. این امر به پیوند میان صنعت و دانشگاه کمک خواهد کرد و می‌تواند ایران را به جمع کشورهای درگیر در توسعه‌ این فناوری اضافه کند.

همراه اول به عنوان بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور (در هر دو حوزه مکالمه و دیتا) و اولین ارائه دهنده اینترنت نسل ۴.۵ تلفن همراه در کشور، در راستای مسؤولیت اجتماعی خود، حامی این کنفرانس شده است.

«برنامه‌ ریزی ‌پذیری انتها به انتها در شبکه‌های نسل پنجم»، «نقش نسل پنجم در صنایع سنتی انقلابی»، «شبکه‌ های ذخیره ‌ای؛ فرصت ‌ها و چالش‌ ها» و «کنترل سیستم‌ ها و شبکه ‌های پیچیده در نسل پنجم» از محورهای اصلی سخنرانان در این کنفرانس است.

همزمان با این کنفرانس، کارگاه ‌های آموزشی با حضور اساتید بین المللی برگزار می شود. همچنین کارشناسان و متخصصان این حوزه دستاوردهای علمی خود را ارائه کرده و در پایان کنفرانس نتایج داوری مقالات در این مراسم اعلام می‌شود. علاوه بر این، شرکت ها با برپایی غرفه هایی، آخرین دستاوردهای علمی خود را به نمایش می گذارند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی