با دوربین H6D شرکت Hasselblad عکس های ۴۰۰ مگاپیکسلی بگیرید
چند سال قبل کمپانی Hasselblad دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی H5D را بر پایه تکنولوژی Multi-Shot روانه بازار کرده بود. حال برای این که منحصر به فرد بودن این برند فراموش نشود، دوربین «H6D-400c» با توانایی ثبت ...
چند سال قبل کمپانی Hasselblad دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی H5D را بر پایه تکنولوژی Multi-Shot روانه بازار کرده بود. حال برای این که منحصر به فرد بودن این برند فراموش نشود، دوربین «H6D-400c» با توانایی ثبت تصاویر ۴۰۰ مگاپیکسلی روانه بازار شده است.
فناوری Multi-Shot کمپانی Hasselblad در عین پیچیدگی از روش ساده ای بهره می برد. دوربین در ابتدا ۴ عکس ۱۰۰ مگاپیکسلی را از صحنه مورد نظر می گیرد، به طوری که سنسور در هر عکس نسبت به عکس قبلی به اندازه یک پیسکل جا به جا می شود. سپس دو تصویر دیگر با جا به جایی نیم پیکسلی سنسور گرفته می شوند. ترکیب این شش تصویر با هم یک عکس ۴۰۰ مگاپیکسلی با رزولوشن ۱۷۴۰۰×۲۳۲۰۰ را به دست می دهد. عکس مورد نظر در فرمت TIFF نوع ۱۶ بیتی ۲.۴ گیگابایت حجم خواهد داشت.
پردازش چنین تصویری آنچنان دشوار است که می بایست دوربین را برای دریافت فایل نهایی آن به رایانه متصل نمایید تا بخشی از پردازش های لازم توسط پردازنده آن انجام گیرد. ضمن این که باید بدانید گرفتن شش تصویر و جا به جایی سنسور فرایندی زمانبر خواهد بود، بنابراین از چنین روشی تنها می توان برای ثبت سوژه های کاملاً بی حرکت استفاده نمود.
نسخه اصلی دوربین ۱۰۰ مگاپیکسلی H6D شرکت Hasselblad با قیمت ۲۷ هزار دلار در دسترس قرار دارد، اما اگر به سرتان زده تا عکس های ۴۰۰ مگاپیکسلی را در آلبوم تصاویر خود داشته باشید می بایست مبلغی معادل خرید یک خودروی سواری معمولی، یعنی ۴۷۹۹۵ دلار را برای این کار اختصاص دهید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یا خدا 2.4 گیگ کدوم حافظه ای پیشنهاد میکیند؟
خب اینو خریدیم عکسارو کجا بریزیم؟???
به این موضوع هم خیلی فکر کردم واقعا مغز انسان چه قدر قدرت منده که میتونه تصاویر ۵۷۶ مگاپیکسلیو در هر ثانیه (فریم ریت چشمو نمیدونم اگه ۳۰ باشه میشه ۳۰ تصویر درثانیه) ۳۰ بار ارسال میکنه یعنی جابه جایی حدودا ۹۰ گیگ در ثانیه.تازه این کوچکترین قابلیت مغزه.اگه بشه یه روزی از مغز به عنوان cpu و gpu یه کامپیتور استفاده کرد چی میشه !!!
آره اما توجه کنید که نخوه پردازش اطلاعات در مغز خیلی متفاوته که بشه با اعداد اونارو با کامپیوتر مقایسه کنید ... علاوه بر این قدرت مغز انسان در رویا پردازی مخصوصا در هنگام خواب شگفت انگیزه ! پردازش تصویر صدا داستان و لامسه بدون ارتباط مستقیم با محرکهای بیرونی .. اونم در چند ثانیه
فقط دقت کنید مغز تمام تصویر دریافتی رو پردازش نمی کنه،اگر دقت کرده باشین متوجه میشین فقط مرکز دید ما وضوح داره و بقیش تاره،برا اینک بقیش پردازش نمیشه.من یکجا خوندم ک اون قسمتی ک مغز کامل پردازش میکنه حدود دو مگاپیکسله،بقیه قسمت هام ک تاره پردازش خیلی کمتری می خواد.
اره با نظر هردو دوست موافقم ممنون از اطلاعات خوبتون.تو مجله دانستنیها هم یادم نیست گمش کردم نوشته بود کاری که مغز تو یک ثانیه انجام میده رو یک ابر کامپیوتز که رتبه ۴ سریع ترین ابر کامپیوتر هاست میتونه تو ۴۵ دقیقه انجام بده
این مقاله از منبع به درستی ترجمه و اصلاح و تدوین شده به غیر از اون قسمت اخر که ۴۸۰۰۰ دلارو نوشته ماشین معمولی که این رقم واسه اونا معمولیه واسه ایران نه . ممنون از نویسنده عزیز برای شوخی گفتم اگه دوست داشتید اصلاح کنید
خیلی باهاله یعنی کیفیتش از چشم انسان هم بیشتر چشم انسان 346 مگاپیکسله اگه اشتباه نکنم تنها نقطه ظعفش حجم زیاده هر عکسه که با یه هارد 5ترا حل میشه.
کیفیت چشم انسان بگونم حدود ۶۰۰ (۵۷۶) پیکسله البته با توجه به دانسته های من. و یه نکته دیگه به نظرم باید دیه چشم انسانو بکنن قیمت اولین دوربین با کیفیت ۵۷۶ مگاپیکسل.اینجا که ۴۰۰ مگاپیکسل ۴۸۰۰۰ دلاره پس دیه چشم حداقل باید یه ۴۰۰ ۵۰۰ میلیونی بشه واقعا عضو با ارزشیه و دراصل قیمت نداره و این پولم باید بیمه بده و نه فرد خاطی.