استفاده از دوربین هایی کوچک برای ردیابی و پایش فعالیت های مغزی جانداران
اخیراً یک استارتاپ ساکن «سیلیکون ولی» کیت ها و روش هایی را توسعه داده تا بتوان از طریق آن فعالیت های مغزی جانداران را ردیابی و پایش کرد. این اقدام می تواند به کمک محققان ...
اخیراً یک استارتاپ ساکن «سیلیکون ولی» کیت ها و روش هایی را توسعه داده تا بتوان از طریق آن فعالیت های مغزی جانداران را ردیابی و پایش کرد. این اقدام می تواند به کمک محققان و آزمایشگاه ها بیاید و به درمان بیماری ها کمک کند.
بر اساس گزارشاتی که منتشر شده، استارتاپ Inscopix که به پایش فعالیت های مغزی حیوانات می پردازد، سعی دارد تا اطلاعات و کشفیات مفیدی را از زندگی روزمره آنها به دست آورد. هدف استارتاپ مذکور این است که داده های به دست آمده را به محققان و کمپانی داروسازی Big Pharma بفروشد تا به تحقیقات آنها پیرامون تشخیص نورون های مسئول گرسنگی، تصمیم گیری، یادگیری، ترس و اختلالات پزشکی کمک کند.
گفتنی است ابزارهای مورد استفاده آنها می تواند گپ و فضای خالی میان تحقیقات در مقیاس ماکروسکوپیک و همچنین تصویربرداری با فناوری هایی نظیر MRI را از بین ببرند. علاوه بر آن درک طرز عملکرد قسمت های مختلف مغز و مقایسه سلول های بیمار و سالم می تواند در درمان بیماری هایی نظیر آلزایمر و پارکینسون به یاری محققان بیاید.این روش گپ موجود میان روش های ماکروسکوپیک و عکسبرداری MRI را پر می کند
لازم به ذکر است ویدیوی های ضبط شده توسط دوربین های کوچک تعبیه شده روی مغز جانداران می تواند به دانشمندان در تشخیص الگوی سیگنال های مغز را به هنگام آواز خواندن یک پرنده و یا تشکیل فعالیت های الکتریکی منجر به صرع یاری رساند.
ناگفته نماند طبق اعلام نمایندگان رسمی استارتاپ مورد اشاره، آنها موفق شده اند تا سرمایه ای ده میلیون دلاری را از طرف شرکت های داروسازی نظیر Pfizer Inc و Johnson & Johnson و همچنین دویست آزمایشگاه ساکن در دانشگاه کسب کنند. علاوه بر آن عنوان شده است که قیمت هر کیت چیزی در حدود 60 تا 100 هزار دلار خواهد بود.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.