جدول مقایسه تعرفه اینترنت غیر حجمی
شرکتهای اینترنتی در روزهای گذشته اقدام به ارائه جدولهایی مربوط به طرح جدیدی برای اینترنت ثابت موسوم به اینترنت غیرحجمی کردهاند. آخرین مهلت ISP های ایرانی برای ارائه طرحهای خود، ۱۲ آذر یعنی امروز بوده ...
شرکتهای اینترنتی در روزهای گذشته اقدام به ارائه جدولهایی مربوط به طرح جدیدی برای اینترنت ثابت موسوم به اینترنت غیرحجمی کردهاند.
آخرین مهلت ISP های ایرانی برای ارائه طرحهای خود، ۱۲ آذر یعنی امروز بوده است و در روزهای گذشته، برخی از شرکتها چند باری تصمیم گرفتند تا طرحهایی که منتشر کرده بودند را تغییر داده و آنها را رقابتی تر کنند.
رقابت میان شرکتهای دارای مجوز FCP و ارائه خدمات بهتر به کاربران، هدف اصلی وزارت ارتباطات از اصلاح تعرفههای اینترنت ثابت بوده و به باور کارشناسان، چنین حرکتی میتواند بازار اینترنت ثابت خانگی که در چند سال گذشته در حال کوچکتر شدن بود را دوباره به بازی برگرداند.
شرکتهای ایرانسل و همراهاول، مبیننت و چند خدمات دهنده دیگر در چند سال گذشته به دلیل عدم بهبود شرایط اینترنت ثابت، موفق شده بودند تا بخشی از این بازار را به خود اختصاص دهند تا جایی که خود مدیران شرکتهای اینترنتی عنوان کرده بودند که هر کدام ماهانه با ریزش تعداد زیادی کاربر مواجه میشوند. اما حالا بالاخره اینترنت ثابت اولین دگرگونی اساسی خود را پس از سالها با تعرفههای جدید تجربه میکند.
شرکتهای مخابرات ایران، شاتل، هایوب، آسیاتک، پیشگامان، پارسآنلاین و فنآوا تا کنون بر اساس تعرفههای جدید، جدولهایی را منتشر کردهاند که خلاصه و یکپارچهشدهی آنها را میتوانید در جدول پایین مشاهده کنید.
در میان تمام شرکتهای فوق، تنها اپراتور «فنآوا» تا کنون از ارائه اینترنت شبانه رایگان صحبت به میان آورده و در حال حاضر هنوز شرکت دیگری بر اساس جدولهای منتشر شده، تصمیم به ارائه اینترنت شبانه رایگان ندارد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
با مقایسه ای از شرکت های ارایه دهنده اینترنت کردم فن اوا از همه بهتر بود مثلا سرعت 2 ماهانه 80 گیگ بود نسبت به بین ا لملل1به2 هست فقط فن اوا 2تا8 دانلود رایگان داره درصورت تموم شدن حجم اینترنت سرعتش 512 میشه ک بیشتر شرکتا 128 میشه بعدشم کل حجم اینترنت یکجا میده ک بنظرم خوبه
https://goo.gl/hP2k3x
برای مقایسه دقیق تعرفه های جدید به این لینک مراجعه کنید:
آخه دیجیاتو شما مثلا باید متخصص این حوزه باشید!!
سقفی که آسیاتک و چند تا شرکت دیگه اعلام کردن در صورتی هست که کلا از نت داخلی استفاده بکنید یا به عبارتی حداکثر سقف ممکن هست ولی در اصل سقفش نصف هست و درصورت استفاده از نت داخلی نصف محاسبه میشه
دقیقا های وب هم اینطور هست اما در لیستی که داده سقف اینترنت بین المللی رو گفته و اگر از نت داخلی استفاده بشه نصف حساب میشه!
از شما انتظار همچین اشتباهی نمیره واقعا!! یا همه رو براساس سقف بین المللی بزنید یا سقف استفاده کامل از نت داخلی
الان شما برای آسیاتک، فناوا و... حداکثر سقف در صورت استفاده از نت داخلی رو زدید ولی برای های وب فقط سقف بین المللی رو زدید! در صورتی که در های وب هم با استفاده از نت داخلی سقفش تا دوبرابر هم افزایش پیدا میکنه!
پارس آنلاین چرا انقدر تعرفش کمه؟؟؟