مسافرین به ایران یک هفته جهت رجیستری موبایل خود زمان دارند
ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جزییات دقیقتر و جدیدتری را پیرامون طرح رجیستری اعلام کرد. «حمیدرضا دهقانینیا»، مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی رویدادی ضمن توصیههایی درباره ...
ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جزییات دقیقتر و جدیدتری را پیرامون طرح رجیستری اعلام کرد. «حمیدرضا دهقانینیا»، مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی رویدادی ضمن توصیههایی درباره خرید موبایل و نحوه استعلام اصالت کالا اخبار دقیقتری را پیرامون مسئله موبایلهای مسافرتی، یکی از مبهمترین بخشهای طرح رجیستری ارائه داد.
به گفته دهقانی نیا 95 درصد توریستها از سیم کارتهای صادر شده از کشور خودشان در سفرهایشان استفاده میکنند که همین موضوع رجیستر کردن موبایلهای آنها را منتفی میکند چرا که در حالت رومینگ نیازی به ثبت کردن موبایل در سامانه همتا نیست:توریست ها معمولا از رومینگ و سیم کارت کشور خود استفاده میکنند که در این حالت نیازی به رجیستری موبایل نیست
«طبق اعتبار گذرنامه، 30 روز برای توریستها مهلت استفاده از موبایلهایشان بدون نیاز به رجیستر کردن در نظر گرفته شده که البته باید گفت بیشتر این افراد از سیم کارت کشور خودشان و با طرح رومینگ موبایلهایشان را روشن میکنند. در این حالت اصلا نیازی به رجیستر کردن دستگاههای خود ندارند.»
مدیر کل ICT ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن اشاره به موارد گمرکی برای هر مسافر خبر از بلامانع بودن آوردن بیش از یک موبایل توسط هر مسافر به ایران میدهد ولی آن را به صرفه نمیداند چرا که هزینههای نسبتا زیادی را برای مسافرین رقم خواهد زد:
«مسافر براساس قانون اگر یک دستگاه موبایل در سال با خود به کشور بیاورد مشمول معافیت 80دلاری میشود و تعداد بیشتر از آن را میتواند وارد کند ولی هزینههای گزافی را باید برای واردات آن بپردازد که به صرفه نیست. همچنین مسافرانی که کمتر از هفت روز است وارد کشور شده و موبایلشان مشمول این طرح شده، میتوانند به سامانه گمرک به نشانی epl.irica.gov.ir/ImeiRegister مراجعه کرده و اطلاعات شناسه دستگاهشان را ثبت و وارد مرحله پرداخت حقوق گمرکی خود (رقمی معادل حدود 16 درصد قیمت دستگاه) بشوند.»
پیش از این مقرر شده بود تا مسافرین در همان لحظه ورود به کشور، موبایل خود را اظهار کنند و در همان گمرک فرودگاه نسبت به پرداخت عوارض موبایل خود اقدام نمایند. قبلا شایعاتی مبنی بر فرصت ده الی پانزده روزه مسافرین منتشر شده بود که اکنون این فرصت به هفت روز تقلیل یافته است. با این حال با ایجاد کردن این فرصت هفت روزه به نظر میرسد مسافرین با خیال راحتتر میتوانند موبایلهای خود را وارد کشور کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
قبلا داروغه هر سال یکبار پول زور میگرفت، الان شده ماهی یکبار.
تو کشوری زندگی میکنیم که توش زندگی نمیکنیم.بلکه فقط زیست میکنیم.فقط انحصار و رانت اخوند و بچه اخوند.قشر فرودستان و جوانان هم محکوم به فنا
سر گردنه است یا فرودگاه؟
مرگ بر دیجیاتو
چی زدی داداش???
به همین راحتی
۱۶ درصد واسه موبایل بدین
۲۲۰ تا ۴۴۰ عوارض خروج بدین
۱۰ درصد عوارض بازی بدین
تکون میخوری ۹ درصد مالیات بدین
و...
بدین خلاصه همینجور