ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نسل جدید کارآفرینان
تکنولوژی

ستاری: نسل جدید کارآفرینان، فرهنگ کسب و کار را متحول می‌کنند

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری تأکیدی ویژه بر نقش کسب‌وکارهای استارتاپی در ارتقای جامعه و تحول اقتصاد داشت و بر ضرورت ایجاد یک محیط مساعد برای کمک به بلوغ و رونق یافتن این کسب‌وکارها تاکید ...

پگاه طوسی
نوشته شده توسط پگاه طوسی | ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۰

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری تأکیدی ویژه بر نقش کسب‌وکارهای استارتاپی در ارتقای جامعه و تحول اقتصاد داشت و بر ضرورت ایجاد یک محیط مساعد برای کمک به بلوغ و رونق یافتن این کسب‌وکارها تاکید کرد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «سورنا ستاری» با اشاره به شکل‌گیری یک حرکت اجتماعی توسط کسب و کارهای دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها گفت چندین هزار شرکت دانش‌بنیان و استارتاپ در اقتصاد کشور فعالیت می‌کند که با تحول‌آفرینی خود توانسته‌اند حرکتی اجتماعی در جامعه و فضای کسب و کار کشور ایجاد کند.

ستاری با اشاره به این‌که نسل جدید کارآفرینان دانش‌بنیان و استارتاپی فرهنگ جامعه و کسب و کار را متحول می‌کند،  ادامه داد:

«در پی تلاش برای ایجاد یک محیط کسب و کار مساعد برای این کسب و کارها هستیم. نسل جدیدی از کارآفرینان به جامعه وارد شده است که نه تنها با ایده‌های نوآورانه مشکلات جامعه را حل می‌کند بلکه در آینده‌ای نزدیک ساختارهای سنتی اقتصاد را متحول خواهد کرد.»

نسل جدید کارآفرینان

 اکوسیستم استارتاپی ایران منحصر به‌فرد است

رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان با بیان این‌که بسیاری از کشورهای همسایه موفق نشدند به پویایی اکوسیستم استارتاپی ایران برسند، توضیح داد که ایران دارای اکوسیستم استارتاپی منحصر به فردی در منطقه است که در زمره بهترین‌ها در دنیا قرار دارد. اینطور که ستاری گفته است طی چند سال گذشته توانسته‌ایم محیط مساعدی برای کسب و کارهای دانش‌بنیان و استارت‌آپی کشور ایجاد کنیم که فعالان این عرصه بتوانند با ایده‌های نوآورانه خود زندگی مردم را تحت تاثیر قرار دهند:

«ما یک فضای دو در دو را برای فعالیت کسب و کارهای دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها فراهم کردیم. خوشبختانه با ایجاد این محیط بیش از ۴۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان و هزاران استارتاپ در اقتصاد کشور فعالیت می‌کند و سال گذشته ۶۰ هزار میلیارد تومان درآمد داشته است. توسعه کسب و کارهای فناور و استارتاپ ها به عنوان برنامه اولویت دار دولت دنبال می شود چرا که تضمین آینده موفق اقتصادی با محور تقویت فناوری و تبدیل ایده به عمل رقم می‌خورد.»

نسل جدید کارآفرینان

حضور بیش از ۶ هزار استارتاپ در کشور

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری‌ تاکید می‌کند که توسعه فرهنگی اقتصاد دانش بنیان مهمترین کاری است که در این حوزه باید انجام شود و در سال های اخیر به صورت جدی دنبال می شود ولی بخش عمده ای از این اقدامات ایجاد باور در مردم نسبت به اهمیت سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی و ایده پروری است.

به گفته ستاری، الان بیش از شش هزار استارت آپ در کشور وجود دارد که اغلب توسط جوانان اداره می شود و به زودی گستردگی و تاثیر خود را در توسعه کشور ایفا خواهد کرد. او کسب و کار‌های دانش بنیان و استارتاپی را پیروز کارزار با فضای سنتی و رانتی دانست و گفت:

«بخش سنتی باید بداند که هرجا یکی از همین استارتاپ‌ها سر برآورد، پیروز میدان است و راه ماندگاری کسب و کار‌های سنتی حمایت و همراهی با این استارتاپ‌ها است. با همین تحول است که اکنون ۹۷ درصد دارو‌های مورد نیازمان را خودمان تولید می‌کنیم. این کسب و کار‌ها راهی ندارند جز این که روی ایده‌های این جوانان سرمایه گذاری کند.»

 ستاری، تعریف تازه توسعه را نرم‌افزاری و متکی به سرمایه‌های انسانی جوان و خلاق دانست و گفت: «متاسفانه در اقتصاد نفتی این باور نادرست وجود دارد که همه چیز وابسته به پول است به‌طوری‌که دانشگاه، نوآوری و پیشرفت و در نهایت سعادت جامعه در گروی برخوردار بودن از دارایی‌های مادی خلاصه می‌شود. در حالی‌که تجربه‌های موفق جهانی ثابت کرده است وجود زیست‌بوم مساعد برا بروز نوآوری‌ها، کارآفرینی و کار فناورانه، مهم‌ترین لازمه و پیش نیاز توسعه است.» 

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان این که نطفه نسل تازه‌ای از کارآفرینان در سپهر اقتصاد کشور بسته شده است، ادامه داد:

«تعدادی از این نطفه‌های خلاق و کارآفرین که در روز‌های اول تصویری از رشد خارق العاده شان نبود، اکنون به یک قدرت توانمند در اقتصاد بدل شده اند. بسیاری از استارتاپ‌های خدماتی ما هفتهای ۱۰ درصد رشد می‌کند و هر روز، یک محصول یا خدمت تازه را برای جامعه به ارمغان می‌آورد.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • saeed khorsand
    saeed khorsand | ۱۱ فروردین ۱۳۹۸

    یکی‌ازشون بپرسه دقیقا چه خدماتی ارائه کردین؟ چه سنگی و برداشتین ؟ فقط حرف
    کل اون ۶۰ هزار میلیارد هم تو جیب چند تا سرشاخه رفته که الان هم هلدینگ تشکیل دادند و اجازه نفس کشیدن به هیچکسی نمی دند ... این اکو سیستم فقط برای پر کردن شما خاص و بکره

مطالب پیشنهادی