حباب های خوردنی آب؛ پایانی بر بطری های پلاستیکی امروزی
بطری های آب 500 تومانی که برای رفع تشنگی تهیه می کنیم، حجم عظیمی از زباله های شهر ما را تشکیل می دهند. این مسئله محدود به یک شهر نیست و یک دغدغه جهانی است، از ...
بطری های آب 500 تومانی که برای رفع تشنگی تهیه می کنیم، حجم عظیمی از زباله های شهر ما را تشکیل می دهند. این مسئله محدود به یک شهر نیست و یک دغدغه جهانی است، از این روز محققین سعی دارند تا بطری های آب را از بین برده و محفظه های خوردنی را جایگزین آن کنند.
یک استارتاپ انگلیسی که در لندن مستقر است، ماده ای منعطف ساخته که همانند یک غشا و پوسته نازک عمل می کند و آب را درون خود نگه می دارد، بدون آنکه قطره ای نشتی داشته باشد و یا با یک لمس ساده پاره شود.
این حباب های ساده که Ooho نام دارند توسط شرکت Skipping Rocks Lab و از طریق مواد شیمیایی طبیعی تولید شده و کاملا بی طعم و قابل گوارش در بدن انسان هستند. البته اگر این کسب و کار رونق پیدا کند، احتمالا حباب های خوشمزه با روکش های طعم دار هم ساخته شوند.
برای ساخت حباب های خوردنی آب، این شرکت تاکنون 600 هزار پوند، معادل 750 دلار آمریکا سرمایه عمومی جذب کرده. ایالات متحده آمریکا به تنهایی، سالانه 35 میلیارد بطری پلاستیکی آب تولید می کند و تجزیه طبیعی این بطری های پلاستیکی صدها سال به طول می انجامد. اما در عوض روکش های پلاستیکی تولید شده توسط Skipping Rocks Lab اگر طی 4 الی 6 هفته خورده نشوند، به طور کامل تجزیه شده و از بین می روند.
برای ساختن این حباب ها، یک قطعه یخ را درون محلولی از کلرید کلسیم و ماده استخراج شده از جلبک قهوه ای قرار می دهند تا یک لایه دور آن شکل بگیرد. بعدا که یخ به حالت مایع در می آید، حباب ها شکل می گیرند.
حباب های خوردنی آب از آن دسته ایده های میلیارد دلاری است که هر سرمایه گذاری را جذب خود می کند و می تواند آینده ما را در مورد مصرف آب شکل دهد. شاید چند سال دیگر وارد فروشگاهی شوید و به جای «یک بطری آب لطفا»، بگویید «4 حباب آب بدهید لطفا»!
در ادامه تصاویر بیشتر و ویدیو مربوط به این محصول هیجان انگیز جدید را مشاهده می کنید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
استارتاپ جالبیه ولی به نظر من دردی از مشکل محیط زیست دوا نمیکنه چون همین حباب ها نیاز به بسته بندی داره و مسئله بعدی اینه که چند تا حباب میتونه یه فرد تشنه رو در تابستون سیراب کنه ؟
قیمت تموم شده اش چقدره ؟ اصلا مصرف دائمش با توجه به ترکیبات شیمیایی که داره چه عوارضی میتونه داشته باشه ؟
به نظر اگر به جای اب این ایده رو برای سایر نوشیدنیها به کار ببره جالب تره ، چون اب مصرف دائمی داره و خوردن به این روش علاوه بر عوارضی که میتونه داشته باشه ، یک ادم تشنه که یک بطری اب میخواد بخوره رو سیراب نمیکنه
چرا نمیتونم منبع تصاویر، خبر و ویدیو رو پیدا کنم؟
از یک رسانه مدعی پیشرو بودن حداقل انتظار ارائه منبع برای مطالب هست.
تو اینترنت آموزش ساخت اینا هست میتونین پیدا کنین. ولی به نظرم کاربردهای خودشو میتونه پیدا کنه تو مراسم ها که برای هر نفر یه بطری آب معدنی قرار میدن میشه این حباب هارو داخل یه ظرف ارائه داد