ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

آمادگی سازمان فضایی کشور برای کمک رسانی ارتباطی به سیل زدگان

مرتضی براری رئیس سازمان فضایی ایران در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از همکاری این سازمان با اپراتورهای ارائه دهنده خدمات ماهواره ای خبر داد. به گفته براری سازمان فضایی کشور این آمادگی را دارد ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۵

مرتضی براری رئیس سازمان فضایی ایران در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از همکاری این سازمان با اپراتورهای ارائه دهنده خدمات ماهواره ای خبر داد. به گفته براری سازمان فضایی کشور این آمادگی را دارد تا با همکاری اپراتورهای ارائه دهنده خدمات ماهواره‌ای به سازمان‌ها و نهادهای کشور در مناطق حادثه دیده خدمات ارتباطی ماهواره‌ای سیار و ثابت ارائه کند.

رییس سازمان فضایی کشور در ادامه اعلام این خبر تاکید کرده که مدیران و کارشناسان سازمان تا اتمام وضعیت بحران سیل در کشور به صورت ۲۴ ساعته پی گیر و پاسخگو خواهند بود.

کمک رسانی ارتباطی به سیل زدگان

روز گذشته نیز سازمان فضایی کشور مناطق پر خطر و مستعد بارش باران را مشخص کرده و اعلام کرده بود که: «تصاویر ماهوارهای  TERREدریافتی در مرکز ماهدشت سازمان فضایی ایران بین ساعت ۱۱ تا ۱۲ و ۳۰ روز دوشنبه پنجم فروردین ۹۸ در تصویر دوم مناطق با ریسک بالای بارش به رنگ سفید نشان داده شده است به مسافران نوروزی توصیه می‌شود از سفر به مناطق مشخص شده در این ایام خودداری کنند.»

کمک رسانی ارتباطی به سیل زدگان

در حال حاضر بیشتر کشورها به منظور پایش حوادث طبیعی چون سیل از علم سنجش از دور استفاده می کنند. بدین منظور بنا به شرایط و در دسترس بودن تصاویر ماهواره ای، از تصاویر راداری و اپتیکی استفاده می گردد. امروزه استفاده از فناوری سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) به دلیل ویژگی ها و امکاناتی که در اختیار کارشناسان قرار می دهند، بعنوان ابزاری کارآمد در نظر گرفته می شود و بکارگیری آن در حوزه مطالعات مربوط به وقوع سیل و آثار آن بیش از پیش توصیه می شود. با کمک این فناوری و تحلیل لایه های مختلف تولید شده از تصاویر ماهواره ای در سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) می توان اطلاعات مفیدی را برای پایش، مدیریت و کنترل  آثار مخرب سیل فراهم نمود.

پیش از این نقشه مناطق سیل‌زده استان گلستان به وسعت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مربع از سوی سازمان فضایی ایران تهیه شده بود و در اختیار گروه‌های امداد و مدیران مربوطه قرار گرفته بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • CCR
    CCR | ۶ فروردین ۱۳۹۸

    ای داد بیداد خوب شد اینستا رو فیلتر نکردن و ازش برا اطلاع رسانی استفاده کردن وگرنه اینم فیلتر میشد دیگه مردم باید با کبوتر از هم دیگه خبر بگیرن

  • HasanHoseinPoor
    HasanHoseinPoor | ۶ فروردین ۱۳۹۸

    ماهواره‌ های هواشناسی وقوع سیل رو پیش بینی میکنند‌
    هیچ کس اهمیت‌ نداد .... وقتی سمت‌ بدون تخصص میگیرن و بدون‌ دانش کافی اوضاع بهتر نمیشه

  • hamed_a
    hamed_a | ۶ فروردین ۱۳۹۸

    یکم دیر نیست؟؟؟؟

مطالب پیشنهادی