نهمین پرتاب موفق، بلو اوریجین را یک گام دیگر به ارسال توریست به فضا نزدیک کرد
کمپانی بلو اوریجین به عنوان یکی از شرکت های خصوصی فعال در صنعت توریسم فضایی، روز گذشته توانست راکت نیو شپرد خود را برای بار نهم با موفقیت آزمایش کند و یک گام دیگر به ...
کمپانی بلو اوریجین به عنوان یکی از شرکت های خصوصی فعال در صنعت توریسم فضایی، روز گذشته توانست راکت نیو شپرد خود را برای بار نهم با موفقیت آزمایش کند و یک گام دیگر به هدف خود یعنی ارسال توریست به فضا نزدیک شود. البته بلو اوریجین فعلاً روی پروازهای زیرمداری تمرکز کرده و می خواهد تجربه چند دقیقه بی وزنی را برای مشتریان به ارمغان بیاورد.
شرکت جف بزوس (مدیر عامل آمازون) قیمتی بین 200 الی 300 هزار دلار را برای هر بلیت پیش بینی کرده و در این حوزه رقیب جدی کمپانی ویرجین گلکتیک (متعلق به ریچارد برنسون) با فضاپیمای SpaceShipTwo محسوب می شود.
بلیت فضاپیمای نیو شپرد بین 200 الی 300 هزار دلار قیمت خواهد داشت
لازم به اشاره است که مسافران در اسپیس شیپ 2 ابتدا مسیری را درون محفظه فضاپیما و زیر بال هواپیمای مادر (WhiteKnightTwo) طی کرده و پس از آن از ارتفاعی معین، به سمت فضا پرتاب می شوند؛ در حالی که سرنشینان نیو شپرد مانند فضانوردان ناسا، از همان ابتدا با نیروی پیشران راکت به فضا سفر خواهند کرد.
نحوه فرود دو فضاپیما نیز متفاوت است؛ ساخته ویرجین گلکتیک مانند یک گلایدر در هوا سر خورده و روی باند فرود می آید در حالی که کپسول سرنشینان نیو شپرد با چتر نجات به زمین خواهد رسید.
گفتنی است نیو شپرد به جز تست اول، در تست های بعدی توانسته با موفقیت روی زمین فرود بیاید و در آزمایش اخیر (تست شماره 10) نیز با رسیدن به ارتفاع 106 کیلومتری (66 مایل)، به اهداف از پیش تعیین شده دست یافته است.
ناگفته نماند که نیو شپرد در تست های شماره 8 و 9 به ترتیب تا ارتفاع 107 و 118.8 کیلومتری نیز صعود کرده بود که با نظر مهندسان پروژه و به منظور افزایش طول عمر قطعات، ارتفاع اوج گیری فضاپیمای بلو اوریجین اندکی محدود شده است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.