مهاجران شاغل در سیلیکون ولی از تاثیر فرمان ترامپ در زندگی شان می گویند
دونالد ترامپ در آغاز ریاست جمهوری خود با صدور فرمانی ورود اتباع 7 کشور از جمله ایران را به خاک آمریکا تا اطلاع ثانوی ممنوع کرده بود؛ تا اینکه پس از اعتراض های فراوان اجرای ...
دونالد ترامپ در آغاز ریاست جمهوری خود با صدور فرمانی ورود اتباع 7 کشور از جمله ایران را به خاک آمریکا تا اطلاع ثانوی ممنوع کرده بود؛ تا اینکه پس از اعتراض های فراوان اجرای این حکم به دستور قوه قضاییه ایالات متحده متوقف شد.
دستور ترامپ آنقدر غیر منطقی و خارج از تعقل بود که بیش از صد شرکت بزرگ فناوری آمریکا از جمله اپل، مایکروسافت، فیسبوک و گوگل تلاش کردند از راه های قانونی موجود به مقابله با آن بپردازند.
بسیاری از کارکنان شرکت های بزرگ، مهاجرین نخبه از کشورهای دیگر از جمله کشورهای مورد اشاره در فرمان دونالد ترامپ هستند و این موضوع به نگرانی زیادی در مورد ادامه ی فعالیت چنین نیروهایی در بازار کار کشور منجر شده است.
حدود یک ماه پیش و اندکی پس از صدور نخستین فرمان مهاجرتی، یک عکاس اهل سانفرانسیسکو به نام هلنا پرایس از مهاجرین شاغل در سیلیکون ولی درخواست کرد برای ثبت یک پرتره و انجام مصاحبه ای کوتاه در استودیوی وی حضور یابند.
ریاست جمهوری آمریکا حالا فرمان مهاجرتی جدیدی صادر کرده که در حقیقت نسخه ی اصلاح شده از فرمان پیشین به حساب می آید و در آن عراق از جمع 7 کشور ممنوعه حذف شده و دارندگان گرین کارت ایالات متحده هم از ممنوعیت ورود مستثنی شده اند.
به همین مناسبت، 6 عکس پرتره و بخشی از مصاحبه های عکاس آمریکایی با نیروهای مهاجر فعال در دنیای فناوری آمریکا را از نظر می گذرانیم. در ادامه با ما باشید.
امید شیبانچی، نیروی سابق گوگل و دانشجوی ارشد دانشگاه استنفورد در حال حاضر
شهروز توکلی، طراح محصول در پینترست
فرید صفایی، طراح برند در Zendesk
طارق، محقق تجربه کاربری در گوگل
روثیا، طراح محصول در فیسبوک
گابریل والدیویا، طراح محصول واقعیت مجازی در فیسبوک
بابا نگفت که برید نیایید. گفت باید اطلاعاتشون شفاف باشه و فعلا به حالت تعویق در بیاد.