
رسوایی در کنسرت کلدپلی، مدیرعامل Astronomer را مجبور به استعفا کرد
مدیرعامل Astronomer و مدیر ارشد منابع انسانی این استارتاپ که هر دو متأهل هستند، ظاهراً با یکدیگر روابط پنهانی داشتهاند.

«اندی بایرون»، مدیرعامل استارتاپ نرمافزاری استرونومر (Astronomer)، پس از آنکه در کنسرت Coldplay دوربین او را در حالتی صمیمی با مدیر ارشد منابع انسانی شرکتش شکار کرد، مجبور به استعفا شد. فیلم او در کنسرت در چند روز اخیر به سرعت در سراسر جهان وایرال شد و بحثهای گستردهای را درباره اخلاق حرفهای، نظارت در عصر دیجیتال و دورویی مدیران به راه انداخته است.
چهارشنبهشب در کنسرت گروه موسیقی کلدپلی در ماساچوست اتفاقی رخ داد که زندگی حرفهای دو مدیر ارشد را برای همیشه تغییر داد. دوربین بزرگ استادیوم که به «دوربین بوسه» (Kiss Cam) شهرت دارد، بر روی اندی بایرون، مدیرعامل متأهل شرکت Astronomer و «کریستین کابوت»، مدیر ارشد منابع انسانی (و همچنین متأهل) این شرکت، زوم کرد درحالیکه در حالتی صمیمی در آغوش هم بودند.

واکنش سراسیمه این دو نفر برای پنهانشدن از دوربین، همه چیز را بدتر کرد. «کریس مارتین»، خواننده گروه کلدپلی، با دیدن این صحنه به شوخی گفت: «یا این دو باهم رابطه پنهانی دارند یا فقط خیلی خجالتی هستند.» همین چند ثانیه کافی بود تا این ویدیو به سرعت در تیکتاک و سایر شبکههای اجتماعی با میلیونها بازدید وایرال شود و در عرض ۲۴ ساعت بیش از ۲۲ هزار مقاله خبری درباره آن منتشر گردد.
استعفای مدیرعامل استارتاپ Astronomer
به گزارش تککرانچ، شرکت Astronomer، که یک استارتاپ موفق در حوزه نرمافزار و عملیات داده (DataOps) است و به تازگی ۹۳ میلیون دلار سرمایه جذب کرده بود، در ابتدا هر دو مدیر را به مرخصی اجباری فرستاد. اما با افزایش فشارها، این شرکت روز شنبه با انتشار بیانیهای رسمی، استعفای اندی بایرون را تأیید کرد. در این بیانیه آمده است: «از رهبران ما انتظار میرود که هم در رفتار و هم در پاسخگویی، استاندارد تعیین کنند و اخیراً، آن استاندارد رعایت نشده است.»

«پیت دیجوی»، همبنیانگذار شرکت، به عنوان مدیرعامل موقت منصوب شده و جستجو برای یافتن یک جایگزین دائمی آغاز شده است.
این اتفاق بحثهای گستردهتری را نیز به همراه داشته است؛ بسیاری از کاربران به این نکته اشاره کردهاند که مدیر ارشد منابع انسانی، فردی که معمولاً به دیگران درباره روابط در محیط کار هشدار میدهد، خود در مرکز این رسوایی قرار داشته است.
برخی تحلیلگران این رویداد را «نمادی از دیستوپیای نظارت شبکههای اجتماعی» خواندهاند و به این موضوع پرداختهاند که چگونه در عصر دیجیتال، یک لحظه خصوصی میتواند بهسرعت به یک بحران عمومی تبدیل شود و زندگی افراد را نابود کند. البته با وجود انتقادها، کارشناسان حقوقی یادآوری میکنند که در اکثر رویدادهای بزرگ به تماشاگران اطلاع داده میشود که ممکن است از آنها فیلمبرداری شود و حضور آنها به منزله رضایت است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.