دهگانه پرفروش ترین خودروهای بازار چین در سال 2016
چین چند سالی است که بزرگ ترین بازار خودرویی جهان محسوب می شود. سال گذشته در این کشور بیش از 25 میلیون دستگاه انواع خودروی سواری، پیکاپ و ون سبک تجاری به فروش رسیده که ...
چین چند سالی است که بزرگ ترین بازار خودرویی جهان محسوب می شود. سال گذشته در این کشور بیش از 25 میلیون دستگاه انواع خودروی سواری، پیکاپ و ون سبک تجاری به فروش رسیده که در مقایسه با سال 2015 از رشد 14.2 درصدی حکایت دارد.
جالب اینکه بعد از چین، آمریکا با اختلاف زیاد و با ثبت فروش 17.55 میلیون خودرو در سال 2016 در جایگاه دوم قرار گرفت.
اما آن چیزی که بازار چین را جذاب می کند، تفاوت بسیار زیاد آن با سایر بازارهای بزرگ از جمله آمریکاست. در حالیکه تمامی برندهای موجود در آمریکا جزو معتبرترین برندهای جهانی هستند، در چین انواع برندهای داخلی و خارجی با تفاوت کیفیت زیاد در کنار هم رقابت می کنند. ب
نابراین نگاهی به ده خودروی پرفروش این کشور در سال گذشته می تواند جذابیت های خاصی داشته باشد.
رتبه دهم Baojun 560
این کراس اوور کامپکت نتیجه تاسیس یک شرکت مشترک (جوینت ونچر) توسط جنرال موتورز و دو شرکت چینی است. البته در کنار برند بائوجون، با این همکاری سه گانه برند دیگری نیز به نام وولینگ شکل گرفته که هر دو جزو محبوب ترین برندها در چین هستند.
بائوجون 560 با فروش 321,555 دستگاه در سال 2016 دهمین خودروی پرفروش چین لقب گرفته است. در زیر کاپوت این کراس اوور چینی یک موتور 1.8 لیتری چهار سیلندر نصب شده که توانایی تولید 135 اسب بخار قدرت را دارد؛ طبق ادعای سازنده شاسی آن نیز توسط لوتوس توسعه یافته است.
رتبه نهم GAC Trumpchi GS4
کراس اوور کامپکت دیگری که جزو پرفروش ترین خودروهای چین است، GAC Trumpchi GS4 نام دارد. در سال 2016 کمپانی GAC موفق به فروش 326,906 دستگاه از این کراس اوور محبوب شده است.
وظیفه تامین نیروی GS4 را یک موتور 1.3 لیتری چهارسیلندر توربوشارژ به قدرت 135 اسب بخار بر عهده گرفته است.
ناگفته نماند کمپانی GAC سخت در تکاپوی ورود به بازار آمریکا بوده و قصد دارد به یکی از اولین خودروسازان چینی حاضر در ایالات متحده تبدیل شود.
رتبه هشتم VW Sagitar
ساگیتار را می توان در واقع همان فولکس واگن جتا مارک 6 نامید که در کارخانجات فاو-فولکس در چانگچون مونتاژ می شود.
جالب اینکه قطعات ساگیتار از شاخه مکزیکی کمپانی آلمانی تامین می شوند. سال گذشته 341,331 دستگاه از این خودرو فروخته شده است.
رتبه هفتم VW Jetta
آنطور که آمار نشان می دهد، چینی ها جتای اصلی را بیشتر از نسخه تغییر نام یافته یا همان ساگیتار دوست دارند.
به هر ترتیب فولکس واگن با این سیاست توانسته با موفقیت یک روح را در دو بدن روانه خیابان های پرجمعیت ترین کشور جهان کند. آمار فروش جتا در سال گذشته 348,437 دستگاه ثبت شده است.
رتبه ششم Nissan Sylphy
سیلفی نیز در واقع همان مدل سنترای نیسان است که در چین با این نام ارائه شده است. نسخه مجهز به موتور 1.8 لیتری تفاوت های چندانی با سنترایی که در آمریکای شمالی فروخته می شود، ندارد.
