ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مایکروسافت
تکنولوژی

جریمه 25 میلیون دلاری مایکروسافت به جرم پرداخت رشوه در مجارستان

بر اساس اتهامات جدیدی که به جرایم برون مرزی مایکروسافت اشاره دارند، این شرکت در داخل آمریکا و به خاطر نقض قانون «اعمال خلاف خارجه» در زیرمجموعه مجارستان خود تحت پیگرد قرار گرفته است.. به همین ...

زینب عابدی راد
نوشته شده توسط زینب عابدی راد | ۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰

بر اساس اتهامات جدیدی که به جرایم برون مرزی مایکروسافت اشاره دارند، این شرکت در داخل آمریکا و به خاطر نقض قانون «اعمال خلاف خارجه» در زیرمجموعه مجارستان خود تحت پیگرد قرار گرفته است..

به همین دلیل مایکروسافت با وزارت دادگستری و همچنین سازمان امنیت و مبادلات آمریکا (SEC) توافق کرده که 25 میلیون دلار به عنوان جریمه اتهامات وارده پرداخت کند. در واقع ادعا شده که زیرمجموعه مجارستان مایکروسافت بین سال‌های 2013 تا 2015 قیمت محصولاتش را برای نمایندگان فروش و توزیع کنندگان پایین آورده و از سود حاصله برای رشوه دادن به مقامات دولتی و بستن قراردادهای سودآور نرم افزاری با مایکروسافت استفاده کرده است.

سازمان SEC همچنین اعلام کرده که زیرمجموعه‌های عربستان سعودی و تایلند مایکروسافت هم به مقامات رشوه داده‌اند. بخش ترکیه نیز برای یک سازمان شخص ثالث تخفیف‌های ویژه درنظر گرفته بدون اینکه خدمات خاصی از این سازمان دریافت کند.

جرایم برون مرزی مایکروسافت

در پیام «برد اسمیت» مدیر مایکروسافت به کارکنان گفته شده که این شرکت کارمندان متخلف را سه سال پیش اخراج کرده و ارتباطات خود را با چهار نماینده فروش نیز محدود کرده است. علاوه بر این این مایکروسافت اقدامات ضد فساد متعددی به انجام رسانده که از جمله آن‌ها شفافیت بیشتر در تخفیفات بخش‌های عمومی و استفاده از هوش مصنوعی برای نشانه‌گذاری فروش‌های غیر قانونی نام برده شده است.

با این حال مایکروسافت برای بهبود اوضاع جنگ سختی را پشت سر گذاشت، چرا که با شکایاتی هم از طرف نمایندگان فروشی که کسب و کارشان را از دست داده بودند مواجه شد. با این حال این شرکت در نهایت از این اوضاع به سلامت بیرون آمد و اعلام کرد که به هر قیمت باید ارتباط خود را با طرفین متخلف قطع می‌کرد.

این اولین باری نیست که یک شرکت آمریکایی بزرگ با اتهام رشوه در اروپا روبه رو می‌شود. قبلا HP هم به اتهام رشوه دادن به مقامات روسیه برای بستن قراردادهای کامپیوتری تحت پیگرد قرار گرفته بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی