پروژه های بزرگ هایپرلوپ وان از منطقه خلیج فارس آغاز می شوند
کمپانی حمل و نقل هایپرلوپ وان به امید جذب سرمایه ای ۳۰۰ میلیون دلاری جهت اجرای پروژه سامانه حمل و نقل فوق سریع خود، وارد مذاکراتی جدی با شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس شده است. این ...
کمپانی حمل و نقل هایپرلوپ وان به امید جذب سرمایه ای ۳۰۰ میلیون دلاری جهت اجرای پروژه سامانه حمل و نقل فوق سریع خود، وارد مذاکراتی جدی با شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس شده است. این شرکت امیدوار است بتواند رقم مورد اشاره را در طی شش ماه تامین نماید.
این خبر برای اولین بار توسط «راب لوید» (Rob Lloyd) مدیرعامل این استارت آپ آمریکایی و در جریان مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی بلومبرگ در شهر دوبی اعلام شده است. او در ادامه افزوده که شرکتش برنامه های ویژه ای برای این ناحیه دارد، اما کارهای بسیاری نیز می بایست انجام گیرید.
در ماه اکتبر سال گذشته میلادی بود که اعلام شد قرار است اولین مسیر قطار فوق سریع هایپرلوپ وان در کشور امارات ساخته شود. در صورت تکمیل این طرح می توان فاصله شهر ابوظبی تا بندر دوبی را در کمتر از ۱۲ دقیقه پیمود. طبق اعلام این شرکت، مسیر بعدی نیز قرار است طی فاصله پایتخت این کشور با ریاض پایتخت عربستان را به ۴۸ دقیقه کاهش دهد.
گفته می شود میلیاردر مشهور ایلان ماسک به عنوان یکی از سرمایه گذاران اصلی این استارت آپ این روزها بیشتر وقت خود را با شیوخ متمول حاشیه خلیج فارس می گذراند. این خود به خوبی نشان می دهد که این ناحیه از دنیا و ثروتی که در آن انباشته شده تا چه حد برای هایپرلوپ وان جذاب و حیاتی است.
اگر این شرکت بتواند برنامه های پایلوت خود را در کشور امارات با موفقیت به اجرا برساند، آن وقت است که پروژه های مشابهی در کشورهای هند، استرالیا و کانادا انتظار آن را خواهند کشید. به گفته لوید، هایپرلوپ وان قصد دارد به منظور توسعه فعالیت های خود، تا پایان سال جاری میلادی تعداد کارکنان ۲۵۰ نفره فعلی خود را به دو برابر افزایش دهد. به طور طبیعی بیشتر این نیروهای تازه وارد در کشور امارات متحده عربی مستقر خواهند شد.
در حال حاضر مسیر تست ۵۰۰ متری این سامانه حمل و نقلی فوق سریع در صحرای نوادا در حال احداث است و طبق اعلام کمپانی آمریکایی قرار است اولین تست های عملی در نیمه اول سال جاری به انجام برسد.
با همه این ها اما یک سوال اساسی در این میان بی پاسخ مانده است، آیا یک سامانه حمل و نقل ریلی می تواند در کشوری چون امارات متحده عربی که یکی از توسعه یافته ترین خطوط حمل و نقل هوایی دنیا را در اختیار دارد، به موفقیتی دست بیابد؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هی روزگار... ایران...