ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

عربستان سعودی و سافت بنک بزرگترین نیروگاه خورشیدی دنیا را می سازند

گروه تجاری سافت‌بنک که به خاطر پروژه هایی مثل Vision Fund و سرمایه گذاری های کلان روی سرویس های اوبر و دیدی شهرت دارد، به تازگی یادداشت تفاهمی با دولت عربستان سعودی برای ساخت یک ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۰

گروه تجاری سافت‌بنک که به خاطر پروژه هایی مثل Vision Fund و سرمایه گذاری های کلان روی سرویس های اوبر و دیدی شهرت دارد، به تازگی یادداشت تفاهمی با دولت عربستان سعودی برای ساخت یک نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ میلیارد دلاری به امضا رسانده است.

انتظار می رود که احداث این نیروگاه (که از نظر ابعاد بزرگترین نیروگاه خورشیدی دنیاست) تا سال ۲۰۳۰ به اتمام رسیده و بتواند ظرفیت تولید ۲۰۰ گیگاوات انرژی را داشته باشد. مطابق داده هایی که بلومبرگ بدست آورده، پروژه سعودی ها تقریبا ۱۰۰ برابر بزرگتر از نیروگاه خورشیدی Solar Choice Bulli Creek استرالیایی هاست که تنها ظرفیت تولید ۲ گیگاوات انرژی را داشته و در سال ۲۰۲۳ مراحل ساخت آن به اتمام می رسد.

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی طی رویدادی که اخیرا در نیویورک برگزار شد، اعلام کرد که این پروژه می تواند در ایجاد بیش از ۱۰۰ هزار شغل مؤثر بوده و ظرفیت تولید الکتریسیته عربستان سعودی را به سه برابر میزان فعلی برساند. همچنین با احداث این نیروگاه در هزینه های تولید برق این کشور چیزی حدود ۴۰ میلیارد دلار صرفه جویی خواهد شد.

عربستان سعودی بزرگترین صادرکننده نفت خام در دنیاست، اما به نظر می رسد که حاکمانش نمی خواهند برای تأمین اقتصاد خود صرفا به این موضوع تکیه کنند. ماه گذشته، دولت عربستان قراردادی ۳۰۲ میلیون دلاری با شرکت ACWA‌ Power منعقد کرد که به موجب آن شرکت مذکور در آینده نخستین کارخانه تولید انرژی های تجدیدپذیر را در خاک این کشور را احداث خواهد کرد.

بد نیست بدانید که ساخت نیروگاه خورشیدی تنها پروژه همکاری سافت بانک و عربستان سعودی نیست. ماه می بود که اعلام شد عربستان با همکاری این شرکت رقمی در حدود ۹۳ میلیارد دلار در حوزه تکنولوژی سرمایه گذاری کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (107 مورد)
  • کیوان معروفی
    کیوان معروفی | ۱۶ فروردین ۱۳۹۷

    دمش گرم چه کار خوبی?

  • مرد نامرئی
    مرد نامرئی | ۱۵ فروردین ۱۳۹۷

    یکی از چیز هایی که ایران نباید نگران ان باشد انرژی است . البته سایر انواع انرژی فکر نکنم برای ایران هزینه چندانی داشته باشد . اما در مورد مقایسه با انرژی هسته ای و کلا فناوری هسته ای باید گفت که طبق نظر دوستمان @bigbrain باز هیچ تقابلی وجود ندارد و هر کدام در جای خود مفید خواهد بود . هر چند فناوری هسته ای یک فناوری مدرن و برتر است. این هم از ترفند های روزنامه نگاری است وگرنه دیجیاتو چرا سراغ خود ژاپن نرفته و دنبال عربستان که حساسیت بر انگیز است رفته است . اقای بن سلمان هم مثل صدام دهه 70 میلادی بلند پرواز است ولی طبیعتا مثل او اخر عاقبت خوبی نخواهد داشت فقط امیدواریم ترکش وی به ایران نخورد ? ? ?

  • M
    M | ۱۲ فروردین ۱۳۹۷

    @big brain
    به این می گویند دانش من در آوردی!
    وقتی که کاربرد انرژی خورشیدی موشک ماهواره است و نگرانی مان توزیع برق است در حالی که به راحتی با اتصال به هر قسمت شبکه برق می توان برق را منتقل و توزیع کرد.

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی