با نخستین موبایل بی نیاز از باتری دنیا آشنا شوید
از نخستین موبایل تاریخ در سال ۱۹۷۳ تا به امروز، تمام تلفن های همراه تولید شده یک ویژگی، یا بهتر بگوییم یک محدودیت مشترک داشته و دارند؛ باتری. حال چه می شود اگر بتوانیم موبایلی ...
از نخستین موبایل تاریخ در سال ۱۹۷۳ تا به امروز، تمام تلفن های همراه تولید شده یک ویژگی، یا بهتر بگوییم یک محدودیت مشترک داشته و دارند؛ باتری. حال چه می شود اگر بتوانیم موبایلی تولید کنیم که نیازی به باتری نداشته باشد؟
گروهی از مهندسین دانشگاه واشنگتن در ایالت سیاتل موفق به تولید نمونه اولیه از یک موبایل شده اند که می تواند بدون نیاز به باتری کار کند. این موبایل می تواند انرژی مورد نیاز خود را از امواج رادیویی موجود در اطراف ما دریافت نماید.
تمام مدارات الکترونیکی این موبایل از نو طراحی شده است
گروه طراح در مرحله اول تمام مدارات اصلی موبایل جدیدشان را از نو طراحی کردند تا از این طریق به بهینه ترین سطح از مصرف انرژی دست یابند. آنها حتی منتقل کننده صدای موبایلشان را نیز از ابتدایی ترین نوع آنالوگ انتخاب کرده اند.
مهندسین منبع اصلی ایده ساخت موبایل بی نیاز از باتری خود را از یک ابزار جاسوسی روسی گرفته اند. روس ها در زمان جنگ سرد موفق به توسعه ابزار شنودی شده بودند که فاقد باتری بود و انرژی خود را به صورت القایی و در اثر قرار گرفتن در برابر یک موج رادیویی با طول موج خاص تامین می کرد.
شاید تصور شود که این مکانیزم چندان هم بی نیاز از باتری نیست، چرا که ما همچنان می بایست انرژی ابزار فرستنده امواج رادیویی را از یک منبع تغذیه تامین کنیم. اما تیم طراح معتقد است که آنتن های BTS موبایل همین حالا نیز می توانند به عنوان منبع این امواج مورد استفاده قرار بگیرند.
نمونه اولیه تولیدی در حال حاضر شامل یک بُرد کاملاً ساده به همراه صفحه کلید و یک چراغ LED کوچک است، اما مهندسین برنامه دارند در آینده یک نمایشگر بسیار کم مصرف مبتنی بر جوهر الکترونیک (E-ink) را نیز به آن بیافزایند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اگه همچین ابزارهایی عرضه بشن تو ایران به خاطر وجود آنتن های قدرتمند ارسال پارازیت که در خدمت مردم و جامعه هستن بهترین کارکرد رو خواهند داشت.
??
باید اینو در نظر بگیریم که این امواج واسه بدن انسان ضرر داره یا ن
این امواج همین الانشم هست اتفاقا با جذب این امواج شاید بتونه ضررش رو هم کمتر کنه
کاش زودتر بهبود پیدا کنه و به بهترین شکل تکامل تا به تولید انبوه برسه تو همه ی دیوایس ها؛ خسته شدیم از بس شارژر و پاور بانک همراه بردیم ?
نمیرسه به این زودیا. شاید تو دیوایس های نظامی استفاده بشه ولی به این زودیا دست ملت نمیرسه