موزیلا برای افزونه مشکوک Mr.Robot مجبور به توضیح به کاربران خود شد
کاربران مرورگر فایرفاکس کوانتوم دیروز هنگام باز کردن این مرورگر با یک افزونه عجیب و غیر عادی مواجه شدند: پلاگینی به اسم Looking Glass که بدون گرفتن اجازه نصب از کاربر، در فهرست افزونه های ...
کاربران مرورگر فایرفاکس کوانتوم دیروز هنگام باز کردن این مرورگر با یک افزونه عجیب و غیر عادی مواجه شدند: پلاگینی به اسم Looking Glass که بدون گرفتن اجازه نصب از کاربر، در فهرست افزونه های فایرفاکس نصب شده بود هر چند که به طور پیش فرض فعالیتی نداشت.
اما با وجود غیر فعال بودن این افزونه، دو نکته موجب نگرانی کاربران شد. یکی این که افزونه به طور خود به خودی روی مرورگر نصب شده بود و دیگری توضیحات عجیب و غریب آن بودند: «حقیقت من متفاوت از حقیقت شماست».
پیگیری های کاربران از سوی موزیلا نشان داد که افزونه Looking Glass در واقع مربوط به یک برنامه بلند مدت موزیلا برای توسعه یک بازی درباره سریال Mr.Robot بوده که Mr. Robot ARG نام دارد.
به استناد توضیحات آمده در بخش پشتیبانی موزیلا، افزونه مذکور برای این طراحی شده بوده که طرفداران Mr. Robot بتوانند با آن بیشتر از گذشته در دنیای این سریال تلویزیونی جذاب و دوست داشتنی غرق بشوند.
وقتی که این افزونه را فعال می کنید، شاهد تغییرات کوچکی در بعضی وبسایت های خاص خواهید بود. مثلا ممکن است با ورود به یک سایت سرنخ هایی برای پیشبرد بهتر در بازی Mr. Robot ARG در اختیارتان قرار بگیرد.
موزیلا در پاسخ به نگرانی های به وجود آمده در مورد این افزونه در بیانیه ای رسمی اعلام کرده که افزونه Looking Glass را برای جلب اطمینان کاربران به فروشگاه افزونه های خود منتقل می کند، و کدهای آن را در اختیار عموم مردم قرار خواهد داد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خیلی برنامه ها مسخره شدن
دیشب دوتا بازی از گوگل پلی ریختم روی گوشی اجازه ورود به فایل شخصی و مخاطبین رو میخواست!
اجازه هم ندی بازی باز نمیشه
قشنگ معلومه یه کاسه ای زیر نیم کاسس
کاش گوگل بیشتر روی برنامه ها نظارت میکرد!
دسترسی به حافظه خیلی اوقات برای دانلود دیتای بازی یا سیو کردن اطلاعات بازی ضروریه
دسترسی به مخاطبین هم 99% اوقات منظور دسترسی به یوزر حساب های گوگل دستگاه هست برای google play games و ذخیره بازی (اگر به بخش دسترسی های بازی در تنظیمات گوشی برید و بصورت دقیق دسترسی هارو ببینید احتمالا دسترسی به مخاطبین فقط دسترسی به اکانت های دستگاه مثل گوگل هست ولی خب متاسفانه چه دسترسی به مخاطبین چه اکانت ها در یک دسته قرار میگیره دسترسیشون!)
ولی ممکنه 0.1 % برنامه ها یا بازی ها سو استفاده هم بکنن ولی وجود این دومورد به هیچ وجه معنیش بازی ویروسی نیست!
پس فقط باید به تیم اندروید گفت که خسته نباشید که بعد از این همه سال ، نتونستید این دو رو از هم تفکیک کنید ...
باید در گوگل رو گل گرفت با این سیستم عامل توسعه دادن اش ...
هنوز بعد از این همه سال یک مشکلات مسخره ای تو اندروید مونده که آدم وا میمونه ...
از یک طرف میبینی تیم گوگل میاد و هوش مصنوعی توسعه میده که هوش از سر آدم میپره ... و از یک طرف دیگه میبینی یک ایرادات ابتدایی و مسخره ای تو این سیستم عامل هست که اصلا نمیدونی چی بگی