ردپای ایوانکا ترامپ در ماجرای ZTE؛ آیا کنگره با بازگشت کمپانی چینی به آمریکا مخالفت می کند؟
اخیراً دونالد ترامپ پیشنهادات خود برای فراهم سازی شرایط بازگشت ZTE به بازار آمریکا را به کنگره ایالات متحده ارائه داده بود. با این حال نظرات برخی از نمایندگان مجلس سنا چندان با رئیس جمهور همسو ...
اخیراً دونالد ترامپ پیشنهادات خود برای فراهم سازی شرایط بازگشت ZTE به بازار آمریکا را به کنگره ایالات متحده ارائه داده بود. با این حال نظرات برخی از نمایندگان مجلس سنا چندان با رئیس جمهور همسو نیست. همچنین همزمان با این اتفاقات ردپایی از ایوانکا ترامپ در رابطه با چین به چشم می خورد.
پیش از این در پی تحریم های اخیر ZTE که به واسطه دور زدن تحریم های ایالات متحده علیه ایران وضع شده بود، فعالیت های تولید این کمپانی معلق شده بود. همچنین خبرگزاری بلومبرگ گزارش کرده بود که این کمپانی تولید کننده گوشی های هوشمند انتظار دارد ضرری 3.1 میلیارد دلاری را متحمل شود.
بنا بر پیشنهاد ترامپ اگر ZTE مبلغ 1.3 میلیارد دلار جریمه بپردازد، تضمین های امنیتی قوی ارائه دهد، تیم مدیریت ارشد خود را جایگزین کرده و مأمورانی جهت نظارت بر استانداردهای انطباقی را از آمریکا استخدام نماید، می تواند به بازار آمریکا باز گردد.
ترامپ از این پیشنهاد به عنوان لطفی به «شی جین پنگ» رئیس جمهوری چین یاد کرده بود. نکته دیگر این است که به تازگی ایوانکا ترامپ، دختر رئیس جمهور آمریکا حق 5 علامت تجاری جدید برای تجارت را از چین دریافت کرده. در حالی که او اکنون حق 34 علامت تجاری در چین را در اختیار دارد، ولی کسب و کار گسترده ای در این کشور ندارد، البته حجم زیادی از واردات مرتبط با کسب و کار خود را از چین به آمریکا انجام می دهد.
به نظر می رسید گام های مثبتی در اختلافات تجاری بین چین و آمریکا برداشته خواهد شد. ولی بنا بر آنچه «مارکو روبیو»، سناتور جمهوری خواه مجلس سنای ایالات متحده اعلام کرده، بهبود این شرایط دور از دسترس به نظر می رسد.
به گفته روبیو بیشتر اعضای کنگره در تلاشی فرا حزبی مخالف پیشنهاد ترامپ هستند. او در روز دوشنبه اعلام کرده بود که هیچ کدام از این کمپانی ها (از جمله ZTE و هواوی) نباید در کشور فعالیت کنند.
در ورزهای قبل کمیته تخصیص بودجه در کنگره به اصلاحیه قانون ضد ZTE و در مخالفت با ترامپ چراغ سبز داده بود. انتظار می رود نمایندگان نیز همین روند را دنبال کنند.
ZTE همچنان از ماه آوریل، تحت ممنوعیت صادر شده توسط دپارتمان تجارت است و از دریافت هر گونه فناوری از شرکت های آمریکایی برای مدت 7 سال منع شده. به این ترتیب امکان استفاده از نسخه فعلی سیستم عامل اندروید را ندارد و در عین حال نمی تواند چیپست های کوالکام را برای گجت های خود دریافت کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اندرویدی که گوگل توش تغییرات میده هر سال که خوب معلومه نه یعنی در حقیقت این همه برنامه گوگل که رو گوشیای اندرویدی نصبه برا همونه دیگه چون اگر شرکتی اون برنامه ها رو حذف کنه گوگل بهشون اجازه نمیده که از اندروید استفاده کنند .از این نظر که پول نمی گیره از سازنده های موبایل رایگانه ولی در مقابل یکسری اعمال رو باید انجام بدن سازنده ها.البته هسته اصلیش متن باز هست و میشه ازش استفاده کرد همون طور که مثلا آمازون ازش استفاده کرد تو firephone ولی باید تغییرات بدن توش تا به بلوغ برسه و در نهایت از play store و اون همه برنامه محرومه !!!
آندروید رایگان و آزاد نبود که هرکی استفاده کنه؟
لایسنس اندروید رایگان نیست
برای اطلاع بیشتر مطلب «اندروید خام، اندروید وان و اندروید گو؛ تفاوت در چیست؟» را مطالعه کنید. در این باره توضیحاتی در مطلب داده شده است.