ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

آیا بهترین دوربین سال ۲۰۱۸ نصیب گلکسی اس 9 می شود؟

به دنبال موفقیت خوب آیفون 10 حالا بسیاری از هواداران سامسونگ منتظر خرق عادت توسط گلکسی اس 9 هستند و خوشبختانه آنطور که یکی از نشریات کره ای به نقل از چند منبع آگاه از ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۱

به دنبال موفقیت خوب آیفون 10 حالا بسیاری از هواداران سامسونگ منتظر خرق عادت توسط گلکسی اس 9 هستند و خوشبختانه آنطور که یکی از نشریات کره ای به نقل از چند منبع آگاه از داخل و خارج سامسونگ و همچنین یک مقام رسمی این شرکت عنوان کرده، شگفتی در راه است.

البته در نظر داشته باشید که نباید منتظر قابلیت های مبتکرانه و کاملا نوین باشیم با این همه آنطور که گفته ها و شنیده ها نشان می دهند سامسونگ در پرچمدار آتی خود بسیار تلاش می کند تا سخت افزار گلکسی اس 8 را به نقطه کمال برساند و همزمان یک رابط کاربری مبتکرانه را برای جانشین آن در نظر گرفته است.

دوربین

دوربین از جمله بخش هایی است که قطعا در نسخه بعدی از کهکشانی های سری اس سامسونگ دستخوش تغییر می گردد. طبق آخرین خبر ها این موبایل دوربین دوگانه نوت 8 را در کنار سنسور اسلوموشن جدید با نرخ هزار فریم بر ثانیه به ارث خواهد برد که البته این سنسور بسیار شبیه به حسگر ۱۹ مگاپیکسلی سونی (با نرخ ۹۰۰ فریم بر ثانیه) عمل می کند که پیشتر در موبایل اکسپریا اکس زد پریمیم به خدمت گرفته شده است.

گلکسی اس 9 دوربین دوگانه نوت 8 را در کنار سنسور اسلوموشن جدید با نرخ هزار فریم بر ثانیه به ارث خواهد برد

همچنین گفته شده که سرعت ثبت عکس ها به لطف بهره گیری دوربین آن از سنسور سه لایه (متشکل از حسگر بک لایت CMOS، دی رم و مدار پردازش تصاویر) بسیار بالا خواهد رفت. تمامی این مشخصات در کنار یک لایه پوشش ضد درخشش تازه و حتی یکی از دو حسگری که سامسونگ اخیرا معرفی کرده می تواند دوربین دستگاه را در بالاترین جایگاه در میان محصولات هم کلاسش قرار دهد.

مشخصات

جدای از دوربین، طبق شایعات گلکسی اس 9 دارای نسبت تصویر ۹:۱۸.۵ خواهد بود، ضمن آنکه حاشیه های نمایشگر آن به کمترین میزان ممکن خواهند رسید. این موبایل بنابر خبرهای رسیده از چیپست جدید اگزینوس ۹۸۱۰ یا اسنپدراگون ۸۴۵ بهره می گیرد که بسته به بازار متفاوت خواهد بود.
در مورد امکان استفاده از سیستم تشخیص چهره سه بعدی نظیر FaceID هم باید بگوییم که بنابر اعلام منابع این اتفاق در گلکسی اس 9 رخ نمی دهد هرچند نمی توان حضور چنین سیستمی را در پرچمدار انتهای سال ۲۰۱۸ این شرکت یعنی نوت 9 دور از انتظار دانست.

قیمت

بنابر اعلام منابع آگاه قیمت این موبایل نیز به خاطر استفاده از یک ماژول دوربین پیشرفته تر نسبت به نسل پیشینش بالاتر از آنها خواهد بود. Dong-won از تحلیلگران شرکتی به نام KB Securities در این باره گفته:

در صورتی که گمانه زنی ها درست از آب در بیایند و سامسونگ از حسگر دوربین سه لایه در این موبایل استفاده نمایند آنگاه میانگین قیمت ماژول دوربین آن به خاطر تغییر در طراحی و قیمت بالای این ماژول ها به رقم ۶۰ الی ۹۰ دلار می رسد.

تاریخ عرضه

آخرین اطلاعات در رابطه با این پرچمدار که البته اهمیتش هم کمتر از سایر موارد نیست آنکه گلکسی اس 9 احتمالا همزمان با کنگره جهانی موبایل بارسلون در اسپانیا برگزار می شود. همانطور که می دانید سامسونگ امسال سنت شکنی کرد و گلکسی اس 8 را کمی دیرتر از موعد مقرر معرفی نمود اما اگر اس 9 طبق رسم همیشگی معرفی شود آنگاه می توانیم انتظار داشته باشیم که در تاریخ ۲۵ فوریه ۲۰۱۸ و روز یکشنبه قبل از آغاز به کار MWC چشممان به جمالش روشن شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (19 مورد)
  • LOGANLEGEN
    LOGANLEGEN | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    *هواوی

  • LOGANLEGEN
    LOGANLEGEN | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    حالا كی گفته اپل بهترین دوربین هارو داره شیپیل هاش اینجا عقده گشایی کردن؟! شایدم فن های باقی برند ها ولی درکل تعصب روی برندی اشتباهس و این دو برند فعلا زیر گوگل و هوایی هستن تو بخش دوربین

    • Farzad FJ
      Farzad FJ | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

      مثل اینکه نرفتی تو سایت dxo mark

  • pkz5689
    pkz5689 | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    سامسونگ همیشه همین بوده فقط منتظره ببینه اپل چیکار میکنه ازش اسکی بره نوآوری های اپل رو فقط بلده بدزده حتی میخواد تشخیص چهره رو هم توی هنگی s9 بیاره

  • мσнαммα∂.α.ʝ
    мσнαммα∂.α.ʝ | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    اخ اگ بشه ی عده خیلی میسوزن

  • جانی سینز علیه کریتوس
    جانی سینز علیه کریتوس | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    نه.

  • pkz5689
    pkz5689 | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    سامسونگ مال این حرفا نیست اپل حداقل پنج سال از سامسونگ جلوتره با اومدن آیفون x پوز سامسونگ زده شد

    • Farzad FJ
      Farzad FJ | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

      الان سامسونگ فنا میان برا دیسلایک

    • muhammadreza
      muhammadreza | ۱ آذر ۱۳۹۶

      مخصوصا با face id☺☺??

  • Morteza
    Morteza | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    تو این مظلب حتی یه شایعه جدید هم مطرح نشده

  • Farzad FJ
    Farzad FJ | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    امکان نداره بهترین دوربین شه

    • Farzad FJ
      Farzad FJ | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

      دیسلایک کنید سامسونگ فنا اره بایدم اتیش بگیرین

  • shs77
    shs77 | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    "البته این سنسور بسیار شبیه به حسگر ۱۹ مگاپیکسلی سونی (با نرخ ۹۰۰ فریم بر ثانیه) عمل می کند که پیشتر در موبایل اکسپریا اکس زد پریمیم به خدمت گرفته شده است."
    960 فریم نه 900 فریم
    لطفا اصلاح کنید

  • | ۳۰ آبان ۱۳۹۶

    حالا چرا باید s9 بهترین بشه

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی