نارضایتی بعضی از خریداران آیفون 10 و بازگردانی آن به فروشندگان
سه روز از عرضه آیفون 10 می گذرد و در این مدت بسیاری از مشتریانی که موبایل جدید اپل را دریافت کرده اند، به ویژگی های این محصول علاقه مند شده و از خرید خود ...
سه روز از عرضه آیفون 10 می گذرد و در این مدت بسیاری از مشتریانی که موبایل جدید اپل را دریافت کرده اند، به ویژگی های این محصول علاقه مند شده و از خرید خود راضی هستند.
در این بین اما عده محدودی از افراد نیز پس از دریافت آیفون 10، نتوانستند با تغییرات جدید کنار بیایند و مدت کوتاهی بعد از کار با محصول اخیر اپل، آن را به اپراتور یا فروشگاه محل خریداری بازگردانده اند.
به عنوان مثال یکی از مشتریان اهل فلوریدا که موبایل خود را پیش خرید کرده بود، پس از عرضه آیفون 10 و استفاده از آن اظهار داشت که محصول مورد بحث (حداقل برای او) چندان کاربردی نبوده، و به اندازه تلفن هوشمند قبلی (گلکسی نوت 8) در زمینه مدیریت کارهای روزمره و انجام امور مربوط به شغل مفید واقع نخواهد شد.
حتی کاربر دیگری که خود را یکی از بزرگترین طرفداران اپل می داند دو روز پس از دریافت آیفون 10، از خرید خود پشیمان شد و دستگاه را به اپراتور بازگرداند. وی در این باره نوشته:
من یکی از بزرگترین طرفداران اپل هستم و حتی من نیز از آیفون 10 ناامید شده ام. موبایل خود را جمعه دریافت کردم و یکشنبه پس دادم.
حاشیه بالای نمایشگر بسیار آزاردهنده بود، فناوری OLED برتری آنچنانی نسبت به LCD آیفون 6S پلاس نداشت و عدم وجود فضای کافی برای نمایش درصد باتری در کنار دستورات حرکتی مزاحم، از جمله عواملی بودند که من را وادار به بازگردانی آیفون 10 کردند.
شاید تنها ویژگی جالب موبایل جدید قابلیت «Animoji» باشد که برای پوشش مسائل دیگر کافی نیست. خصوصاً وقتی شارژر مناسب برای استفاده از قابلیت شارژ سریع در جعبه آیفون 10 وجود ندارد.
وقتی برای بازگردانی موبایل جدید به اپراتور مراجعه کردم، دومین نفری بودم که در آن روز آیفون 10 خود را پس می داد.
برخی از خریداران دیگر نیز اظهارات مشابهی داشته اند و از کاربری نه چندان ساده آیفون 10 (نسبت به آیفون های قبلی) اعلام نارضایتی کرده اند. شاید حذف دکمه هوم و اضافه شدن تعداد زیادی فرمان حرکتی (gesture) باعث سردرگمی بعضی از کاربران شده که اپل در این زمینه با انتشار یک ویدیو، نحوه استفاده از آیفون 10 را توضیح داده است.
حاشیه بالای نمایشگر آیفون 10 یکی از عوامل نارضایتی مشتریان بوده است
لازم به ذکر است که حاشیه بالای صفحه، بهینه نبودن بسیاری از نرم افزارها برای نمایشگر جدید و قیمت بالا از جمله اصلی ترین عوامل نارضایتی و بازگردانی آیفون 10 توسط مشتریان بوده است. عامل آخر موجب بروز پدیده «افسوس مشتری» می شود که در آن فرد پس از خرید یک محصول گرانقیمت و برآورده نشدن انتظارات، دچار پشیمانی خواهد شد.
