ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اپل واچ
تکنولوژی

اپل به دلیل نقض پتنت تکنولوژی ECG در اپل واچ به دادگاه می‌رود

تکنولوژی پایش ضربان قلب در اپل واچ، تکنولوژی مفیدی بوده که بارها جان بسیاری را نجات داده است. این کمپانی کوپرتینویی با همکاری با چند بیمارستان مطرح و دانشگاه تراز اول، از تکنولوژی به کار ...

کورش چایچی
نوشته شده توسط کورش چایچی | ۹ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۰

تکنولوژی پایش ضربان قلب در اپل واچ، تکنولوژی مفیدی بوده که بارها جان بسیاری را نجات داده است. این کمپانی کوپرتینویی با همکاری با چند بیمارستان مطرح و دانشگاه تراز اول، از تکنولوژی به کار رفته در اپل واچ استفاده می‌کند تا ضربان قلب کاربران را به صورت علمی‌تر بررسی کند. در همین راستا اپل در سری ۴ ساعت هوشمند خود، سیستمی تحت نام تشخیص ضربان نامنظم قلب را تعبیه کرد که به سادگی از کاربران تست ECG می‌گیرد، اما ظاهرا این تکنولوژی توسط شخص دیگری ابداع شده است و اکنون پای اپل را به دلیل نقض پتنت، به دادگاه کشیده است.

دکتر جوزف ویزل (Joseph Wiesel) متخصص قلب و عروق دانشگاه نیویورک است که مدعی شده در شهریور ماه سال ۲۰۱۷، مدارک لازم پتنت تکنولوژی خود را در اختیار اپل گذاشته اما این کمپانی از انجام مذاکره مسالمت‌آمیز سرباز زده و بدون رعایت حقوق معنوی، از تکنولوژی دکتر ویزل استفاده کرده است. او می‌گوید این کار اپل یک نوع دزدی بوده و راهی هم جز شکایت برای او باقی نمانده است.

اپل واچ

این دکتر نیویورکی قصد دارد جلوی کارکرد تکنولوژی ECG اپل واچ سری ۴ و ۵ را بگیرد و اپل را مجبور به پرداخت غرامت و هزینه بهره‌مندی از پتنت خود کند. با این حال طبق معمول که اپل در رابطه با پرونده‌های قضایی پاسخی به خبرنگاران نمی‌دهد، این بار هم سکوت اختیار کرده و جزئیاتی در این رابطه را با کسی در میان نگذاشته است.

البته این اولین بار نیست که پای اپل به دلیل نقض پتنت به دادگاه باز می‌‌شود، اما این بار دیگر پای ترول‌های پتنتی در میان نیست که هیچ قصدی برای استفاده از پتنت ندارند و تنها به فکر دریافت پول و غرامت از اپل هستند. دکتر ویزل کار سختی دارد، زیرا باید با اپل در دادگاه سر و کله بزند و از همه مهم‌تر باید بتواند ثابت کند که تکنولوژی ECG به کار رفته در اپل واچ، درصد شباهت بالایی با تکنولوژی ابداعی خود دارد و موضوع بر سر شباهت تکنولوژی‌ها نیست.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • kianoosh jahani
    kianoosh jahani | ۹ دی ۱۳۹۸

    یکی از اصلی ترین دلایلی که ایرانی ها کمتر سراغ اینگونه محصولات میرن قیمتشون هست. مثلا دیجی کالا قیمت اپل واچ سری ۴ را زده ۵/۵ میلیون

مطالب پیشنهادی