وزیر کشور میگوید امروز درباره اتصال اینترنت موبایل تصمیمگیری میشود
«عبدالرضا رحمانی فضلی» شب گذشته در برنامه «نگاه یک» صداوسیما حاضر شد و توضیحاتی در رابطه با دلایل قطع اینترنت ارائه کرد. اما مهمترین نکتهای که وزیر کشور در همین رابطه به آن اشاره کرد، ...
«عبدالرضا رحمانی فضلی» شب گذشته در برنامه «نگاه یک» صداوسیما حاضر شد و توضیحاتی در رابطه با دلایل قطع اینترنت ارائه کرد. اما مهمترین نکتهای که وزیر کشور در همین رابطه به آن اشاره کرد، تعیین تکلیف اینترنت موبایل در جلسه امروز شورای امنیت بود.
وزیر کشور در توضیح همین مسئله، گفت: «همه کسانی که از اینترنت استفاده میکنند بدانند که امنیت جان مردم برای ما از اهمیت بسزایی برخوردار است. ما از روز چهارم اینترنت مراکز علمی و دانشگاهها را وصل کردیم و اینترنت ثابت هم در همه استانها وصل شده، در مورد موبایل ۱۰ استان اینترنتشان متصل شده و در جلسه فردای شورای امنیت ارزیابیهای مجدد را انجام میدهیم و متناسب با شرایط در سایر استانها نیز در صورت نبود مشکل امنیتی وصل خواهد شد. قطعا همه بدانند که این کار به نفع همه است و ما قدردان مردم هستیم. در حال حاضر امنیت کامل در کشور برقرار است و هیچ مشکلی نداریم.»
رحمانی فضلی توضیح داد که اینترنت ابتدا به شکل مقطعی و سپس به شکل کامل مسدودسازی انجام شده است:
«ما در مرحلهای که تخریب و آتشسوزی زیاد شد، مجبور شدیم اینترنت را به صورت موضعی و مقطعی قطع کنیم تا به این ترتیب عملیات روانی و تهییجی که از خارج هدایت میشد، کنترل کنیم. در حقیقت ابتدا محدودسازی انجام شد و پس از اینکه دامنه این اغتشاشات به استانهای دیگر سرایت کرد، مسدودسازی انجام شد.»
در روزهای اخیر کسبوکارهای بسیاری از تعطیلی کامل یا افت ۹۰ درصدی درآمدهای خود گفتهاند. وزیر کشور اما با اشاره به همین موارد، گفته که مسدودسازی به معنای این نیست که همه مسئولینی که دستور به قطع اینترنت دادند، اهمیت اینترنت بر اقتصاد و کسبوکار مردم را نمیدانند: «ما با منفعت عمومی و امنیت جان مردم روبهرو بودیم. قطعا قطع اینترنت هزینه دارد اما ما با این کار از بروز هزینههای بیشتر جلوگیری کردیم. نیروها در همه استانها به داخل صحنه آمدند و موضوع جمعه شب کنترل شد.»
در حالی که بارها اعلام شده بود که دستور محدودیت در اینترنت از سوی شورای امنیت کشور صادر شده است، روز گذشته ۳۰ نمایندهی تهران، در نامهای به وزیر ارتباطات، علت عدم اتصال دیتای موبایل در تهران را جویا شدند. متن نامه نمایندگان مجلس به وزیر ارتباطات به این شرح است:
«احتراما عنایت دارید که قطع طولانی مدت اینترنت به خصوص اینترنت موبایل ضرر و زیان هنگفتی را بر اقتصاد فضای کسب و کار و فضای آموزشی و پژوهشی کشور تحمیل کرده است حال که با مشارکت هوشمندانه مردم فهیم ایران به خصوص تهران آرامش حاکم گردیده است انتظار آحاد مردم، دانشگاهیان، کسبه، بازاریان و کارآفرینان تسریع در برقراری اینترنت موبایل استان تهران است. شایسته است اقدام لازم در این زمینه به عمل آید.»
