ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سامسونگ ۱۱۶ میلیارد دلار در بازار چیپست‌های موبایل سرمایه‌گذاری می‌کند

سامسونگ با یک برنامه ۱۰ ساله به هزینه ۱۱۶ میلیارد دلار قصد دارد پیشتاز بزرگ‌ترین تولید کنندگان چیپست‌های موبایل تا سال ۲۰۳۰ باشد. طبق گزارشی که اخیرا منتشر شده، سامسونگ وضعیت خوبی در زمینه فروش ...

شایان کرمی
نوشته شده توسط شایان کرمی | ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۵

سامسونگ با یک برنامه ۱۰ ساله به هزینه ۱۱۶ میلیارد دلار قصد دارد پیشتاز بزرگ‌ترین تولید کنندگان چیپست‌های موبایل تا سال ۲۰۳۰ باشد.

طبق گزارشی که اخیرا منتشر شده، سامسونگ وضعیت خوبی در زمینه فروش چیپ‌های حافظه دارد. به طوری که سه چهارم از درآمد عملیاتی سال ۲۰۱۸ این کمپانی به تولیدات نیمه هادی اختصاص داشته است.

در نتیجه می‌توان گفت با وجود آن که سامسونگ مانور تبلیغاتی زیادی روی محصولاتی مانند گلکسی اس 10 و گلکسی فولد می‌دهد، قسمت زیادی از درآمد این غول دنیای تکنولوژی به تولید محصولاتی مانند حافظه و نمایشگر برای دیگر کمپانی‌های فعال در این حوزه برمی‌گردد. حال سامسونگ باید با کمپانی‌هایی مانند TSMC رقابت کند؛ شرکتی که کار تولید کمپانی‌های را انجام می‌دهد که مانند اپل چیپست‌های مخصوص به خودشان را طراحی می‌کنند.

چیپست‌های موبایل

در حال حاضر به نظر می‌رسد سامسونگ برای به دست آوردن سهمی از این بازار تلاش می‌کند که می‌تواند شامل طراحی چیپست‌های جدید هم بشود. در این صورت، این کمپانی باید با برندهایی مانند کوالکام رقابت کند که با چیپست‌های اسنپدراگون خود طرفدارهای زیادی بین تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی از جمله سامسونگ دارد. در همین راستا، یک سال از ورود چیپست‌های اگزینوس سامسونگ به بازار می‌گذرد. لازم به ذکر است که این کمپانی هنوز در این زمینه نمی‌تواند پا به پای سرعت اپل و هواوی پیش بیاید.

جدا از این موارد، سامسونگ برای ورود به این بازار ۱۵ هزار شغل جدید خلق خواهد کرد که نتیجه آن ۱۰ میلیارد دلار هزینه خواهد بود؛ هزینه‌ای که ثابت می‌کند سامسونگ برنامه ویژه‌ای برای ورود به چنین بازاری دارد.

در نتیجه می‌توان انتظار داشت در آینده‌ای نزدیک سامسونگ تمرکز بیشتری روی تولیدات نیمه هادی نسبت به بازار مصرفی سری گلکسی داشته باشد. رویکردی که شاید نتیجه آن سود سامسونگ از فروش هر گوشی هوشمند دیگری در بازار موبایل خواهد بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Pesar kohestan
    Pesar kohestan | ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

    چعععع چقه پیل داره سامسونگکو

مطالب پیشنهادی