پنتاگون خود را برای مداخله احتمالی روسیه در انتخابات میان دورهای آماده میکند
هیچ شواهد محکمی مبنی بر اینکه روسیه در انتخابات میان دورهای آمریکا دخالت کرده باشد وجود ندارد اما پنتاگون آماده شده تا جلوی هرگونه حمله سایبری از سوی این کشور را بگیرد. در واقع پنتاگون ...
هیچ شواهد محکمی مبنی بر اینکه روسیه در انتخابات میان دورهای آمریکا دخالت کرده باشد وجود ندارد اما پنتاگون آماده شده تا جلوی هرگونه حمله سایبری از سوی این کشور را بگیرد.
در واقع پنتاگون و سازمان های اطلاعاتی آمریکا آماده می شوند تا در صورت حرکت جدی از سمت روسیه دست به حمله تلافی جویانه سایبری بزنند. ماهیت دقیق این حمله هنوز مشخص نیست اما گروهی از هکرها گزارش کردهاند که آمریکا برای انجام هرگونه اقدامی جهت نفوذ سریع به سیستمهای روسی آماده می شود.
در ضمن هنوز نمیدانیم که چه حرکتی از سمت روسیه برای شروع حمله تلافیجویانه آمریکا کافی خواهد بود اما طبق اعلام کاخ سفید کارهایی همچون تغییر رای، جلوگیری از رای دادن یا دخالت در ثبتنام از جمله این موارد خط قرمزی محسوب میشوند.
قوانین مربوط به صدور اجازه حملات سایبری هم تغییر کرده و ظاهرا از این به بعد مقامهای نظامی میتوانند بعضی از شبکههای مشکوک را حتی قبل از حمله مورد هدف قرار دهند.
اشاره کنیم که قبلا صدور مجوز این حملات صرفا به دست رئیس جمهور انجام می شد اما حالا دست سازمانهای امنیتی این کشور برای انجام حملات سایبری بازتر گذشته شده است؛ در حال حاضر، انجام این کارها بیشتر به پنتاگون، وزارت امنیت ملی ایالات متحده و دفتر امنیت ملی این کشور برمیگردد. و حالا آنها میتوانند برخی از کارها را حتی بدون دخالت کاخ سفید یا دیگر بخش های دولتی پیش ببرند.
با توجه به این که شانس جواب دادن راهحل های دیپلماتیک در دخالتهای انتخاباتی کم است، به نظر می رسد که انجام اینگونه اقدامات تلافی جویانه موثرترین اقدام بازدارنده در کوتاه مدت باشد.
آمریکا طی سالهای اخیر با حملات سایبری متعددی روبرو بوده. در هفتهای که گذشت این کشور یک شرکت دولتی چین را به سرقت اسرار تجاری از کمپانی میکرون متهم کرد. در گذشته هم سازمان جاسوسی آمریکا مدعی شده بود که جاسوسان چینی و روسی غالبا مکالمات صورت گرفته از طریق آیفونهای ترامپ با دوستان قدیمی اش را شنود می کنند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.