وزارت ارتباطات نیز چند ساعت بعد اعلام کرد که خواستهی نمایندگان مردم دقیق و بهحق است و با انتشار بیانیهای اعلام کرد:
«آذری جهرمی شخصاً در وزارت ارتباطات، دولت و در مذاکرات متعدد با نهادهای امنیتی پیگیر برقراری مجدد ارتباطات بوده و هست و این روزها را بیشک یکی از سختترین و طاقتفرساترین روزها برای مجموعه وزارت ارتباطات و صد البته بیش از آن برای مردم عزیز ایران میداند.
اما نهادهای امنیتی کشور بهعنوان مسئولین حفظ نظم و امنیت معتقدند در برقراری مجدد ارتباطات باید جانب احتیاط را رعایت کرد و بر این اساس تاکنون شورای امنیت کشور مجوز برقراری کامل ارتباطات را به اپراتورها ابلاغ نکرده است و قطع بهیقین بهمحض دریافت مجوز از شورای امنیت کشور ارتباطات در اسرع وقت به شرایط قبل بازگردانده خواهد شد.»
در حال حاضر، ۱۰ استانی که مجوز ارائه اینترنت موبایل در آنها صادر شده، به این شرح هستند:
- خراسان شمالی
- خراسان جنوبی
- گلستان
- سمنان
- همدان
- یزد
- ایلام
- چهارمحال بختیاری
- اردبیل
- زنجان
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خسته نباشید که در سال رونق تولید، این طوری به تولید رونق دادید!
گروه سیاسی: وزیر کشور اعلام کرد که اعتراضات هفته آخر آبان، در پنج استان کشور حالت «ویژه» پیدا کرد و ۱۰۰ نقطه شهر تهران نیز دستخوش اعتراض بود. عبدالرضا رحمانی فضلی شامگاه سهشنبه در گفتوگو با شبکه اول سیما گفت که اعتراضات (که وی با عنوان اغتشاشات و آشوبها از آنها یاد کرد) بیشتر در مناطق «حاشیهنشین» بوده است. وی استان خوزستان را از جمله استانهایی ذکر کرد که شرایط ویژه داشت و افزود که در حدود ۱۸ شهر خوزستان اعتراض صورت گرفت.
وزیر کشور، استانهای اصفهان، فارس و تهران را از دیگر استانهای «ویژه» در خصوص شدت اعتراضها عنوان کرد. رحمانی فضلی گفت که ۲۷ استان کشور درگیر اعتراضها بودند و تنها در چهار استان اعتراضی رخ نداد. به گفته وی، تنها در سطح شهر تهران ۱۰۰ نقطه شاهد اعتراض بود و شهرهای غرب تهران از جمله ملارد، شهریار، بهارستان و شهر قدس از جمله نقاطی بودند که اعتراضات در آنها گسترده بوده است.
ترسشونم از همینه که ملت دوباره نریزن تو خیابونا واسه همین خوز قطعه...
پس باید تا ابد توی این ترس بمونن، چون هر چی جلوتر میرویم خشم مردم بیشتر میشه، و قطعی اینترنت نمیتونه جلوی سیل مردم رو بگیره
خون مردم رو رسما تو شیشه کردن
امروز عصر در جلسه وزیران درباره وضعیت اینترنت تصمیم گیری میشود، جالبه که توی فهرست وزیرهای شرکت کننده در جلسه، اسمی از جهرمی دیده نمیشه!!!! در این حد داخل آدم حسابش نمی کنن!!! وزیر مترسک هویج
آقا شما خبرنگارین
یه پیگیری کنین یه اطلاعی بدین کی اینترنت ADSL البرز، خوزستان، شهریار و سایر نقاط وصل میشوند؟!
لطفا رسالتتون رو حداقل با یادتون باشه
دقیقا فردیس و اندیشه هم قطعه
بعد این میاد تو tv میگه adsl همه استان ها وصله