با این موتور سیلفی 130 اسب بخار قدرت در اختیار راننده خود می گذارد. نسخه ارزان تر این خودرو نیز از موتوری 1.6 لیتری بهره می برد.
نکته جالب توجه اینکه سدان اقتصادی سیلفی در کارخانه های دانگ فنگ در گوانگژو تولید می شود. سال گذشته چینی ها 367,979 دستگاه از این محصول نیسان خریداری کرده اند.
رتبه پنجم Baojun 730
مینی ون هفت نفره 730 دیگر نماینده بائوجون در این لیست است. مشتریان این خودرو می توانند از بین موتورهای کم مصرف 1.5 و 1.8 لیتری نسخه دلخواه خود را انتخاب کنند.
آنطور که بائوجون ادعا کرده شاسی این مینی ون نیز توسط لوتوس تنظیم شده است. چینی ها ظاهرا علاقه زیادی به مینی ون ها دارند، چرا که حدود 370 هزار دستگاه از این خودرو در سال 2016 فروخته شده است.
رتبه چهارم Buick Excelle GT
بیوک جزو برندهای بسیار محبوب در چین محسوب می شود. سال گذشته از این خودروی خانوادگی کوچک و زیبا 370,370 دستگاه به مشتریان تحویل داده شده است.
اکسل جی تی هم در واقع همان اوپل استرا یا بیوک ورانو است که در چین با نامی دیگر فروخته می شود.
رتبه سوم VW Lavida
لاویدا با فروش 478,699 دستگاه در سال 2016 پرفروش ترین سدان چین لقب می گیرد. این خودرو تاکنون در دو نسل و مخصوص بازار پر جمعیت ترین کشور جهان تولید شده است.
نسل دوم لاویدا که از سال 2012 بر روی خط تولید قرار دارد، شباهت های بسیار زیادی با جتا داشته و با موتورهای 1.4، 1.6 و 2 لیتری عرضه می شود.
رتبه دوم Great Wall Haval H6, H6 Sport, H6 Coupe
مشتریان چینی نیز همانند مشتریان سایر نقاط جهان گرایش بیشتری به سمت خودروهای کراس اوور پیدا کرده اند. در این بین خانواده گریت وال هاوال H6 بیش از سایر مدل ها در کانون توجه قرار گرفته و با جذب 580,683 مشتری در سال 2016 به پرفروش ترین کراس اوور چین تبدیل شده است.
این خودرو که توسط خود چینی ها توسعه یافته با موتورهای بنزینی و دیزلی مختلفی ارایه شده و در نسخه های کوپه و اسپورت تولید می شود.
رتبه اول Wuling Hongguang
در کمال تعجب مینی ون وولینگ هونگ گوانگ به عنوان پرفروش ترین خودروی بازار چین دست یافته است. چینی ها در سال گذشته 650,018 دستگاه از این مینی ون را خریداری کرده اند که نشان از محبوبیت بسیار بالای آن دارد.
گفتنی است هونگ گوانگ توسط جوینت ونچر SAIC-GM-Wuling تولید می شود. این خودرو در بازار هندوستان با نام شورولت Enjoy به فروش می رسد.
در واقع آمار فروش این مدل در چین آنچنان بالاست که Wuling Hongguang توانسته در میان پر فروش ترین خودروهای جهان نیز جایی برای خود دست و پا کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آقا والله هم توی گوانجو هم شنژن صدی 80 ماشینا خارجی بودن و بدبختاشون فولکس و تویوتا سوار میشدن .... تا دلت بخواد مرسدس و خصوصا ب . ام . و .... تا دلت بخواد رنجرور و پورشه . یادمون باشه که گمرکی و عوارض و مسئله قیمت پلاک قیمت یه ماشین خارجی و اونجا 250 درصد گرونتر از دوبی میکنه ولی با این وجود چینیها عاشق همه چیزای خارجین .. فقط حومه که فقیر تر هستن شما ماشین چینی زیاد می بینی
حداقل قیمتاشون رو هم درج میکردین