رونمایی کوالکام از سه چیپست موبایل جدید؛ ارائه قابلیت موبایلهای پرچمدار در میانردهها
کوالکام از سه چیپست موبایل اسنپدراگون ۷۳۰ ، ۷۳۰جی و ۶۶۵ رونمایی کرده که با تمرکز بر حوزههای گیمینگ، هوش مصنوعی و کارایی بالا طراحی شده اند. نخستین موبایل های مجهز به این چیپست ها ...
کوالکام از سه چیپست موبایل اسنپدراگون ۷۳۰ ، ۷۳۰جی و ۶۶۵ رونمایی کرده که با تمرکز بر حوزههای گیمینگ، هوش مصنوعی و کارایی بالا طراحی شده اند. نخستین موبایل های مجهز به این چیپست ها از اواخر بهار سال جاری روانه بازار خواهند شد.
اسنپدراگون ۷۳۰
اسنپدراگون ۷۳۰ اولین چیپست موبایل میان رده کوالکام است که قابلیت های منحصر به فرد سری پرچمدار ۸ را به ارمغان می آورد. این تراشه به پردازشگر سیگنال تصویر Spectra 350 و موتور هوش مصنوعی چند هسته ای نسل چهارم کوالکام مجهز شده که از نسل قبل دو برابر قوی تر است. توانایی ذخیره ISP این چیپست نسبت به نسخه قبل چهار برابر بیشتر است و امکان پشتیبانی از دوربین های سه گانه متشکل از سنسورهای تله فوتو، الترا واید و پرتره را دارد. ثبت ویدیوهای 4K HDR در حالت پرتره از دیگر قابلیت های Spectra 350 است.
اسنپدراگون ۷۳۰ که بر پایه فرایند ۸ نانومتری تولید شده از پردازشگر گرافیکی ادرنو ۶۱۸ و کتابخانه پیشرفته گرافیکی Vulkan 1.1 بهره می برد که نسبت به Open GL ES بیست درصد انرژی کمتری مصرف می کند. همچنین فناوری های صوتی کوالکام Aqstic و aptX Adaptive صدای محیطی جذابی را در اختیار گیمرها قرار خواهند داد. هسته های پردازشی Kryo 470 به کار رفته در این تراشه که کارایی را تا ۳۵ درصد افزایش خواهد داد با آرایش دو خوشه ای ۴+۴ کنار هم قرار گرفه اند که چهار هسته قدرتمند ۲.۲ گیگاهرتزی و چهار هسته کم مصرف ۱.۸ گیگاهرتزی را شامل می شود.
اسنپدراگون ۷۳۰ نه تنها با وای فای ۶ سازگاری دارد بلکه به لطف مودم X15 LTE قادر به دانلود محتوا با سرعت ۸۰۰ مگابیت بر ثانیه است.
اسنپدراگون ۷۳۰جی
در کنار این تراشه شاهد رونمایی از اسنپدراگون ۷۳۰جی هستیم که با همکاری توسعه دهندگان بازی و برای موبایل های گیمینگ طراحی شده است. کوالکام پردازشگر گرافیکی ادرنو ۶۱۸ را در این نسخه به گونه ای بهینه سازی کرده که نسبت به مدل ۷۳۰ تا ۱۵ درصد کارایی بیشتری به همراه دارد. این تراشه قادر به اجرای بازی ها با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه است.
از دیگر قابلیت های ویژه این چیپست باید به جلوگیری از تقلب در بازی ها، سرعت بالای انتقال داده از طریق وای فای و اجرای روان بازی ها اشاره کرد.
اسنپدراگون ۶۶۵
در نهایت نوبت به اسنپدراگون ۶۶۵ می رسد که از موتور هوش مصنوعی نسل سوم با کارایی دو برابری نسبت به نسخه پیش از آن، پردازشگر گرافیکی ادرنو ۶۱۰، پردازشگر سیگنال تصویر Spectra 165 و پشتیبانی از دوربین های سه گانه با حداکثر رزولوشن ۴۸ مگاپیکسل اشاره کرد. این چیپست از مودم X12 LTE با حداکثر سرعت ۸۰۰ مگابیت بر ثانیه و هسته های پردازشی Kryo 260 با آرایش دو خوشه ای ۴+۴ برخوردار است که چهار هسته قدرتمند و چهار هسته کم مصرف را شامل می شود.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.