گفتنی است آمار بازگردانی آیفون 10 در مقیاس بزرگ و به صورت درصد، بسیار ناچیز است و اکثریت غالب خریداران این محصول از موبایل جدید اپل با قابلیت های جالب و خصوصاً دوربین های قدرتمند کاملاً راضی هستند؛ با این حال برخی از مشتریان تغییرات جدید را نپذیرفته اند و ترجیح می دهند از مدل ها یا برندهای دیگر استفاده اکنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

به این میگن احترام گزاشتن به حق مشتری
توی ایران تنها کسی که پس میگیره کالا رو دیجیکالاس
البته اونم میگه که نباید کارتن گوشیو بازکنی از رو کارتن باید تشخیص بدی مشکلش چیه تا پس بگیریم??
حالا خوبه استور ها پس گرفتن گوشیرو.
تازه خوبه اونجا تحریم نیستن
ما ایرانی ها با اینکه تحریم هم هستیم
دوبرابر پول واقعیش رو میدیم میخریم.?
برندی بخواد بر ضد برند دیگه تبلیغات منفی کنه چی بهتر و کم خرج تر از این کار . افرادیو با برنامه ریزی بگن فقط گوشیو بخرید و بعدش پس بدید ما خودمون خبرو میکنیم تویه بوق
«تویه» اشتباهه
این دوستمون که به نوار بالای نمایشگر ایراد گرفته ، یا قبلا اسنشیالفون داشته ، یا تا حالا موبایل ندیده !
حتی گلکسی های سامسونگ هم که حاشیه خیلی کمی دارند ، نوار بالای صفحه رو دیگه دارن.
کلا دلایلش خیلی بیخود بودن.
منظورش حاشیه دار بودن بالای نمایشگر نیست. بد ترجمه شده. احتمال زیاد منظورش نوع صفحه نمایش اون هست که در قسمت بالای گوشی دو قسمت شده. چون گفته عدم وجود فضای کافی برای نمایش درصد باطری
چون حاشیش وسط صفحه بالا است وکامل نیست،وبرای برخیاآزاردهنده است
اقا خوشش نیومده پس داده. ایرانی جماعت ک زبون نداره خوششم نیاد صداش در نمیاد.اونا ک مثه خودمون نیستن حالا فروشگاه جرئت داره پس نگیره پول پس نده میکشنش. اون بحث سامسونگ جای خودشو داره و برتری های خودشو داره.
چه دلایل مسخره ای!
حالا خوبه این امکان رو دارن برن استور و باهاش کار کنن بعد خرید کنن!
اصن ندید تو خرید کن!
"عدم وجود فضای کافی برای نمایش درصد باتری در کنار دستورات حرکتی مزاحم"
برو عمو برو یه نوکیا 1100 بگیر ولمون کن تو رو خدا چی میگی! ?
فرت و فرت میشه بین اپ ها سویچ کرد
یه سوت اپ رو ببن و باز کن
دستورات حرکتی مزاحم!
تو هر جامعه ای یه مشت مشنگ داریم خلاصه ?
اينا توو غار زندگى كنن بهتره .. حيفه گوشى .. هركى از اپل خوششم نياد ميدونه اپل همه چيزش يه طورى طراحى شده كه يه بچه دو ساله هم بتونه باهاش كار كنه !
خخخ اره عجبا در فلوریدا یارو نوت 8 داشته گفته فلان به اندازه اون نیس دوست عزیزیکه این تیترو نوشتی کم تبلیغات کنید سامسونگ اصلا برند خوبی حداقل در امریکا و اروپا نیست خدا شاهده بنده هم ایفون ندارم اما کم هر چرت و پرتی که در سایتهای بازاریابی برای مشتریان میسازن و بدون تحقیق بنویسید
خوب شد نخریدما وگرنه باید پس میدادم !
چقد ملت دانمشند شدن خدایی !
یه سری ها هنوز هستن من براشون ویندوز 10 میریزم بعد 2 روز میگن نمی تونم کار کنم بیا همون اکس پی کن!!! اینام جزو همون دسته ها حساب میشن!!!!