افزایش شدید قیمت دنا پلاس تیپ 1 ویژه مرداد ماه 98 اعلام شد
دنا پلاس ایران خودرو مدل فیس لیفت شد سمند است که تلاش شده است تا در قالبی لوکس تر و مدرن تر به بازار عرضه گردد. این خودرو از لحاظ مشخصات فنی کاملا مانند دنا معمولی بوده ...
دنا پلاس ایران خودرو مدل فیس لیفت شد سمند است که تلاش شده است تا در قالبی لوکس تر و مدرن تر به بازار عرضه گردد. این خودرو از لحاظ مشخصات فنی کاملا مانند دنا معمولی بوده و از از موتور EF7 بهره می برد. موتور دنا پلاس حجم 1646 سی سی ( 1700 سی سی اسمی)، 4 سیلندر و 16 سوپاپ دارد. حداکثر قدرت خروجی موتور دنا پلاس 115 اسب بخار است که در 6000 دور در دقیقه به دست می آید.
استاندارد آلایندگی دنا پلاس یورو 4 است. این خودرو با شتاب صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت در 12/03 ثانیه، تا نهایت سرعت 190 کیلومتر بر ساعت می پیماید. مصرف سوخت ترکیبی دنا پلاس 8/1 لیتر در 100 کیلومتر اعلام شده است.
در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم بر قیمت های اعلامی گروه صنعتی ایران خودرو برای دنا پلاس:
قیمت دنا پلاس دو ایربگ - دی 97
بر اساس اطلاعات دریافتی از شرکت ایران خودرو، قیمت دنا پلاس دو ایربگ در حدود 23 میلیون تومان به شرح جدول ذیل در دی ماه 97 افزایش یافته است.

قیمت جدید خودرو دنا پلاس تیپ 1 اعلام شد - مرداد 98 [به روز رسانی]
قیمت جدید کارخانه ای خودرو دنا پلاس تیپ 1 از تاریخ دوشنبه مورخ 7 مردادماه 98 به شرح جدول ذیل است. قیمت حدود 120 میلیونی این خودرو در شرایطی اعلام می شود که ایران خودرو پیش از این با حذف سانروف، آنتن کوسه ای و کیسه های هوای جانبی، سطح امکانات این خودرو را به شکل چشمگیری کاهش داده بود و حالا نسخه های 120 میلیونی، عملا خودروهای کم آپشن تری نسبت به نسخه های 60 میلیونی سال گذشته هستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

آخه کمتر از یکسال بیش از 100 درثد افزایش قیمت.بخدا اینا همش حرام خوریه.بیچاره ملت ایران
مدت هاست هبر ورشکستگی کامل ایران خودرو و حذفش از تمام عرصه ها، یه آرزو شده واسم. این خودرو سازی های کثیف پر از فساد تبدیل به هیولایی شدن که میمکن از قطره قطره خون هر جنبنده ای در داخل!
خب میگه هرچی قیمت بزاریم ملت شریف واسش صف میکشن، پس چرا گرونش نکنیم، الان بری نمایشگاه خودرو اونام فوری قیمتو بردن رو 200 تومن، خاک بر سر اول خودم بعد بقیه ملت که اینا ایجور سوارمون شدن
خاک بر سر این مدیران بشه ..با این فرغونا شون ...البته ملت محترم میدانند همه جای مملکت همین جوریه..
مسوولین:عمو،مردم:خاله
با همون قیمت قبلی هم کسی نمیخرید چه برسه به حالا. البته از این ملت شریف هیچ چیز بعید نیست.