ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

هواپیمای مسافربری مافوق صوت Boom از سال 2025 آماده استفاده تجاری می شود

از سال 2003 که کنکورد، اولین هواپیمای مسافربری فراصوت دنیا، به کار خود پایان داد، کمپانی های بسیاری تلاش کرده اند پرواز های فراصوت را برای مسافران فراهم آورند. پیشتر در دیجیاتو خبر رویای «بلِیک ...

علی باقرزاده
نوشته شده توسط علی باقرزاده | ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | ۲۰:۳۰

از سال 2003 که کنکورد، اولین هواپیمای مسافربری فراصوت دنیا، به کار خود پایان داد، کمپانی های بسیاری تلاش کرده اند پرواز های فراصوت را برای مسافران فراهم آورند.

پیشتر در دیجیاتو خبر رویای «بلِیک شول» (Blake Scholl) موسس و مدیر عامل شرکت «Boom Supersonic» به منظور ارائه هواپیمای مافوق صوت مسافربری را خوانده بودید. آقای شول به تازگی در کنفرانسی در دبی جزئیات جدیدی از هواپیمای مسافربری 55 نفره خود را تشریح کرده است.

هواپیمای مسافربری Boom در کنار نمونه آزمایشی Baby Boom

او در این باره اعلام کرده که تا سال 2025 امکان استفاده تجاری از این هواپیما فراهم خواهد شد. آقای شول همچنین خبر از نخستین پرواز آزمایشی نسخه کوچکتر این هواپیما به نام «Baby Boom» از سال 2018 میلادی و باسرعت 2330 کیلومتر در ساعت داده است.

این مدیرعامل بلندپرواز، قول قیمت پرواز در حد کلاس تجاری فعلی را داده و البته امیدوار است به مرور قیمت پروازهای این هواپیما برای مسافران مقرون به صرفه تر شود.

در صورت ورود این هواپیما به ناوگان هوایی شرکت های مسافربری، فاصله لندن تا نیویورک تنها در عرض 3 ساعت و 15 دقیقه طی خواهد شد.

هواپیمای آزمایشی Baby Boom

در نهایت انتظار می رود این هواپیما بتواند به حداکثر سرعت 2714 کیلومتر در ساعت دست یابد که این مقدار حدود 160 کیلومتر در ساعت از حداکثر سرعت کنکورد نیز بیشتر است. Boom همچنین 30 درصد سوخت کمتری نسبت به کنکورد مصرف کرده و موتورهای آن صدای کمتری خواهند داشت.

آقای شول اعلام کرده تا کنون تعداد 76 سفارش از 5 شرکت هواپیمایی دریافت کرده؛ البته او نام این شرکت ها را بیان نکرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • alie
    alie | ۲۶ آبان ۱۳۹۶

    ساخت این هواپیماها برای کشور های پیشرفته سخت نیست فقط موضوع اینه که برای رسیدن به سرعت صوت باید سوخت زیادی مصرف کرد و این صرفه اقتصادی نداره

  • D D
    D D | ۲۵ آبان ۱۳۹۶

    اینا همش ایده و نظر و خیال پردازی میکنن. روسیه هواپیمای مافوق صوت رو ساخت اینا هنوز تازه میخوان به این مرجله برسن

مطالب پیشنهادی