ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

بورینگ کمپانی ایلان ماسک، جواز حفر نخستین تونل آزمایشی خود را دریافت کرد

شورای شهر هاوتورن واقع در ایالت کالیفرنیا، در رای گیری اخیر خود به Boring Company، شرکت حفاری تازه تاسیس ایلان ماسک اجازه داده تا به صورت آزمایشی، تونلی به طول 3.2 کیلومتر زیر شهر حفر ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۰

شورای شهر هاوتورن واقع در ایالت کالیفرنیا، در رای گیری اخیر خود به Boring Company، شرکت حفاری تازه تاسیس ایلان ماسک اجازه داده تا به صورت آزمایشی، تونلی به طول 3.2 کیلومتر زیر شهر حفر کند. Boring Company که فعالیت های خود را از مقر شرکت دیگر ماسک در هاوتورن دنبال می کند، تا به امروز تنها اجازه داشت تونل ها را در فضای تحت تملک اسپیس اکس حفر نماید.

اما شورای شهر هاوتورن حالا به Boring Company اجازه داده تا فعالیت های خود را بسط دهد و و تونلی را در عمق 13 متری زمین و زیر مسیرهای عمومی و خدمات رفاهی پیرامون مقر اسپیس اکس حفر نماید. همانطور که گفته شد، این تونل به صورت آزمایشی حفر می شود و صرفاً برای این است که Boring Company فرصتی برای آزمایش کارکرد برنامه ریزی هایش داشته باشد.

این تونل، قرار نیست از زیر هیچ واحد مسکونی یا تجاری عبور کند و ضمناً زمانی که کار Boring Company با آن به پایان رسید، بنابر درخواست شورای شهر امکان پر کردن تونل با بتن یا خاک وجود دارد. برت هورتون، مدیر تاسیسات و ساخت و سازهای اسپیس اکس به شورای شهر و مردم هاوتورن اطمینان داده که حفاری به هیچ وجه موجب مزاحمت برای ساکنین منطقه نمی شود و «گرچه ماشین های حفاری درست زیر زمین خواهند بود، آنها حتی متوجه نمی شوند که ما آن جا هستیم.»

در نهایت گفتنی است که بورینگ کمپانی برنامه دارد شبکه ای از هایپرلوپ های زیرزمینی را در خاک ایالات متحده فراهم آورد و گرچه هنوز تا تحقق این هدف جاه طلبانه و بزرگ زمان زیادی باقی مانده، اما حفر تونلی زیرزمینی به صورت آزمایشی قطعاً گامی بزرگ برای کمپانی تازه ایلان ماسک خواهد بود. ضمناً هورتون می گوید که کمپانی، به صورت روزانه وضعیت پیشرفت خود را گزارش خواهد داد و اگر زمین حتی به اندازه چند سانتی متر دچار رانش شود، روند حفاری متوقف می گردد تا راهکاری برای جلوگیری از آن یافته شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • M o h s e n
    M o h s e n | ۴ شهریور ۱۳۹۶

    اگه میشه منبع خبر رو ذکر کنید لطفا.

مطالب پیشنهادی