با این همه، ThirdEye X1 می تواند از سوی مصرف کنندگان عادی هم مورد استفاده قرار بگیرد. به عنوان مثال یک شبکه پخش کننده مسابقات ورزشی می تواند به مشترکین خود امکان تماشای مسابقات در صفحه ای بزرگ (یا شاید یک روز، چند صفحه در کنار یکدیگر) بدهد. عینک واقعیت افزوده ThirdEye X1 قرار است طی ماه مارس امسال با قیمت پایه 800 الی 1000 به فروش برسد؛ البته این قیمت بسته به حرفه مشتری و نیازهای نرم افزاری وی می تواند متغیر باشد.
این عینک واقعیت افزوده مستقل، کاربر را برای یک روز کامل همراهی می کند
وقتی در حال صحبت درباره عینک های واقعیت افزوده باشیم، احتمالاً نخستین موضوعی که به ذهن می آید طراحی نه چندان زیبای آنها باشد. اما علی رغم ظاهر نه چندان زیبا، این عینک ها عمر ...
وقتی در حال صحبت درباره عینک های واقعیت افزوده باشیم، احتمالاً نخستین موضوعی که به ذهن می آید طراحی نه چندان زیبای آنها باشد. اما علی رغم ظاهر نه چندان زیبا، این عینک ها عمر باتری بسیار خوبی دارند. ThirdEye X1 یکی از همین عینک ها است که دو باتری قابل تعویض با مجموع شارژ 2400 میلی آمپر ساعت را در خود جای می دهد و از این لحاظ، نسبت به تمام رقبای خود برتری دارد.
این عمر باتری بدان معناست که عینک مورد اشاره، می تواند یک «نمایشگر» 90 اینچی مجازی با فاصله تقریباً سه متر از چشمان شما را برای یک روز کامل به نمایش درآورد و طی این مدت، نیازمند تعویض باتری نخواهید بود.
تیم سازنده ThirdEye X1 می گوید این عینک از آن لحاظ منحصر به فرد تلقی می شود که توسعه سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز به صورت موازی صورت گرفته است. مصارف سازمانی، اصلی ترین هدف گذاری سازندگان ThirdEye X1 است و این عینک احتمالاً بیشتر از هر شخص دیگری، برای مهندسین، پزشکان و معلم ها کاربردی باشد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.