ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

سایلوسایبین برای درمان افسردگی حاد از FDA مجوز گرفت

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، سایلوسایبین درمانی (Psilocybin Therapy) را برای دومین بار در طول یک سال به عنوان روشی برای درمان افسردگی قلمداد کرد. سایلوسایبین، ترکیبی است که در قارچ جادویی یا مجیک ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، سایلوسایبین درمانی (Psilocybin Therapy) را برای دومین بار در طول یک سال به عنوان روشی برای درمان افسردگی قلمداد کرد.

سایلوسایبین، ترکیبی است که در قارچ جادویی یا مجیک ماشروم (Magic Mushroom) یافت می شود و به عقیده محققان می توان از آن برای درمان افسردگی استفاده کرد. این ترکیب هم اکنون در ایالات متحده، بریتانیا و اروپا در دوزهای مختلف آزمایش می شود.

آزمایش این ترکیب در ایالات متحده توسط ارگانی غیر انتفاعی به نام Usona Institute در حال انجام است و در آن خصوصیات ضدافسردگی یک دوز از ترکیب در بیمارانی که از اختلال افسردگی عمده رنج می برند، بررسی می شود.

استفاده از ترکیب سایلوسایبین برای درمان اختلال افسردگی عمده

سال گذشته میلادی اثربخشی این ترکیب روی بیمارانی آزمایش شد که حداقل از دو روش دارو درمانی جواب نگرفته بودند. پزشکان تخمین زده اند که 10 تا 30 درصد از بیمارانی که از اختلال افسردگی عمده رنج می برند، به روش های درمانی فعلی پاسخ نمی دهند.

تاییدیه دوم سازمان غذا و داروی آمریکا روی طیف گسترده تری از اختلالات افسردگی عمده تمرکز می کند که معمولاً بیش از دو هفته طول می کشند. سالانه صدها میلیون نفر در سراسر دنیا از اختلالات افسردگی حاد رنج می برند.

قرار است در فاز دوم آزمایشات، 80 فرد مورد آزمایش قرار گرفته و به طور تصادفی یک دوز از سیلوسایبین فعال یا یک دوز فعال از دارونما (Placebo) حاوی ویتامین ب۳ را دریافت کنند. در این آزمایش تاثیر یک دوز از ترکیب سایلوسایبین مورد بررسی قرار خواهد گرفت و محققان به کمک یافته های آزمایشات می توانند از سایلوسایبین برای درمان طیف گسترده تری از افسردگی های عمومی استفاده کنند.

موسسه Usona پیش بینی می کند فاز دوم آزمایشات اوایل سال 2021 به پایان برسد و با تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا و مثبت بودن آزمایشات، فاز سوم آزمایشات آغاز شوند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • aliresa
    aliresa | ۴ آذر ۱۳۹۸

    توی ایران مثل یُد باید به نمک یا آب اضافه اش کنن!

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی