ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

هدف بعدی ناسا: ساخت شهری شناور در اتمسفر زهره [تماشا کنید]

گزارش شده که ناسا می‌خواهد در آینده از اتمسفر متراکم سیاره زهره استفاده کند و در آن شهری شناور متشکل از بالون‌ و سفینه‌های فضایی بسازد. بدین ترتیب آژانس فضایی آمریکایی می‌تواند فضانوردان و محققان ...

امین قیاسی
نوشته شده توسط امین قیاسی | ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۱

گزارش شده که ناسا می‌خواهد در آینده از اتمسفر متراکم سیاره زهره استفاده کند و در آن شهری شناور متشکل از بالون‌ و سفینه‌های فضایی بسازد. بدین ترتیب آژانس فضایی آمریکایی می‌تواند فضانوردان و محققان را به اتمسفر زهره بفرستد تا آنجا بتوانند به کشف و آزمایش‌های خود بپردازند.

همانطور که می دانید سیاره زهره، بر خلاف نام زیبایش چندان هم محل فوق العاده‌ای برای توریسم فضایی به شمار نمی‌رود چرا که ماهوراه‌های بسیاری به پیرامون این سیاره فرستاده شده‌ و مشخص کرده‌اند که زهره در واقع با درجه حرارت زیاد، هوای سمی و فشار به شدت بالایش، زیستگاهی جهنمی برای انسان‌ها به شمار می‌رود.

علیرغم این مسئله ناسا در حال برنامه‌ ریزی طرحی مفهومی برای ماموریت‌های ارسال فضاپیما و فضانورد به زهره است. این طرح البته HAVOC نام دارد که بر گرفته از سر واژه‌های High Altitude Venus Operational Concept به معنی «طرح مفهومی عملیات در ارتفاعات بالای زهره» است.

البته باید در نظر داشت که این سیاره با دمای ۴۶۰ درجه سانتیگرادی خود، درواقع از عطارد هم گرمتر است. این درحالی است که سیاره یاد شده نسبت به تیر در فاصله‌‌ای دو برابر دورتر از خورشید قرار گرفته است.

جالب اینجاست که در ارتفاع ۵۰ یا ۶۰ کیلومتری سطح این سیاره، دما و فشاری مشابه اتمسفر پایینی زمین حاکم بوده و می‌توان در این محل بالن‌هایی را مستقر نمود.

به همین دلیل ناسا قصد ندارد فضانوردی را روی سیاره زهره فرود آورد و تنها اتمسفر این سیاره را هدف گرفته است. ماموریت‌های HAVOC هنوز تاریخ مشخصی ندارند و بیشتر برنامه‌هایی طولانی هستند که به موفقیت آمیز بودن ماموریت‌ها یا آزمایش‌های کوچکتر بستگی دارند.

بر اساس این ماموریت‌ها قرار است که دو فضانورد به همراه بالن‌های مختلف به جو زهره فرستاده شوند و سفری ۱۱۰ روزه را به این محل تجربه کنند. آنها پس از سپری کردن ۳۰ روز و انجام آزمایشات مختلف می‌توانند سفر بازگشت خود به زمین را آغاز نمایند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • yazdan yoda
    yazdan yoda | ۳۰ مهر ۱۳۹۷

    ما هم دنبال راه واسه دور زدنه تحریما :))))

مطالب پیشنهادی