ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ورود آمازون به بازار مرورگرهای اینترنتی

اگر چه این روزها کلکسیون مرورگرهای اینترنتی در گوگل‌پلی تقریبا هیچ کم و کسری ندارد، اما این موضوع نتوانسته جلوی ورود آمازون به این حوزه را بگیرد. غول تجارت الکترونیک آمریکایی ساعاتی پیش از انتشار ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۳

اگر چه این روزها کلکسیون مرورگرهای اینترنتی در گوگل‌پلی تقریبا هیچ کم و کسری ندارد، اما این موضوع نتوانسته جلوی ورود آمازون به این حوزه را بگیرد. غول تجارت الکترونیک آمریکایی ساعاتی پیش از انتشار یک مرورگر اندرویدی به نام "Internet" خبر داده؛ محصولی که با شعار مرورگری «سریع، سبک و شخصی» در حال حاضر فقط برای کاربران هندوستانی منتشر شده است.

مرورگر آمازون تنها 3 مگابایت حجم دارد، و از نظر ظاهری می‌توان گفت که با اپلیکیشنی ابتدایی مواجه هستیم. در صفحه خانه این مرورگر فقط چند آیکن میان‌بر و تعدادی لینک به اخبار مهم روز به چشم می‌خورد و از منظر امکانات هم مرور مخفی (Incognito) وبسایت‌ها جزو قابلیت‌های آن به شمار می‌آید.

مرورگر آمازون اگر چه فعلا از دیوایس‌های شیائومی و وان‌پلاس پشتیبانی نمی‌کند، اما طبق تست‌های انجام شده با طیف گسترده‌ای از دیوایس‌های اندرویدی سازگاری دارد. با این حال سؤال اینجاست که هدف آمازون از ارائه این مرورگر، آن هم در شرایط حضور رقبایی مثل گوگل کروم و فایرفاکس چه بوده است؟

در پاسخ باید بگوییم که این اولین مرورگر آمازون برای پلتفرم اندروید نیست. اگر با تبلت‌های اندرویدی این شرکت موسوم به Fire آشنا باشید، حتما می‌دانید که این دیوایس‌ها مرورگر مخصوصی به نام Slik Browser دارند که توسط خود آمازون طراحی شده. اما بر خلاف Internet، به این مرورگر نمی‌توان از طریق اپ استور آمازون در هندوستان دسترسی داشت.

تحلیل‌گران پیش‌بینی می‌کنند که انتشار این مرورگر، صرفا قدمی کوچک در راستای استراتژی بزرگ آمازون برای تصاحب بازار هندوستان است. چند ماه پیش، اسپیکر هوشمند Echo وارد بازار این کشور شد و به تبع آن دستیار هوشمند الکسا نیز برای برقراری ارتباط بهتر با کاربران هندی برای مردم این کشور بومی‌سازی گردید.

با توجه به این موضوع و فعال شدن سرویس حق اشتراک Prime برای کاربران هندوستانی، احتمالا هدف آمازون از ارائه این مرورگر ایجاد یکپارچگی بیشتر میان سرویس‌های جدید خود در بازار این کشور بوده تا با این کار طرفداران هندوستانی خود را از مرورگرهای گوگل کروم و سافاری به استفاده از مرورگر جدید خود سوق بدهد.

تا این لحظه مشخص نیست که آیا مرورگر آمازون صرفا محدود به هندوستان است یا اینکه شرکت مذکور آن را برای سایر کشورها هم منتشر خواهد کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی