ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

هک ده‌ها سازمان و شرکت آمریکایی توسط چین در 12 سال گذشته

وزارت دادگستری ایالات متحده به تازگی با اعلام جرم علیه دو هکر چینی، از سرقت اطلاعات محرمانه و دارایی های فکری بیش از 45 سازمان و شرکت آمریکایی در طول 12 سال اخیر خبر داده ...

محسن خوشنود
نوشته شده توسط محسن خوشنود | ۳۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۰

وزارت دادگستری ایالات متحده به تازگی با اعلام جرم علیه دو هکر چینی، از سرقت اطلاعات محرمانه و دارایی های فکری بیش از 45 سازمان و شرکت آمریکایی در طول 12 سال اخیر خبر داده است.

ژو هووا و ژانگ شیلانگ به جرم سرقت اطلاعات، جعل هویت و حمله سایبری در قالب گروه های هکری مانند APT10 و Red Apollo  تحت پیگرد قضایی ایالات متحده قرار دارند. البته هکرهای چینی در کشور خود به سر می برند و ایالات متحده فعلاً به آنها دسترسی ندارد.

هکرها با استفاده از روش فیشینگ بدافزار خود را بارگذاری می کردند

هکرهای مورد بحث از سال 2006 میلادی حملات خود را به زیرساخت ها، سازمان ها و چندین شرکت آمریکایی آغاز کرده بودند و اغلب با روش فیشینگ هدفمند، بدافزار خود را روی سیستم قربانیان نصب می نمودند. هووا و شیلانگ با استفاده از نام های کاربری به ظاهر قانونی و ارسال ایمیل به سیستم های هدف، اسناد آلوده را در رایانه مورد نظر بارگذاری می کردند.

به عنوان مثال یکی از موارد سرقت اطلاعات توسط گروه مذکور مربوط به هواپیمای ترابری C-17 Globemaster است که با ارسال ایمیلی تحت عنوان «مشکلات آنتن سی-17» حاوی فایل ورد آلوده با نام «12-204 Side Load Testing.doc» برای بویینگ، موفق به نفوذ در شبکه و دزدی اطلاعات شدند.

شرکت آمریکایی

بدافزار چینی ها علاوه بر امکان سرقت اطلاعات، داده های مربوط به صفحه کلید کاربران سازمان ها و شرکت ها را هم در اختیار مهاجمان قرار داده که در نهایت برای دستیابی به نام کاربری و کلمه عبور کارکنان آنها مورد استفاده قرار گرفته است.

ایالات متحده با استناد به مدارک وزارت دادگستری، کشور چین را به حمایت از حملات و جاسوسی تجاری متهم کرده و اظهار داشته حملات از نقاط مختلفی در خاک چین به خصوص شهر تیانجین صورت گرفته اند.

لازم به ذکر است که ایالات متحده و چین در سال 2015 با امضای معاهده ای نسبت به توقف حملات سایبری توافق کردند که پس از آن دولت چین تعدادی از هکرها را به اتهام نقض قوانین بین المللی دستگیر کرد.

اما حالا با انتشار خبر حملات گسترده طی 12 سال اخیر، روابط ایالات متحده و چین در حوزه امنیت سایبری بار دیگر دچار تنش شده که این موضوع احتمالاً در جنگ اقتصادی دو کشور نیز مؤثر خواهد بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی